Home » , , » Είμαστε όλοι τρομοκράτες

Είμαστε όλοι τρομοκράτες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 | 1:15 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πριν πάμε στο θέμα μας να απαντήσω στην απορία του antinews, ένα από τα site που κάνει αντιπολίτευση αν και εσωκομματική. “Συμφωνεί κι ο Κυριάκος με την βρώμικη επίθεση Δένδια κατά Σαμαρά;” Αναρωτιούνται οι πιστοί του Αντώνη.
Φυσικά! Ο Μητσοτάκης του είπε να το γράψει.

Τι έγραψε ο Δένδιας για να γλυτώσει τη θέση του εξ αιτίας του φιάσκου στον Έβρο; Την πάγια άποψη της οικογενείας:
“Τρία χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Αν είχε αφεθεί να ολοκληρώσει το έργο του, η Ελλάδα σήμερα θα ήταν διαφορετική”.

Πράγματι θα είχε το α' Μνημόνιο 15 χρόνια νωρίτερα. Θα ήμασταν εντελώς ρημαγμένοι.
Αντώνη ευχαριστούμε, αν και δεν τον έριξες εσύ, ο κόσμος τον έστειλε στα τσακίδια.

Στο θέμα μας τώρα: Ο Τραμπάκουλας φοβάται τους αντιφασίστες. Πολύ φυσικό: Όλοι οι φασίστες τρέμουν τους αντιφασίστες.
Ο κόσμος τον βρίζει, αλλά το αυτί του δεν ιδρώνει. Πήρε την εξουσία και αυτό έχει σημασία. Ας όψεται η μαλακία των Δημοκρατικών που έβαλαν τη χειρότερη, τη μόνη που θα μπορούσε να χάσει από τον Τραμπάκουλα. Όχι πως έχει καμιά ουσιαστική διαφορά. Ρεκόρ φόνων είχαν οι μπάτσοι επί Ο-Μπάμια. Απλά ο Τραμπ χαίρεται που είναι βρικόλακας.

Οι Αμερικάνοι του λένε πως τη βία την κάνουν οι ακροδεξιοί στις ΗΠΑ και κανείς από τα καθίκια που κυβερνούν δεν είπε το παραμικρό για την δεξιά. Γιατί είναι οι ίδιοι τραμπούκοι και εγκληματίες. Και κατσαπλιάδες μεταξύ άλλων.

Ο κόσμος βλέπει πως οι ναζίδες βρήκαν νέο φύρερ, το ίδιο μαλάκα όπως ο παλιός (“παιδικά αφελής” στη διπλωματική γλώσσα). Να ευχηθούμε να έχει και το ίδιο τέλος, αλλά χωρίς να προηγηθεί Παγκόσμιος Πόλεμος.

Μακάρι να ξεσηκωθούν μαζικά οι Αμερικανοί και να διεκδικήσουν τα δικαιώματα και τις ελευθερίες που τους στερούν χρόνια τώρα. Οι ΗΠΑ στέκονται πάνω στα πτώματα εκατομμυρίων αστέγων, ανέργων, φτωχών, μεταναστών τους οποίους εκμεταλλεύεται άγρια η μειοψηφία των λευκών κυρίως αφεντικών.

Ήταν επόμενο η αγανάκτηση από την αδικία χρόνων να ξεσπάσει.

Η αναβάθμιση της απειλής των antifa σε τρομοκρατική οργάνωση είναι δείγμα της μαχητικότητας και της δυναμικής που έχει το κίνημα στην Αμερική και όλο τον κόσμο.

Ο φασίστας Πρόεδρος των ΗΠΑ βρίσκει συνεχώς εχθρούς για να φορτώσει τις αποτυχίες του. Τα ίδια σκατά κάνει κι εδώ ο Μητσοτάκης.

Έρχονται λοιπόν μαζικές συλλήψεις στην Αμερική, διώξεις, φόνοι κλπ. Με αυτό τον τρόπο πιστεύουν πως ο κόσμος θα τρομάξει. Αν όμως ο κόσμος οργιστεί περισσότερο κι αποφασίσει να πετάξει τα δεσμά από πάνω του, τι θα συμβεί;

Η κατάρρευση του ανισόρροπου Τραμπ ίσως και η διάλυση ενός σάπιου διεφθαρμένου συστήματος.

Κάποιοι κομμουνιστές θα πουν πως το κίνημα χωρίς οργάνωση δεν έχει και πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Ίσως. Κι εγώ λέω πως η αναλογία δυνάμεων είναι συντριπτική κατά των εξεγερμένων κι ας έχουν με το μέρος τους την μεγάλη πλειοψηφία.
Όμως ούτε ο Σπάρτακος είχε πιθανότητες επιτυχίας εδώ που τα λέμε. Όταν άρχιζε την Επανάσταση κανείς δεν πίστευε πως παραλίγο να γονατίσει την ισχυρότερη Αυτοκρατορία που εμφανίστηκε ποτέ ως τότε!

Λίγο έλειψε μάλιστα να τα καταφέρει να απελευθερώσει πολλούς σκλάβους δίνοντας καίριο χτύπημα στους δυνάστες όλου του γνωστού κόσμου.
Οι σκλάβοι πάλεψαν γιατί θεώρησαν πως το πεθάνουν ελεύθεροι είναι καλύτερο από το να πεθάνουν δούλοι και να βασανίζονται καθημερινά.

Επιπλέον κάθε αγώνας για Ελευθερία, για Ισότητα, είναι δίκαιος ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Μακροχρόνια οι αγώνες αυτοί δικαιώνονται.

Είμαστε όλοι τρομοκράτες. Το φόβο μας να έχουν οι φασίστες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger