Home » , » Ένα καφεδάκι για τον δήμαρχο.

Ένα καφεδάκι για τον δήμαρχο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 | 11:31 π.μ.

Πως πίνει τον καφέ του ο Μπακογιάννης;

- Τον χύνουν πάνω του.

Γούρι δήμαρχε, να πάει καλά η βρομοδουλειά που σκάρωσες.

Οι κάτοικοι των Αθηνών αγανακτισμένοι 

1. Από το μεγάλο σκάνδαλο του μεγάλου περιπάτου, όπου ζαρντινιέρες- τενεκέδες, παγκάκια και μαραμένα φυτά τα πληρώνουμε χρυσά. 

2. Από την απίστευτη ταλαιπωρία για να κάνει ο μελλοντικός ακαταλληλότερος το κομμάτι του

3. Από τις κολακείες των Αλητών Ρουφιάνων “Δημοσιογράφων” ετοίμασαν θερμή υποδοχή στο Μπακογιάννη.

Τον κέρασαν καφέ. Ο δήμαρχος έφυγε τρέχοντας ακούγοντας αρκετά κοσμητικά επίθετα.
Οι μπάτσοι συνέλαβαν τα θύματα του δημάρχου, αντί να συλλάβουν αυτόν, όπως έπρεπε κανονικά, καθώς έκανε ένα εξπρές, φωτογραφικό διαγωνισμό – σκάνδαλο και ταλαιπώρησε χιλιάδες ανθρώπους. 
Από πάνω τον κέρασαν και λίγο νεράκι γιατί είχε ζέστη και βέβαια ο καφές θέλει και το νεράκι του. Αυτό που θέλουν να δώσουν σε ιδιώτες.

Η Αυγή μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα. “Προπηλακισμό από αγνώστους δέχτηκε ο Κώστας Μπακογιάννης στην πλατεία του Αγίου Παύλου. Ο δήμαρχος της Αθήνας είχε επισκεφθεί την περιοχή προκειμένου να συναντηθεί με σύλλογο κατοίκων για την καταγραφή των προβλημάτων τους. Αφού συνομίλησε με αντιπροσωπεία των κατοίκων, ο δήμαρχος έκανε βόλτα στην πλατεία του Αγίου Παύλου όπου δέχτηκε λεκτική επίθεση από αγνώστους θαμώνες οι οποίοι στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτόξευσαν καφέδες και νερά προς το μέρος του. Ο Κ. Μπακογιάννης, σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με την αστυνομική του συνοδεία, αποχώρησε από το σημείο, μη θέλοντας να δώσει συνέχεια στο περιστατικό και επιδιώκοντας να κατευνάσει τα πνεύματα”. 

Αυγή ή Sskai; 

Λοιπόν ακούστε. Λίγα άκουσε και πολύ λίγα έκαναν σε σύγκριση με τα βασανιστήρια που περνάνε για ώρες εξ αιτίας του χιλιάδες Αθηναίοι. Χώρια το σκάνδαλο.

Οι μπάτσοι σύμφωνα με άλλες πληροφορίες συνέλαβαν κόσμο. Δεν δημιουργεί νεύρα ο καφές, όπως προσπάθησε ανεπιτυχώς να κάνει χιούμορ ο Ντοροϊός. 
Αλλά οι λαμογιές και η αφάνταστη ταλαιπωρία κατακαλόκαιρο. Καθώς και το γλείψιμο πισινών από ΑΡΔ.

Το σπουδαιότερο; Ο Μπακογιάννης πήγε για φιέστα, κι όχι για να ακούσει τα προβλήματα του κόσμου. Τόσες μέρες φωνάζουν ακόμα και δικοί του για την Κόλαση που δημιούργησε στο κέντρο. Ούτε προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα. Προσπαθεί να ξεχαστούν τα λάθη και τα σκάνδαλα του.

Αν και ΚΚΕ προτείνω να δείτε τι έγραψε για το Μπακογιάννη ο μοναδικός στο ΣΥΡΙΖΑ που κάνει αντιπολίτευση μαζί με το Βαξεβάνη: Ο Πολάκης. 
Περιμένω δημοσκόπηση που θα δείχνει πως το 100% είναι μαζοχιστές και γουστάρουν τρελά μποτιλιάρισμα σε καύσωνα καθώς και τηλεφωνικές υποκλοπές που θα ισχυρίζονται πως ο καφές ήταν Τούρκικος!

ΥΓ. Το τι γλέντι έγινε στα μέσα δικτύωσης μόλις το έμαθαν δε λέγεται. “Ν' αγιάσουν τα χέρια τους”.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger