Home » , » Οσοι γλιτώσουμε από τον ιό, θα πάμε από φτώχεια...

Οσοι γλιτώσουμε από τον ιό, θα πάμε από φτώχεια...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 | 6:20 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Γνωστό το ανέκδοτο με το μηχάνημα που μπορούσε να διαγνώσει οτιδήποτε με μια απλή εξέταση ούρων.

Ένας τύπος που πονούσε στο χέρι πήγε τα ούρα του στο μηχάνημα. Μετά από λίγο βγαίνει ένα χαρτάκι που γράφει:
“Πάσχετε από tennis elbow. Θα πρέπει να ξεκουράσετε το χέρι σας, και να αποφύγετε τα βάρη για 2 εβδομάδες”.

Ο φίλος μας δε μπορούσε να πιστέψει τις δυνατότητες της μηχανής και πως είναι δυνατόν να αντικαταστήσει τους ιατρούς. Παίρνει λοιπόν νερό βρύσης, αίμα από το σκύλο του, ούρα από τη γυναίκα και την κόρη του, τέλος αυνανίζεται, τα ανακατεύει καλά και πάει στο μηχάνημα.
“Να δούμε τώρα τι θα πει” σκέφτηκε.
Και η απάντηση του μηχανήματος:
“Το νερό της βρύσης σου είναι βρώμικο. Βάλε φίλτρο. Ο σκύλος σου πάσχει από αβιταμίνωση. Δώσε του βιταμίνες. Η κόρη σου παίρνει ναρκωτικά. Βρες κλινική αποτοξίνωσης. Η γυναίκα σου είναι έγκυος. Δίδυμα κορίτσια. Δεν είναι δικά σου. Βρες δικηγόρο. Και συ, αν δε σταματήσεις τη μαλακία, δεν θα γίνεις ποτέ καλά”.

Αν δεν έχουμε τέτοιο μηχάνημα δεν έχει νόημα να κάνουμε τεστ για τον Κορονοϊό στους τουρίστες. Γιατί διάβασα κάπου πως θα κάνουν ένα τεστ ανά 20 τουρίστες. Θα μαζεύουν τα σάλια όλων, κι αν βρουν ιό τότε θα κάνουν σ' αυτούς! Ανέκδοτο γίναμε, αλλά πιο αηδιαστικό.

Οι γκάφες της ΝΔ είναι πλέον τσουνάμι. Στο Ισραήλ εξετάζουν να κλείσουν ξανά τα σχολεία μετά την αύξηση των κρουσμάτων. Εδώ σκέφτονται να ανοίξουν και τα ολοήμερα. Μη γλυτώσει κάποιο παιδάκι τις προηγούμενες ώρες...

Με την Ιταλία είδαν όλοι τα χάλια μας, όσοι ενημερώνονται και δεν αποχαυνώνονται στην TV. Τονίσαμε από τους πρώτους το αυτονόητο: Δεν έχει σημασία από ποια χώρα έρχονται τουρίστες. Χωρίς αξιόπιστα τεστ υπάρχει κίνδυνος.

Γράφονται κουταμάρες, απίστευτες ανοησίες, παραμύθια και ανέκδοτα με τα οποία θα διασκεδάζαμε αφάνταστα, αν δεν ήταν θέμα Υγείας.
Όλα για να έρθουν τουρίστες! Όμως, αν οι τουρίστες θεωρήσουν πως κόλλησαν ιό στην Ελλάδα, ο τουρισμός θα πληγεί ανεπανόρθωτα για πάρα πολλά χρόνια.

Μ' αυτές τις κυβερνητικές αλχημείες ο κίνδυνος αυξάνεται. Στην ουσία δεν θα υπάρχει έλεγχος. Αν δεν υπάρχουν τεστ για τον καθένα, πολύ απλά δεν θα ξέρουμε, τι μας γίνεται.

Βέβαια η κυβέρνηση σκοπεύει να κρύψει τα κρούσματα. Χωρίς τεστ δεν θα υπάρχουν κρούσματα ή νεκροί από τον ιό. Τακτική στρουθοκαμήλου. Τώρα, αν η στρουθοκάμηλος την πατήσει, θα φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τη βλακεία που τη δέρνει!

Και από Φθινόπωρο Μνημόνιο. Όσοι γλυτώσουν από ιό, να πάνε από φτώχεια. Η Ελλάδα ακολουθεί το παράδειγμα των γυναικών του Σουλίου: Τραγουδώντας πέφτει στον γκρεμό! Με μια διαφορά: Οι Σουλιώτισσες έπεσαν μόνες τους, εμάς μας δίνει κλωτσιά ο Μητσοτάκης...

Ελπίζουμε να του ανταποδώσουμε και την κλωτσιά και τις συμφορές που μας έφερε ο αδίστακτος τύραννος.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger