Home » , » Η παχιά (αγ)Ελλάδα

Η παχιά (αγ)Ελλάδα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 | 10:44 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Θέλουν μίζες και τις θέλουν χθες!

“Να πάρουμε όπλα να τρομάξει η Τουρκιά” μας λέει η πολεμόχαρη φυλή των στρατηγών του καναπέ. Να πάρετε, αγάπες μου, αλλά με δικά σας χρήματα, λαμόγια του κερατά! Εμείς έχουμε μειώσεις στο μισθό, δεν φτάνουν ούτε για φαΐ.

Κι ενώ πάμε να πάρουμε θάλασσα, θα μας κόψουν το νερό στο σπίτι! Ιδιωτικοποίηση του νερού ετοιμάζει ο καταλληλότερος άρπαγας.
1000% στις δημοσκοπήσεις θέλουν να κορακιάσουν!

Τι κι αν το 98% είναι αντίθετο σε ιδιωτικοποίηση του νερού; Ο Βρικολακούλης πίνει μόνο αίμα.

Κουφάλα Αλέξη φταις κι εσύ. Όταν σου είπαμε στο δημοψήφισμα “στείλε στο διάολο τους τοκογλύφους” μας έγραψες στα παπάρια σου, δίνοντας πάτημα στους φιλελέρες.

Δε θα έχουμε ούτε για να πλένουμε τα χέρια μας. Και κυκλοφορεί κορονοϊός. Αλλά δεν το λένε. Οι τουρίστες το έχουν τούμπανο, κι ο ΕΟΔΥ κρυφό καμάρι. Πόσο κρυφό; Πιο κρυφό κι από λογαριασμό στο εξωτερικό υπουργών που πήραν μίζα από τη Novartis.

Σε άλλες χώρες οι απατεώνες είναι φυλακή ή κρύβονται. Εδώ είναι στη Βουλή και τα κανάλια!

Από τι θα πάει ο γέρος (με υποκείμενα νοσήματα) ρωτάει η παροιμία; Ή από πέσιμο από την πείνα, ή από ΕΟΔΥ! Γιατί η κυβέρνηση χέστηκε για τη Δημόσια Υγεία. Άνοιξε τα σχολεία, φέρνει τουρίστες χωρίς έλεγχο, με σκοπό να εξολοθρεύσει κάμποσους συνταξιούχους.
Γιατί το έλεγε ο Επίτιμος των βρικολάκωνΤο πρόβλημα είναι ζωντανοί συνταξιούχοι”. Έτσι ο Κούλης θεωρεί τον εαυτό του καουμπόι κι εμάς Ινδιάνους!

Μια που λέμε για Ινδιάνους στις ΗΠΑ ο Τραμπάκουλας καλεί το στρατό.
Θα βομβαρδίσει και τις πόλεις όπως κάνει σε άλλες χώρες; Πάντως αμάχους σκοτώνουν κι οι μπάτσοι. Δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε. Η δυσωδία του καπιταλισμού δημιουργεί ασφυξία χειρότερη από την πνευμονία του ιού.

Μέσα σε όλο αυτό το χαμό η Εκκλησία το χαβά της. “Αδιαπραγμάτευτη η Θεία Κοινωνία! Καταδικάζουμε τη Γιόγκα”!
Έτσι ε; Αδιαπραγμάτευτος ο μισθός και η σύνταξη! Καταδικάζουμε κι εμείς το Μνημόνιο για να μάθετε!

Όταν η Κανέλλη λέει κουφά της τη λέμε, αν και την αγαπάμε. Αλλά γι' αυτό της τα ψέλνουμε, επειδή την αγαπάμε. Όταν λέει σωστά να μην της πούμε μπράβο;
Λιάνα στο SSkai μόνο μην πας, επειδή αποδεδειγμένα κολλάνε κορονοϊό. Πρόσεχε! Το λέω επειδή σε θέλω γερή.

32 δις βάζει η Ευρώπη λέει ο παρουσιαστής στην ΕΡΤ1. Που τα βάζει αγάπη μου; Στις τσέπες των λίγων πλουσίων! Και ποιος θα τα πληρώσει με τόκο; Εμείς.

“Έρχονται τα εκατομμύρια! Και που πάνε”. Με αυτή την απλή φράση η Λιάνα διέλυσε όλη την προπαγάνδα, κατέστρεψε το παραμύθι της ΝΔ.

Δεν μας βοηθά η Ευρώπη. Μας χαντακώνει φέρνοντας νέο Μνημόνιο. Βρήκε άλλοθι με τον ιό να του φορτώσει την κρίση στην Οικονομία. Κι αφού – όπως ισχυρίζονται – παίρνει τόσα η Ελλάδα, γιατί δεν αυξάνονται αλλά μειώνονται οι μισθοί των εργαζόμενων;
Είναι ψεύτες που λένε ότι τους κατέβει ή απατεώνες που κλέβουν ό,τι βρουν; Και ψεύτες και απατεώνες!

“Ψιχουλάκια ευρωπαϊκά τα οποία θα πάνε επιλεκτικά στις τσέπες που έχουνε φαΐ...” Κουμπάρων δηλαδή. Κι ο λογαριασμός σε μας!

“Δεν είναι οι συνθήκες που ήταν πριν 10 χρόνια. Είναι χειρότερες”! Είπε η βουλευτής του ΚΚΕ. Τα μέτρα που παίρνονται είναι “βαθιά αντεργατικά”. Η Λιάνα κατατρόπωσε τους νεοφιλελέδες λέγοντας απλά την αλήθεια. Έμπειρη και έξυπνη επικεντρώθηκε στα φλέγοντα ζητήματα της οικονομίας αποδομόντας τα ψέματα της ΝΔ.

“Είμαστε χώρα 10.000.000. Το 1.000.000 δουλεύει στον Τουρισμό. Ήρθαν πέρυσι 34.000.000 τουρίστες! Πλούτισαν οι εργαζόμενοι; Θα λιποθυμήσω τώρα, και δε θα φταίει ο κορωνοϊός”! Κόκκαλο οι δημοσιογράφοι!

Η Λιάνα λοιπόν είπε την κατάσταση όπως έχει. Κι οι νεοδημοκράτες λύσσαξαν, έβγαλαν αφρούς. Γιατί η πραγματικότητα τους διαψεύδει. Λείπουν 30.000 θέσεις στην Υγεία.
Λιάνα γερά, δώσε πόνο στα γαλάζια καθάρματα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger