Home » , » Ερωτήματα ....

Ερωτήματα ....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 | 4:04 π.μ.

Του Σ.Λ

Σε καμιά περίπτωση δεν θα αμφισβητήσω την ύπαρξη και δράση ασφαλίτικων προβοκατόρικων μηχανισμών.
Οσοι σύντροφοι -δεν είμαι ένας απ' αυτούς- είναι χρόνια στο αντικαπιταλιστικό - αντιεξουσιαστικό κίνημα έχουν να διηγηθούν δεκάδες παρόμοιες περιπτώσεις.  

Εχω όμως μια ένσταση, διαβάζοντας κάποια δημοσιεύματα με τις εκτιμήσεις που διατυπώνονται για τα όσα έγιναν χτες, κι αυτό επειδή έτυχε  να βρεθώ στο κέντρο κάποιων επεισοδίων, μεταξύ δυνάμεων καταστολής και και διαδηλωτών.  

Για "επεισόδια που προκάλεσαν οι γνωστοί προβοκατόρικοι μηχανισμοί" μίλησε στην βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, για "οργανωμένη επιχείρηση προβοκάτσιας με σκοπό να δικαιολογηθεί η άγρια επίθεση της αστυνομίας στη διαδήλωση",κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν θα εμπλακώ σε αστυνομικά σενάρια. Κάποιες απλές ερωτήσεις. Χρειάστηκαν κάποιο πρόσχημα οι δυνάμεις καταστολής για να επιτεθούν βάναυσα πριν κάποιους μήνες σε διαδήλωση του ΚΚΕ;

Τεσσερισήμισι ολόκληρα χρόνια υπήρξε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, τι έκανε για να περιθωριοποιήσει τους -υπαρκτούς- θύλακες που δημιουργούν προβοκάτσιες;

Και κάτι τελευταίο για τα χθεσινά γεγονότα για τα οποία έχω προσωπική άποψη. 

Δεν είναι το απαύγασμα πολιτικής επιπολαιότητας να τα αποδίδουμε ότι προήλθαν από στημένη ασφαλίτικη προβοκάτσια; 

Δεν υπάρχει περίπτωση  να έλαβε χώρα μια μορφή πρωτόλειας λαϊκής αντιβίας; (Το αν είναι αδιέξοδη και αναποτελεσματική είναι μια άλλη συζήτηση)

Και ξέρετε γιατί το λέω αυτό; Γιατί χτες έτυχε να συναντήσω λίγο μετά την διαδήλωση, δυο γνωστά μου παιδιά, απ' αυτά που έριχναν τις μολότοφ. 

Εργάζονται νελιβεράδες ανασφάλιστοι και αμείβονται με 3.5 ευρώ την ώρα ....    
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

10 Ιουλίου 2020 στις 8:36 π.μ.

κάθονται οι μαλακες και φτιάχνουν τσαμπα νομους να χτυπήσουν τις διαδηλώσεις.
Δεν χρειάζεται τοκανει ποιο αποτελεσματικά ο αναρχικός αυνανισμός 

Σ.Λ το περιστατικό με το ΚΚΕ που φέρνεις δεν διάλυσε καμια διαδήλωση ουτε πνίγηκε κανεις απο τα χημικά,,,,εχει καποια διάφορα... 

10 Ιουλίου 2020 στις 11:49 π.μ.

Τελικά είναι πιό χαζοί ακόμα κι από τους μπάτσους: Οι μπάτσοι προβοκάρουν, ρίχνουν ξύλο και πληρώνονται. Αυτές/οι προβοκάρουν, τρώνε ξύλο και δεν πληρώνονται.

10 Ιουλίου 2020 στις 12:35 μ.μ.

Διαψεύδεις το ΠΑΜΕ;
"Η κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία παίρνοντας τη σκυτάλη από τον ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε βίαια με ΜΑΤ, χημικά, κροτίδες κρότου λάμψης κτλ ενάντια στην σημερινή μεγάλη αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση".

Σ.Λ

10 Ιουλίου 2020 στις 1:06 μ.μ.

Δεν πιστευω πολυ στην προβοκατορολογια.Η δική μου εμπειρεία σε πολιτικούς χώρους με εχει κανει να μην φοβαμαι προβοκατορες,ασφαλιτες ,χαφιεδες κλπ.Αυτους που φοβαμαι είναι τους κωλοτουμπες,τους λουμπεν και τους " τρομπες".Ιδιαιτερα οι τελευταιοι ειναι μπολικοι και ικανοι να προκαλεσουν πιο μεγαλη ζημια απο οποιονδηποτε στημενο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger