Home » , » Ομορφος κόσμος ηθικός ....

Ομορφος κόσμος ηθικός ....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 | 5:47 μ.μ.


Αλλη μια ... αναβάθμιση ... της λειτουργίας του αστικού τους κοινοβουλίου είχαμε σήμερα,  στη διάρκεια συζήτησης για το πόρισμα του σκανδάλου της Novartis. 

Οπως γνωρίζεται η ευπρέπεια και το επίπεδο πολιτικού λόγου που υπάρχει από τους εκπροσώπους του λαού στον ναό της δημοκρατίας τους είναι κάτι που μόνο σε συμπόσια υψηλού επιστημονικού ενδιαφέροντος μπορείς να συναντήσεις.

Η εκφορά του λόγου μάλιστα του Πανεπιστημιακού δασκάλου και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνου Μάρκου έκανε αίσθηση και ειδικά το σημείο κατά το οποίο απευθύνθηκε στον συνάδελφό του του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου: "Εχετε την κωλάρα σας ανοιχτή", ήταν το ακαταμάχητο επιχείρημα του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το οποίο προβληματίζεσαι σε ποια κατηγορία πολιτικού λόγου να το εντάξεις. (Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα ο Μάρκου έκανε άσεμνη χειρονομία προς τους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής λέγοντας μεταξύ άλλων «σας έχουμε κάνει την κωλάρα να…»).

Δυο παρατηρησούλες μόνο. Ο κ. Κωνσταντίνου Μάρκου και μετά την αλλαγή στη διακυβέρνηση της χώρας υπήρξε ο μοναδικός επικεφαλής φορέα του Δημοσίου που δεν παραιτήθηκε (ούτε αντικαταστάθηκε) με μια πολύ προβληματική διαδρομή στην ηγεσία του αμαρτωλού Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας, όπως βλέπουμε σ' αυτό το δημοσίευμα. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μας δώσει κάποια εξήγηση;

Αναμενόμενο είναι ότι όλες οι προσκείμενες στον ΣΥΡΙΖΑ ιστοσελίδες προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός, δεν αναφέρουν την επίμαχη πρόταση και αναφέρονται γενικά σε "ένταση που υπήρξε στην βουλή".
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger