Home » , » Ξεπέρασε και τον εαυτό της η αλητοδημοσιογραφία της AthensVoice

Ξεπέρασε και τον εαυτό της η αλητοδημοσιογραφία της AthensVoice

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 | 6:48 μ.μ.


Για την αλητοδημοσιογραφία της AthensVoice έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές. Το πώς τα καταφέρνει όμως και ξεπερνάει σε αθλιότητα ακόμα και τον εαυτό της είναι κάτι το αξιοσημείωτο.

Δεν ξέρουμε αν αρκεί να μιλήσουμε για "πετσο-μπουκωμένη δημοσιογραφία η οποία έκανε πάλι το θαύμα της. αφού τσέπωσε 180.000€ για το site και 40.000€ στο ραδιόφωνο", όπως γράφει χρήστης στο twitter. Ισως αυτό ήταν μια εύκολη εξήγηση.

"Ποτέ στην ιστορία της δημοσιογραφίας δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, όπως κάνουν τα μουνόπανα της  AthensVoice  να αναφέρουν 7 νεκρούς με μικρά γράμματα και με μεγάλα και χτυπητά γράμματα 97 διασώσεις", τονίζει άλλος χρήστης του διαδικτύου.

"Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, είναι μπούκωμα αλητείας οι νεκροί να αναφέρονται με μικρά γράμματα, που ούτε καν φαίνονται & οι διασώσεις με μεγάλα. Ασέβεια στους νεκρούς & κατάντια για την δημοσιογραφία, που στις μέρες μας είναι ντροπιαστική,επιεικώς ΦΤΟΥ ΣΑΣ", συμπληρώνει τρίτος.

Και τα δεκάδες σχόλια δεν περιορίζονται στο να καυτηριάζουν και να λοιδορούν τους συντάκτες αυτής της ρυπαρής, ρατσιστικής ιστοσελίδας. "Μία καλή ιδέα για τίτλο θα ήταν "Σώθηκαν 211.815 κάτοικοι στην Εύβοια", τους ειρωνεύεται θαμώνας του Ιντερνέτ, ενώ άλλος εκτιμάει ότι τα γραφεία της χρειάζονται  "ανακαίνιση" και προτείνει να τα επισκεφτούμε.

Υ.Γ: Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε η AthensVoice αναγκάστηκε να αποσύρει αυτό το απίστευτα γκεμπελίστικο δημοσίευμά της.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger