Home » , , » Πόσοι συνωνοσιολόγοι τύπου Λιακόπουλου υπάρχουν στην Γερμανία;

Πόσοι συνωνοσιολόγοι τύπου Λιακόπουλου υπάρχουν στην Γερμανία;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 1 Αυγούστου 2020 | 6:32 μ.μ.

Διαβάζεις την ειδησεογραφία στο ΑΠΕ-ΜΠΕ όσο αφορά την εξάπλωση της πανδημίας, και εκτός απ' τις ανατριχιαστικές προοπτικές που διαγράφονται, και τις εκατόμβες νεκρούς που δημιουργεί καθημερινά ο κορονοϊός, δεν μπορείς να μην αναρωτηθείς, πώς γίνεται σε μια κοινωνία όπως η Γερμανική βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να ανθίσουν θεωρίες συνωνοσιολογίας, από κάποιους απίστευτους αγύρτες.

Η μια είδηση μας λέει ότι εκατοντάδες παιδιά προσβλήθηκαν από τον κοροναϊό σε κατασκήνωση στην πολιτεία Τζόρτζια των ΗΠΑ, μία ακόμη απόδειξη ότι τα παιδιά και μολύνονται από την covid-19 και τη μεταδίδουν.

Η άλλη είδηση παραθέτει τα επίσημα στατιστικά στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η πανδημία του νέου κορονοϊού έχει προκαλέσει τουλάχιστον 680.014 θανάτους παγκοσμίως, ενώ περισσότερα από 17.638.510 κρούσματα έχουν επισήμως διαγνωσθεί Κατά την χθεσινή ημέρα, καταγράφηκαν 6.469 νέοι θάνατοι και 286.453 νέα κρούσματα. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο αριθμός των διαγνωσμένων κρουσμάτων δεν είναι παρά ένα μικρό τμήμα του πραγματικού αριθμού. Ορισμένες χώρες δεν πραγματοποιούν τεστ παρά στα βαριά περιστατικά, άλλες χρησιμοποιούν τα τεστ κατά προτεραιότητα για την ιχνηλάτηση και πολλές από τις φτωχές χώρες δεν διαθέτουν παρά περιορισμένες δυνατότητες πραγματοποίησης διαγνωστικών ελέγχων.

Και απ' την επόμενη είδηση ενημερωνόμαστε: "Μαζικές διαδηλώσεις κατά των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό διοργανώνονται σήμερα στο Βερολίνο. Με συνθήματα όπως «Εμείς είμαστε το δεύτερο κύμα» και «Αντίσταση», δεκάδες χιλιάδες αρνητές των περιορισμών που επιβάλλονται για την αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας, εκφράζουν την αντίθεσή τους στις σχετικές αποφάσεις της πολιτείας, ενώ υποστηρίζουν ότι «η μεγαλύτερη θεωρία συνωμοσίας είναι αυτή της πανδημίας».

Και το δημοσίευμα προσθέτει: "Ελάχιστοι από τους διαδηλωτές φορούν προστατευτικές μάσκες, ενώ δεν τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας.
Η κορύφωση των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας αναμένεται για αργότερα σήμερα το απόγευμα, σε εκδήλωση υπό τον τίτλο «Το τέλος της πανδημίας - Ημέρα ελευθερίας» και, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της πόλης του Βερολίνου Αντρέας Γκάιζελ, έχουν δηλώσει συμμετοχή και κάποιες οργανώσεις νεοναζί".

Συμπέρασμα: Ζοφερό και άγνωστο το μέλλον που μας επιφυλάσσει η εξάπλωση της πανδημίας, ενώ στην Γερμανία συνωμοσιολόγοι τύπου Λιακόπουλου κάνουν θραύση.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger