Home » , » Τα πάντα πάνε κατά διαόλου.κι αυτοί μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

Τα πάντα πάνε κατά διαόλου.κι αυτοί μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 | 9:52 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η Οικονομία δεν είναι απλά νεκρή, έχει γίνει στάχτη. Χρέος, Ανεργία στον Ουρανό. Ύφεση, πετσόκομμα αναδρομικών, μείωση μισθών και το Μνημόνιο έρχεται ταχύτατα μαζί με τους
πλειστηριασμούς.

Τα σκάνδαλα είναι τόσα πολλά κι οι γαλάζιοι απατεώνες κλέβουν πιο γρήγορα από όσα μπορούμε να ανακαλύψουμε.

Όσον αφορά τον Κορονοϊό τα κρούσματα σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Κι από πολιτική προστασία; Βράσε ρύζι!

Τι να κάνουν οι νεογιδοκράτες που τα έκαναν όλα σαν τα μούτρα του Κούλη; Το βρήκανε!
Η παλιά δοκιμασμένη συνταγή της Τουρκίας.
Κι ας είναι αυτοί που έχουν συμφωνήσει σε συνεκμετάλλευση.

Πέθαναν 8 άτομα στην Εύβοια; Βγήκε Τουρκικό πλοίο!

Ε και; Πλοίο είναι, θα ταξιδέψει στη θάλασσα.
Μπήκε λέει στα χωρικά μας ύδατα!
Ποια χωρικά ύδατα, βρε απατεώνες; Εκεί που πήγε είναι στη Μέση της Μεσογείου. Και 12 ναυτικά μίλια να έχουμε πάλι μακρυά είναι.

Είναι στην ΑΟΖ! Πάλι λένε ψέματα οι Καραγκιόζηδες! Ποια ΑΟΖ; Είναι μακρυά ακόμα και από την περιοχή που συμφωνήσαμε με την Αίγυπτο και δεν αποδέχεται η Τουρκία!

Γιατί όμως όλα αυτά; Φυσικά για να ξεχάσουμε τους 8 νεκρούς από βροχή το κατακαλόκαιρο και την ηλιθιότητα του Χαρδαλιά. Που βγήκε και είπε πως με το 112 να λειτουργεί θα θρηνούσαμε εκατοντάδες θύματα! Τότε ρε τσαρλατάνοι, γιατί το διαφημίζατε τόσο καιρό;

Για να μην συζητάμε το άδειασμα, το ξεβράκωμα καλύτερα, που έκαναν οι μετεωρολόγοι στην κυβέρνηση. Γιατί υπάρχουν βαρύτατες ευθύνες.

Αλλά ο κουμπάρος αμέσως να βοηθήσει. Σε ένα κατάπτυστο πρωτοσέλιδο τα ΝΕΑ ασχολούνται με την ΑΟΖ μοιράζοντας απλόχερα κουτόχορτο. 

Η είδηση της καταστροφής στην Εύβοια με τους νεκρούς κάτω - κάτω να μη φαίνεται.
Όσο για την ΑΟΖ τα έχουμε πει και επιμένουμε. Τα έχουν συμφωνήσει. Συνεκμετάλλευση.

Το Τουρκικό πλοίο προφανώς θα κάνει τη δουλειά του ανενόχλητο, και θα επιστρέψει στο λιμάνι. Μόλις επιστρέψει, τα φερέφωνα θα ουρλιάζουν, πως δήθεν αποκρούσαμε όλο τον Τουρκικό Στόλο!
Μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

Γιατί αν βάλουν πάλι, μετά την νίλα στην Εύβοια, την υπέρκομψη και το γκόμενο, θα ακούσουν από τον κόσμο διόλου κολακευτικά για τη μάνα τους, τον πατέρα τους και όλο τους το σόι.
Τι έμεινε να πουν; Τι έχουν κάνει καλό; Τίποτα!
Σκαρφίζονται λοιπόν παραμύθια.
Κι αν υπήρχε ένα ανεξάρτητο κανάλι, θα τους είχε ξεσκίσει και θα είχε σαρώσει σε ακροαματικότητα.

Αλλά εκατομμύρια είναι αυτά. Για πολύ λιγότερα ο Ιούδας πρόδωσε το Χριστό.

Κατά τα άλλα φταίνε οι νέοι. Αυτοί που το Σεπτέμβρη θα πάνε στα Σχολεία και τα Πανεπιστήμια! Αλλά εκεί δεν θα κολλήσουν, όοοχι! Εκεί, αν και στοιβαγμένοι σε κλειστό χώρο, θα έχουν ανοσία.
Όπως έχουν κάτι γέροι που πάνε ακόμα στην Εκκλησία. Ευτυχώς ελάχιστοι οπότε μπορούμε να πούμε πως θα έχουν τουλάχιστο χώρο μέχρι να γλείψουν το ίδιο κουτάλι και να φιλήσουν τον παπά! Στο στόμα φιλάτε τον με γλώσσα για να αποδείξετε την πίστη σας.

Τι; Ακυρώθηκε και η ΔΕΘ; Τους Τούρκους, φέρτε γρήγορα τους Τούρκους!
Φυσικά θα ακυρώνονταν η ΔΕΘ.
Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) είναι μια ετήσια εμπορική εκθεσιακή εκδήλωση μεγάλης σημασίας για την Ελλάδα... Μεταξύ των στόχων της είναι η ανάπτυξη και σύσφιγξη των οικονομικών και φιλικών δεσμών μεταξύ των λαών, η προβολή της ελληνικής παραγωγής, η στήριξη της Ελληνικής παραγωγής και μεταποίησης, καθώς και η προβολή του ελληνικού τουρισμού”.

Οικονομία, εμπόριο, παραγωγή, τουρισμός είναι νεκρά. Οπότε την να την κάνουμε την έκθεση; Άσε που ο καταλληλότερος θέλει διακοπές να ξεκουραστεί και λίγο από τις διακοπές του...

Πάρτε σανό! Μοιράζει η ΝΔ. Μας στοιχίζει βέβαια λίγο ακριβά, αλλά είναι μπόλικος
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger