Home » , » Ας το παραδεχθούν τελικά. Δεν έχουμε καθεστώς κοινοβουλευτικής αστικής δικτατορίας, αλλά βιώνουμε ένα θεοκρατικό ταλιμπανικό πολίτευμα;

Ας το παραδεχθούν τελικά. Δεν έχουμε καθεστώς κοινοβουλευτικής αστικής δικτατορίας, αλλά βιώνουμε ένα θεοκρατικό ταλιμπανικό πολίτευμα;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 | 9:20 μ.μ.


Ισως για αναγνώστες/ιες μας θεωρηθεί υπερβολή το ότι επανερχόμαστε σε τροπάρια που ψέλνει ένας παπάς που είναι "πιο μαύρος από τα ράσα" του.
Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι.

Τα εγκληματικά κηρύγματα του φασιστοΑμβρόσιου, δεν έχουν αποδέκτες μόνο κάποιες αγράμματες θεοσεβούμενες γριούλες. Οταν ανακυκλώνονται από ιστοσελίδες οι οποίες καθημερινά έχουν δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες απ' το "χριστεπώνυμο πλήρωμα", οι οποίοι γίνονται κοινωνοί τέτοιων σκοταδιστικών και άκρως επικίνδυνων αντιλήψεων, είναι κάτι που δεν μπορεί να το προσπεράσουμε.

Και στην τελική είναι παπαδίστικες προτροπές για να δημιουργηθούν υγειονομικές βόμβες που θα κυκλοφορούν ανάμεσα μας έτοιμες να μας νοσήσουν από τον ιό της πανδημίας.

Στο φινάλε, αν δεν είναι ικανοί να κάνουν το παραμικρό ας παραδεχθούν ότι δεν έχουμε καθεστώς κοινοβουλευτικής αστικής δικτατορίας, αλλά βιώνουμε ένα θεοκρατικό ταλιμπανικό πολίτευμα;

Τις σκοταδιστικές θρησκευτικές αντιλήψεις που ακούμε κατά καιρούς, ήρθε ο δεσπότης Κυθήρων, να τις συμπληρώσει με το τροπάρι του ότι «Η μάσκα δεν έχει θέση εντός του ιερού χώρου».  
Τώρα παρουσιάζεται ο πρώην "άγιος" Καλαβρύτων να μας πει ότι "ο Πρωθυπουργός το Επιτελείο Του ΥΠΗΡΕΤΟΎΝ ΤΎΦΛΑ της επιταγές των δαιμονικών Κέντρων της Παγκοσμιοποιήσεως, τα οποία και “ανακάλυψαν” τον Κορωνοϊό, για να προωθήσουν τα σχέδιά τους"!

Αφού, λοιπόν ο Αμβρόσιος μας λέει ότι "Κανείς φόβος μολύνσεως δεν υπάρχει ούτε από την Θεία Κοινωνία, ούτε από τις Ιερές Εικόνες και τα άγια Λείψανα, ούτε από τον εκκλησιασμό των πιστών", και αυτά είναι ψέματα που τα επικαλούνται "μερικοί αλειτούργητοι και αλιβάνιστοι πολιτικοί,  και τινες Πανεπιστημιακοί Καθηγητές", διατυπώνοντας  απόψεις "σατανικής εμπνεύσεως" καταλήγει:  "Εμείς, λοιπόν, τα πιστά τέκνα της Εκκλησίας ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ή ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ"!  

Ατελέσφορος ο επίλογος αλλά αξίζει να το κάνουμε. Μόλις πριν μερικές μέρες υπήρχε η είδηση ότι   "κατόπιν  σχετικής εντολής του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Προκαταρκτική εξέταση διενεργείται από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, Νικόλαο Στεφανάτο μετά και την αποστολή από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ, στοιχείων με τα επίμαχα δημοσιεύματα και αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία προτρέπουν τους πολίτες με θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τον κορονοϊό, να αγνοήσουν τα μέτρα της κυβέρνησης που εφαρμόζονται για την προστασία των πολιτών από την Covid-19". 

Πέρα απ' τα σχετικά κηρύγματα "ποιμεναρχών" που έχουμε ακούσει, εδώ υπάρχει άλλη  μια καραμπινάτη περίπτωση προτροπής προς τους πολίτες να αγνοήσουν τα κυβερνητικά μέτρα που εξαγγέλλονται για το φρενάρισμα της εξάπλωσης της πανδημίας;
Τόσο άχρηστοι είναι πια οι κυβερνώντες που δεν μπορεί να κάνουν ούτε τα αυτονόητα;   
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger