Home » , , » Η καταστροφική για το περιβάλλον "επένδυση" στην Κέρκυρα και το μαντικό χάρισμα του Μητσοτάκη για την πυρκαγιά στην περιοχή του νησιού Ερημίτης.

Η καταστροφική για το περιβάλλον "επένδυση" στην Κέρκυρα και το μαντικό χάρισμα του Μητσοτάκη για την πυρκαγιά στην περιοχή του νησιού Ερημίτης.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020 | 2:00 π.μ.


Να γράψουμε και ένα θετικό για τον επικεφαλής της κυβέρνησης των "αρίστων", γιατί μας αποδίδεται ότι είμαστε  προκατειλημμένοι εμφορούμενοι με εμμονές σε βάρος του νέου Μωυσή που μας οδηγεί στην γη της Επαγγελίας και παραγνωρίζουμε τα προσόντα του τα οποία δεν περιορίζονται όσα του εμφύτευσαν οι οικογενειακές καταβολές του και όσα τον δίδαξε το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Ενα απ' τα αναμφισβήτητα προσόντα-χαρίσματα του κ. Μητσοτάκη, είναι ότι μπορεί να προβλέπει τα μελλούμενο. Χαρτωσιά δεν πιάνει μπροστά του η Μερόπη η καφετζού της γειτονιάς και η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα.
Και επειδή στην εποχή του διαδικτύου, τα "λόγια δεν πετάνε" επιβεβαιώνουμε αυτή την εκτίμηση παραθέτοντας' αυτό το βίντεο στο οποίο μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κέρκυρα που είχε βρεθεί, μας λέει: «Κάποια στιγμή θα καεί το δάσος του Ερημίτη., Οπότε καλά κάνουμε και το χτίζουμε».

Και η προφητεία του Κούλη επαληθεύτηκε, δικαιώνοντας την πρόβλεψη, που μόνο ένας μεγάλος πολιτικός άντρας του διαστήματος του, θα μπορούσε να είχε κάνει. 

Οπως τυχόν γνωρίζεται από την ειδησεογραφία, μέχρι τώρα -πρωινές ώρες Δευτέρας- η πυρκαγιά που κατακαίει την Κέρκυρα έχει επεκταθεί σε όλην την περιοχή του Ερημίτη από το παλαιά ναυτικό φυλάκιο και κάτω προς τη Βρωμόλιμνη, έχοντας πολλαπλές εστίες

Εκτός όμως από το μαντικό χάρισμα του πρωθυπουργού, κλείνοντας την ανάρτηση να αναφέρουμε και κάτι ακόμα. Αναφερόμαστε σε απόσπασμα περασμένης ανάρτησής μας και έχει σχέση με την "επένδυση" στην οποία προχωρά η κυβέρνηση και γι' αυτό τσιμεντοποιεί το δάσος του Ερημίτη στην Κέρκυρα:

"Ο Richard Pine που κατοικεί μόνιμα στην Κέρκυρα είναι Διευθυντής της Βιβλιοθήκης Durrell, καταγγέλλει ότι λογοκρίθηκε από την αγγλόφωνη έκδοση της Καθημερινής για ένα άρθρο του στο οποίο ασκούσε κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την υποστήριξη που παρέχει στους  "επενδυτές" οι οποίοι έχουν αναλάβει να εκτελέσουν ένα έργο το οποίο κατά τη γνώμη του, "και κατά την άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Κερκυραίων, θα είναι επιζήμιο για το οικοσύστημα του Ερημίτη".

Το άρθρο όμως του Richard Pine "απορρίφθηκε -σ.σ. από την διεύθυνση της "Καθημερινής"-  με την αιτιολογία ότι ήταν επικριτικό προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και δύο υπουργούς της κυβέρνησης".

"Μου είπαν ότι το άρθρο δεν ήταν αποδεκτό γιατί έπαιρνα «βαθιά πολιτική θέση» και ότι οι ξένοι αρθρογράφοι θα έπρεπε να γράφουν για «ακαδημαϊκά, ιστορικά, πολιτιστικά» θέματα, όχι για «εσωτερική πολιτική»", τονίζει στην επιστολή του με την οποία γνωστοποιεί ότι λύνει την συνεργασία του με την εφημερίδα των Αλαφούζου - Παπαχελά, ο κ. Richard Pine.

Διαβάστε επίσης: «Είναι πολλά τα λεφτά Άδωνι!»
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger