Home » , » Αλλη μια ατζαμίδικη επικοινωνιακή κυβερνητική απατεωνιά;

Αλλη μια ατζαμίδικη επικοινωνιακή κυβερνητική απατεωνιά;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020 | 7:50 μ.μ.


Είναι παγκοίνως γνωστό ότι αυτή η κυβέρνηση των "αρίστων" έχει αναγάγει την πολιτική εξαπάτηση σε επιστήμη. Το πρόβλημά της είναι ότι κάποιες φορές οι "τεχνικές" που ακολουθεί είναι ευάλωτες.

Προφανώς, δεν είμαστε ειδικοί, οπότε δεν μπορεί να έχουμε κατηγορηματική άποψη στο κατά πόσο έχουν βάση τα όσα αναφέρονται σε ιστοσελίδες που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση - κύρια στην tvxs και στο Documento- σχετικά την τοποθεσία όπου μαγνητοφωνήθηκε το χθεσινό διάγγελμα του Πρωθυπουργού για τα Ελληνοτουρκικά.

Οι εκτιμήσεις αυτές επικαλούνται την άποψη ειδικών τεχνικών της τηλεόρασης για να ισχυριστούν ότι έχουμε μια  επικοινωνιακή κοροϊδία, αφού το βίντεο μαγνητοσκοπήθηκε πιθανόν σε κάποια περιοχή όπου κάνει διακοπές ο Μητσοτάκης και με τη μέθοδο του Green Box προστέθηκε το φόντο που δείχνει το γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου, για να δημιουργηθεί η αίσθηση στους τηλεθεατές ότι ακόμα και την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου, ο Κ. Μητσοτάκης εργάζεται σκληρά στο γραφείο στο γραφείο του.

Να έχουμε και εδώ πάλι μια ατζαμίδικη επικοινωνιακή κυβερνητική απατεωνιά πρώτου μεγέθους; 
Δεν είμαστε οι πιο αρμόδιοι να απαντήσουμε σ' αυτό το ερώτημα μας. Γιατί όμως το λαλίστατο γραφείο τύπου δεν σπάει την αφωνία του και να τοποθετηθεί υπεύθυνα πάνω σ' αυτό το θέμα; Και μόνο αυτό δεν προδιαθέτει κάποιον να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αυτές οι κατηγορίες είναι αληθινές;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger