Home » , » Αλληλεγγύη στους 51 συλληφθέντες της Θεσσαλονίκης (Βίντεο)

Αλληλεγγύη στους 51 συλληφθέντες της Θεσσαλονίκης (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 | 2:28 π.μ.

Είχαμε αναφερθεί χτες για το πρόσφατο μπατσάδικο πογκρόμ που έγινε στην Θεσσαλονίκη και από τις 51 συλλήψεις που έγιναν στον σωρό. 

Ολοι οι συλληφθέντες, αρνούνται τις κατασκευασμένες κατηγορίες που τους απέδωσαν οι ασφαλίτες, (ένα κακούργημα και πέντε πλημμελήματα) και η τελευταία εξέλιξη αναφέρει ότι και οι 38 που απολογήθηκαν χθες σε ανακρίτρια της Θεσσαλονίκης -οι υπόλοιποι 13 θα δώσουν απολογία την Κυριακή- αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο την περιστασιακή εμφάνισή τους σε αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής.  

Στο πλευρό των κατηγορουμένων βρέθηκαν δεκάδες αλληλέγγυοι που συγκεντρώθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, σε ένδειξη συμπαράστασης στους κατηγορουμένους το διάστημα που έδιναν τις απολογίες τους.

Σ' αυτό το γεγονός αναφέρεται το ηλεκτρονικό μήνυμα που μας έστειλε ο σ. Χρίστος Αβραμίδης και στο κείμενο του το οποίο συνοδεύει το βιντεάκι που αναρτούμε αναφέρει:

 Η αστυνομία τους χτύπησε

Τους έβριζε

Δεν έδινε νερό και φαγητό. 

Δεν τους έλεγε την ώρα. 

Τους φόρτωσε κακούργημα

Αλλά αυτοί και αυτές βγήκαν 2 μέρες μετά με ένα μεγάλο χαμόγελο. Και φώναζαν συνθήματα για την ελευθερία και για τον Παύλο Φύσσα ενώ χάνονταν στην αγκαλιά της αλληλεγγύης

Τα λέμε 7 Οκτώβρη στην Αθήνα. Να είμαστε τόσοι πολλοί που να μην αφήσουμε την «Δικαιοσύνη» και την Αστυνομία να κάνουν αυτό που σχεδιάζουν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger