Home » , » Ο Τσακαλώτος, ξεπέρασε και την Πρετεντέρια "λογική"

Ο Τσακαλώτος, ξεπέρασε και την Πρετεντέρια "λογική"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 | 1:25 π.μ.

Το ότι όλος ο ΣΥΡΙΖΑ είναι για τα "μπάζα", αυτό δεν πρέπει να το συζητάμε καν, Δεν φτάνει που με την κυβερνητική του πολιτική μας οδήγησε στο να έχουμε μια παλινόρθωση της σκληρής δεξιάς στην κυβερνητική εξουσία, δεν φτάνει που με τα "τα λάθη και τις αδυναμίες του, διευκολύνουν αυτή την κυβέρνηση και επιμηκύνουν την παραμονή της στην εξουσία", όπως έγραψε η ιστοσελίδα του βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέλιου Κούλογλου, διατηρεί και στους κόλπους την μια "πέμπτη φάλαγγα", που πάει να προβοκάρει κάθε ίχνος έστω και λεκτικής αντιπολίτευσης.

Παρακολουθούμε, λοιπόν το φαινόμενο η ποιο γλοιώδης δημοσιογραφική "ντουντούκα" της αδίστακτης αντιλαϊκής κυβέρνησης της δεξιάς και αποδίδει συγχαρητήρια σε έναν βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος κατά την υπουργική του θητεία στην περασμένη κυβέρνηση  το μόνο που έχει να επιδείξει είναι ότι χρημάτισε πιστό  όργανο ντόπιων και ξένων "αρπακτικών - κορακιών".  

Αναφερόμαστε σε ένα πάμπλουτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος όλο το χρονικό διάστημα που ο ελληνικός λαός υπέφερε από την ταξική-μνημονική πολιτική πολιτική αυτός "θησαύριζε έχοντας στην κατοχή του «χαρτοφυλάκια» της JP Morgan, και της Black Rock. Μιλάμε για επενδυτικούς κολοσσούς με καταστροφικό για τον ελληνικό λαό ρόλο οι οποίοι «κερδοσκοπούν λεηλατώντας και πτωχεύοντας την Ελλάδα", όπως έγραψε ένας πρώην σύντροφος του Τσακαλώτου.  (Ο Στέλιος Ελληνιάδης στην εφημερίδα «Δρόμος της Αριστεράς»).

Ενιωσε "θιγμένος" ο Τσακάλωτος και θεώρησε αυτός ο πλουτοκράτης ότι έπρεπε να υπερασπιστεί το "ήθος" της αριστεράς, στηλιτεύοντας τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ γιατί χαρακτήρισε "πολιτικό απατεώνα" τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και έτσι πήρε τα εύσημα από τον Προτοσάλτε.

Οκ. δεν πρέπει να μας απασχολούν ιδιαίτερα οι εσωτερικές αντιπαραθέσεις στο κόμμα της Κουμουνδούρο,, Αλλά ο Τσακαλώτος, ένας Συριζαίος πρώην υπουργός Οικονομικών, ένας πάμπλουτος πρώην εξουσιαστής, που υπήρξε αφοσιωμένο όργανο ντόπιων και ξένων καπιταλιστών - τοκογλύφων, να μας παρουσιάζεται τιμητής της Αριστεράς και να επιπλήττει όσους χαρακτηρίζουν πολιτικό απατεώνα τον Κούλη, αυτό ξεπερνά και την Πρετεντέρια "λογική"!

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

24 Σεπτεμβρίου 2020 στις 9:54 π.μ.

Το ουσιαστικό της υπόθεσης είναι ότι ο λεγόμενος ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως βρίσκεται σε μεγάλο διχασμό των αντιμαχόμενων φατριών του και η πορεία του αυτή μπορεί να τον οδηγήσει σε διάσπαση και διάλυση. Αυτό το γεγονός φουσκώνει ακόμη περισσότερο τα πανιά της αλαζονείας στο καράβι της δεξιάς και δεν αφήνει να ακούγονται οι τριγμοί και οι φαγωμάρες των επικαρπωτών της κυβερνητικής εξουσίας. Είναι μεγάλη, ανέλπιστα μεγάλη, η βοήθεια που δίνει στον Μητσοτάκη, στη συγκυρία αυτή, η διαλυτική φαγωμάρα της ψευτοαριστεράς, ενώ βοηθάει σαφέστατα και το σύστημα να προωθήσει νέες σοσιαλδημοκρατικές δεξιές, ευρωλάγνες και αμερικανόδουλες εφεδρείες, για μελλοντικά τυχόν συνεργατικά αστικά σχήματα, κυβερνήσεις που να επιβάλλουν χωρίς προσχήματα και τον αντιλαϊκό οδοστρωτήρα, αλλά και αποφάσεις που θα άπτονται εδαφικών- κυριαρχικών δικαιωμάτων (ο νοών νοείτω...).Από την άποψη αυτή ο Πορτοσάλτε, η ντουντούκα της δεξιάς και του συστήματος έχει κάθε λίγο να επαινεί τη φράξια του "αριστερού μεγαλοεοενδυτή", ο οποίος και από οικογενειακή παράδοση έχει στενούς δεσμούς με το καθεστώς και τα ιερά τέρατα της δεξιάς.

25 Σεπτεμβρίου 2020 στις 12:36 μ.μ.

Ο Τσακαλώτος που είναι ο αρχηγός της αριστερης(!) πτερυγας του Συριζα κανει προσωπικη πολιτικη γιατι δεν δίνει λόγο σ2 κανέναν Τσιπρα αλλα απευθειας στους δανειστες.Είναι συναινετικος με τη ΝΔ γιατι αν αυριο γινει ( λεω εγω ) καμμια συνεργασια Νδ - συριζα όπως στη γερμανια,ο Ευκλειδης θα είναι μέσα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger