Home » , » Ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττακης διευθύνει μια φυλλάδα που έχει ρητορική έντυπης ναζιστικής πατσαβούρας.

Ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττακης διευθύνει μια φυλλάδα που έχει ρητορική έντυπης ναζιστικής πατσαβούρας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 | 9:26 μ.μ.


 Είναι από τα σημεία των καιρών που θα ΄λεγε και ο Λιακόπουλος. Και αναφερόμαστε στο γεγονός ότι κυκλοφορεί η εφημερίδα "Εστία" -και μάλιστα υπό την διεύθυνση του δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη, τον οποίο δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις ακροδεξιό- με πρωτοσέλιδα που θυμίζουν τίτλους φυλλάδων μετεμφυλιακής εποχής..

Χρησιμοποιεί μια ρητορική που μόνο σε έντυπες ναζιστικές πατσαβούρες συναντάς καθώς και σε κάποιες γραφικές φυλλάδες σαν την "Ελεύθερη Ωρα". Εφτασε μάλιστα στο σημείο να αποδίδει στους Αριστερούς ότι ουσιαστικά είναι "ανθέλληνες" και "προδότες".
Ουτε το υφυπουργείο Ασφάλειας του Μανιαδάκη, επί εποχής δικτατορίας Μςταξά να είχε συντάξει αυτό το .
λιβελογράφημα.
 
Γράφει στο φύλο της του Σαββάτου: "Τι κάνει η Αριστερά αυτές τις μέρες; Επιχειρεί να δηλητηριάσει το φρόνημα εκατομμυρίων μαθητών για την άμυνα της χώρας με το σύνθημα "με ένα Ραφάλ λιγότερο λύνονται τα προβλήματα της εκπαίδευσης" Εγκληματικό, αντεθνικό, λαϊκισμός του αισχίστου είδους".

Τι διαφορετικό λεξιλόγιο θα χρησιμοποιούσε η φυλλάδα της εγκληματικής συμμορίας του Μιχαλολιακου;

Οσο για την αξιοπιστία των γραφομένων στην εφημερίδα του Κοττάκη να πούμε ότι έχουν την ίδια βαρύτητα με το δημοσίευμα της στο οποίο "ανακάλυπτε "100 εκατομμύρια θύματα του κομμουνισμού".   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger