Home » , » Σύντροφοι του ΚΚΕ, αποφύγετε τα χοιρινά. Είναι καλά μόνο ως σουβλάκια. Αλλιώς θα βρωμίσετε.

Σύντροφοι του ΚΚΕ, αποφύγετε τα χοιρινά. Είναι καλά μόνο ως σουβλάκια. Αλλιώς θα βρωμίσετε.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 | 6:06 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η Ελλάδα βούλιαξε, η οικονομία έχει πεθάνει εδώ και χρόνια, οι ρεφορμιστές αυνανίζονται, η δεξιά λεηλατεί, η ακροδεξιά ξεσάλωσε, αλλά μια είδηση που αφορά το ΚΚΕ μας απασχολεί και μας προβληματίζει.

Και πολύ καλά κάνει να μας στενοχωρεί, διότι για μένα το Κόμμα είναι η πραγματική ελπίδα για αυτό τον τόπο. Κι αυτά που λέω, τα λέω από σεβασμό κι αγάπη, διότι οι καιροί είναι πονηροί, παμπόνηροι, σαν νεοδημοκράτες που είναι έτοιμοι να φάνε δημόσιο χρήμα. Θα μου πείτε: Πότε δεν ήταν πονηροί οι καιροί; Σωστό κι αυτό!

Κουμουνιστές πήγαν στο Τμήμα. Στη Χούντα αυτό γίνονταν καθημερινά. Αλλά τώρα η συνάντηση των πρώην βουλευτών του ΚΚΕ στην αστυνομική διεύθυνση Βόλου «με τον διοικητή και μάλιστα σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, αυτή ακριβώς τη στιγμή (του θανάτου του Βασίλη Μάγγου), δίνει συγχωροχάρτι στην κρατική καταστολή, νομιμοποιεί τη δράση της συγκεκριμένης διεύθυνσης σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για το κίνημα, είναι επαίσχυντη πολιτικά πράξη, που προσβάλλει τον νεκρό Βασίλη και όλο το κίνημα».

Όπως είπα, Κομμουνιστές και μπάτσοι δεν είχαμε ποτέ φιλικές σχέσεις, αλλά «επαγγελματικές». Οι Κομμουνιστές αγωνιζόταν για τα δικαιώματα των εργατών, οι μπάτσοι τους φυλάκιζαν. Εμείς θέλουμε να ανατρέψουμε τον ανθρωποφάγο καπιταλισμό, οι μπάτσοι να τον προστατεύσουν. Γι αυτό μας κακοφαίνεται η συνάντηση.

Βέβαια το ΚΚΕ πάει και στις πληγείσες περιοχές, πάει και στους χώρους δουλειάς. Κι όχι μόνο πάει, κάνει προτάσεις, δίνει σκληρούς αγώνες για να ματαιωθεί η λεηλασία που κάνουν τα πλούσια αφεντικά. Αν λέμε τα λάθη, να λέμε και τα σωστά, τα οποία είναι περισσότερα από τέτοια σφάλματα. Όμως το λάθος είναι λάθος, κι έχει άσχημες συνέπιες. Και γι' αυτό πρέπει να μην τα κάνουμε. Να τα διορθώσουμε και να μην τα επαναλάβουμε.

Να δούμε τώρα πλην ΚΚΕ, εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και Αναρχικών, τι είπαν για τον άγριο ξυλοδαρμό που οδήγησε στο θάνατο του Βασίλη, οι υπόλοιποι; Οι δεξιοί ανθρωποφάγοι ξέρουμε πως το χάρηκαν όπως με το Ζακ, με τόσα θύματα αστυνομικής και παρακρατικής βίας. Οι ρεφορμιστές; Αυτοί κοιμούνται ακόμα, ενώ που και που ροχαλίζουν. Βεβαίως λέει ο κόσμος στο Βόλο κι όχι μόνο. Γι' αυτό έπρεπε να προσέξουν τα στελέχη μας.

Θα μου πείτε. «Μήπως είμαστε κάπου υπερβολικοί; Οι άλλοι κάνουν τόσα και ’μείς με το παραμικρό βγάζουμε τους δικούς μας στη σέντρα»; Έτσι είναι, αλλά εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους. Γι' αυτό και τα μέλη οφείλουν να ζυγίζουν καλά τις πράξεις και τα λόγια τους.

Έφυγε ο σύντροφος Μπούτας και ρήμαξε η Καρδίτσα. Τυχαίο; Μπορεί. Πάντως το ΚΚΕ πήγε στην Καρδίτσα αλλά και άλλες πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας των Επτανήσων κλπ. «Τα κλιμάκια του ΚΚΕ δήλωσαν πως το Κόμμα είναι στο πλευρό των πληγέντων, στηρίζοντας τις διεκδικήσεις για άμεσες και στο 100% αποζημιώσεις, αποκατάσταση των ζημιών, υλοποίηση έργων πρόληψης για παρόμοιες καταστάσεις». Στο πλευρό τους θα είμαστε, κι όταν οι μπάτσοι θα τους χτυπάνε. Κι αυτό το ξέρουν όλοι.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

21 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:45 μ.μ.

Έλα μωρέ τώρα που για έναν αναρχικό θα χαλάσουμε τις σχέσεις μας με τους μπάτσους.
Μπροστά στον κοινό εχθρό, πάντα φίλοι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger