Home » , » Συνάντηση αντιπροσωπίας του ΚΚΕ με την αστυνομική διεύθυνση Βόλου: Επαίσχυντη πολιτικά πράξη, που προσβάλλει τον νεκρό Βασίλη και όλο το κίνημα.

Συνάντηση αντιπροσωπίας του ΚΚΕ με την αστυνομική διεύθυνση Βόλου: Επαίσχυντη πολιτικά πράξη, που προσβάλλει τον νεκρό Βασίλη και όλο το κίνημα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 | 9:26 μ.μ.

Πηγή: Ντίνα Ρέππα - f/b

 Ο ρόλος της αστυνομικής διεύθυνσης Βόλου στον ξυλοδαρμό του Βασίλη Μάγγου είναι μεγάλη κι έχει καταγγελθεί πολλαπλώς! Από αυτούς και άλλους ξυλοκοπήθηκε και βασανίστηκε ο Βασίλης, αυτοί χτύπησαν με πρωτοφανή βιαιότητα τη διαδήλωση ενάντια στην καύση σκουπιδιών στην ΑΓΕΤ... 

Ειδικά αυτές τις μέρες, δια μέσου των δηλώσεων του πατέρα Γιάννη Μάγγου και της δικηγόρου Άννυς Παπαρούσου ήρθαν ακόμα περισσότερες καταγγελίες στην επιφάνεια, μία από αυτές αναφέρει ότι ο Βασίλης χαρακτηρίστηκε κατηγορούμενος ενώ ήταν ήδη νεκρός

Η συνάντηση των πρώην βουλευτών του ΚΚΕ σε αυτή την αστυνομική διεύθυνση με τον διοικητή και μάλιστα σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, αυτή ακριβώς τη στιγμή, δίνει συγχωροχάρτι στην κρατική καταστολή, νομιμοποιεί τη δράση της συγκεκριμένης διεύθυνσης σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για το κίνημα, είναι επαίσχυντη πολιτικά πράξη, που προσβάλλει τον νεκρό Βασίλη και όλο το κίνημα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger