Home » , , » Γαλάζια τρωκτικά και κάμπιες

Γαλάζια τρωκτικά και κάμπιες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 | 5:03 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κανονικά αν είχαμε κράτος, ο ανεψιός του πρωθυπουργού πρέπει να επιστρέψει από την τσέπη του τώρα τα 2.000.0000 που πήγαν χαμένα με το μεγάλο «περίπατο» ώστε να διατεθούν άμεσα στους πλημμυροπαθείς και να παραιτηθεί.  

Δημόσια χρήματα για πέταμα υπάρχουν την ώρα που συνάνθρωποι μας δεν έχουν νερό, τρόφιμα, ρεύμα για μέρες! Κι αυτό δεν είναι ένα αίσχος, είναι πολλά.

Μια ντροπή το σκάνδαλο, άλλη μια η εγκατάλειψη των πληγέντων από την αδίστακτη κυβερνητική συμμορία, ακόμα ένα αίσχος η τραγική κατάσταση στην Υγεία, όπου δεν υπάρχουν πια ΜΕΘ, δείχνοντας τα ψέματα που έλεγαν.

Ντροπή που εισαγγελείς κυνηγούν παιδιά, κι όχι τα λαμόγια που ρημάζουν τον τόπο.

Και βέβαια αίσχος και ντροπή όσα έλεγαν, κι ακόμα λένε, τα φερέφωνα των τηλεοπτικών βόθρων, που κολακεύουν τους κηφήνες!

Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος. Για μέρες ταλαιπωρήθηκε, είδε πολλά χρήματα που θα μπορούσαν να διατεθούν αλλού να κατασπαταλώνται, κι όλα αυτά για το τίποτα!

Οι εισαγγελείς είναι τα σχολεία και απειλούν μαθητές, οι οποίοι έχουν απόλυτο δίκιο να διαμαρτύρονται.

Πόσους καθηγητές και πόσες καθαρίστριες θα παίρναμε φέτος με 2.000.000;

Πόσες παραπάνω ΜΕΘ θα είχαμε στην Αττική;

Πόσοι πληγέντες θα αποζημιώνονταν στο 100%, αντί να τους κοροϊδεύουν;

Και δεν είναι ένα σκάνδαλο. Είναι πολλά, πάρα πολλά. Η ΝΔ βρήκε λεφτά για όπλα. 10 δις! Για ΜΕΘ δεν βρήκε! Για την Παιδεία δεν βρήκε! Στους πληγέντες δεν δίνει!

41.000.000 έδωσε στα κανάλια. Κι αυτά είναι τα φανερά. Γιατί μπορεί να πήραν πολλά περισσότερα κάτω από το τραπέζι.

Απαιτούμε άμεση επιστροφή των χρημάτων, αφού πρόκειται για μεγάλο σκάνδαλο. Δεν λέμε για «δικαιοσύνη» γιατί τέτοια λέξη είναι άγνωστη στην Ελλάδα.

Αλλά δεν μπορεί κανείς να πετά χρήματα, να τα τρώνε οι κάμπιες και τα γαλάζια παράσιτα, όταν υπάρχουν επείγουσες ανάγκες.

Τώρα ο παμπόνηρος Ντορογιός ετοιμάζεται για νέο πλιάτσικο! Θα φτιάξει λέει το δρόμο! Μα τον «έφτιαξε».

Άστο ανεψιέ. Άστο έτσι ακριβώς όπως είναι: Μνημείο σπατάλης, βλακείας, και λαμογιάς! Για να μην ξεχάσουν ποιους ψηφίζουν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger