Home » , » Απ' τον σκοταδιστή παπά, στον άθλιο Μπογδάνο

Απ' τον σκοταδιστή παπά, στον άθλιο Μπογδάνο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 | 10:46 μ.μ.


Αν είσαι μαθητής με άποψη για το κοινωνικό γίγνεσθαι και εισπράττεις καθημερινά ένα απίστευτο δυσώδεις χαρμάνι ανορθολογισμού, σκοταδισμού, ύβρεων και αδιανόητων υποτιμητικών χαρακτηρισμών  δεν μπορείς παρά να εξοργιστείς.

Και άντε να υποθέσουμε ότι σε αφήνουν αδιάφορο μεσαιωνικές, αντιεπιστημονικές αντιλήψεις, όπως αυτές που είπε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος "συμβουλεύοντας" τους μαθητές να μην "παρασύρονται  από οποιεσδήποτε, τάχατες, επιστημονικές θεωρίες οι οποίες υποσκάπτουν το διαχρονικό κύρος της Εκκλησίας μας" και να "γνωρίζουν" ότι με την "Θεία Κοινωνία" και τον  συνωστισμό στα θρησκευτικά τους μαγαζιά “δεν μεταδίδεται ο ιός'”.

Πώς όμως να προσπεράσεις την προκλητικότατη αλητεία που έκανε ο "διανοούμενος" -όπως αυτοπροσδιορίζεται- βουλευτής της Ν.Δ., Κωνσταντίνος Μπογδάνος; Ανέβασε ο άθλιος ένα τουιτάρισμα, στο οποίο οι καταληψίες μαθητές παρουσιάζονται σαν πίθηκοι και τους χαρακτηρίζει "φίδια που ανεχόμαστε στον κόρφο των σχολείων μας".

Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε τίποτα γι' αυτό το στέλεχος της κυβερνητικής παράταξης. Τα λέει όλα το τουιτάρισμα του Χ. Ζαραλίκου.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger