Home » , » Τριήρεις ρε στραβάδια!

Τριήρεις ρε στραβάδια!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 | 4:19 μ.μ.

Αν είναι δυνατόν!  "Πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού συγκρούστηκε στις 07:30 το πρωί της Τρίτης 27/10 με εμπορικό πλοίο λίγο έξω από το λιμάνι του Πειραιά και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. Ο πλοίαρχος του φορτηγού πλοίου «Maersk Launceston» που μεταφέρει κοντέινερ συνελήφθη. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η πρύμνη του ναρκοθηρευτικού πλοίου «Καλλιστώ» κόπηκε.", μας αναφέρει η ειδησεογραφία

Αυτά έχει ο εθνικισμός Χρυσοχουντίδη και λοιποί φασίστες. Δεν είναι πρώτη φορά που χάνουμε πλοίο. Το «Κωστάκος» πχ είχε βυθιστεί παλαιότερα σε άσκηση, αφού το είχε εμβολίσει το «Σάμαινα». Και δεν είναι το μόνο.

Αν ήταν Τουρκικά τα πλοία θα μιλούσαμε για «ύπουλη επίθεση». Αλλά είναι δικά μας και πρόκειται περί βλακείας. Δεν ξέρω, αν τους το έχουν πει, αλλά οι τριήρεις με τα έμβολα έχουν εγκαταλειφτεί εδώ και καιρό.

Όμως με τους βλάκες με τις περικεφαλαίες και τις σάρισες μπορεί να τις ξαναφέρουμε στη μόδα. Έχουμε ταλέντο στο να τσουγγρίζουμε. Από αυγά μέχρι πλοία. Θα δώσουν συγχαρητήρια στον καπετάνιο που εμβόλισε το πλοίο; Όχι; Γιατί; Όταν έπεσε ο άλλος πάνω στο Τουρκικό πως πανηγύριζαν;

Υπάρχει μια έκφραση στο στρατό που ταιριάζει σε τέτοιους «ήρωες». Στραβάδια! Πως λέμε με τα αμάξια «στραβομάρα ρε!»; Στραβομάρα.

Ευκαιρία για νέες μίζες. Θα πάρουμε άλλο ναρκαλιευτικό. Βέβαια είναι και η γκαντεμιά, αλλά κυρίως η κουταμάρα. Βγάζουν έξω όλο το στόλο κι αυτό καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους!

Αφού τα έχουν συμφωνήσει με την Τουρκία, δεν αφήνουν τα παιδιά ήσυχα; Σταμάτησαν οι γείτονες την άσκηση επειδή έχουμε εμείς εθνική εορτή. Εμείς όμως να δείξουμε στα κανάλια πως είμαστε έτοιμοι για γιούρια!

Τώρα ξεκαρδίζονται κάποιοι «σύμμαχοι» στα γέλια. Όμως εγώ δε γελάω καθόλου. Σταματήστε τα υστερικά. Δεχτήκαμε 6 μίλια χωρικά ύδατα και εναέριο χώρο (από 10). Τα έδωσε όλα ο Κούλης, δεν χρειάζεται να πεθάνουν άνθρωποι να το εμπεδώσουμε.

Ο Χρυσοχουντίδης είπε αυτό που διέταξαν οι Αμερικανοί. Αλλά για ξεκάρφωμα κινητοποιούμε στόλο, στρατό, αεροπορία…

Κόψτε τις εθνικιστικές βλακείες δε βγαίνουν σε καλό.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger