Home » , , » Αν είσαι κρυφός χρηματοδότης της Μαρέβα, κλέβεις "νόμιμα" απ' τον ελληνικό λαό δεκάδες εκατομμύρια ευρώ

Αν είσαι κρυφός χρηματοδότης της Μαρέβα, κλέβεις "νόμιμα" απ' τον ελληνικό λαό δεκάδες εκατομμύρια ευρώ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 | 11:11 μ.μ.

Να συμπληρώσουμε και μια "λεπτομέρεια" σε συνάρτηση με προηγούμενη ανάρτηση στην οποία αναφέραμε μεταξύ άλλων: «Η ταξική βάρβαρη στοχοπροσήλωση της κυβέρνησης φαίνεται και από το γεγονός ότι την ίδια στιγμή, που δικάζουν σε θάνατο το ΕΣΥ,  όπως μας είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Πέτσας "η  κυβέρνηση δρομολογεί την στήριξη του μεγαλύτερου αερομεταφορέα της χώρας με το ποσό των 120 εκατ. ευρώ"».

Εχεί την σημασία της αυτή η προσθήκη γιατί μας δείχνει αυτό που έλεγε ο μακαρίτης Νίκος Κακαουνάκης: "έτσι παίζεται το παιχνίδι". Και αυτό το "παιχνίδι" που διαδραματίζεται πάντα στα παρασκήνια έχει χαμένους τον λαό και μόνιμα κερδισμένους τους καπιταλιστές και τους κολαούζους τους.

Η αεροπορική εταιρεία Aegean την οποία χρηματοδοτεί ο ελληνικός λαός -χωρίς να ερωτηθεί φυσικά-με 120 εκατ. ευρώ έχει μεγαλομέτοχο την οικογένεια Λασκαρίδη. Και αν αυτό δεν σας θυμίζει τίποτα να επαναφέρουμε τι αναφέραμε σε περασμένη ανάρτησή μας: Ο "κρυφός χρηματοδότης" της εταιρείας της Μαρέβας Μητσοτάκη καθώς και του "Πρώτου Θέματος" είναι μια από τις μεγαλύτερες επιχειρηματικές οικογένειες της Ελλάδας, η οικογένεια Λασκαρίδη που ανάμεσα στα άλλα είναι και ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία.. Συμμετείχε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Zeus+Dione της κ. Μητσοτάκη με 800.000 ευρώ, ενώ φαίνεται να έχει χρηματοδοτήσει μέσω offsore εταιρείας με 1.800.000 ευρώ τον εκδότη της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" Τ. Καραμήτσο.


Πως το έλεγε ο ποιητής;:
"Ομορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος" ...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger