Home » , » Παλιοτόμαρα

Παλιοτόμαρα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 | 6:09 π.μ.


Γράφει ο mitsos175

“Ρώτα κ τις κυβερνήσεις παγκοσμίως γιατί δε παραιτούνται ....μπερδέψατε τη βούρτσα με την λούτσα”, σχολίασε κάποιος ανάρτησή μου για τα χάλια μας όσον αφορά την επιδημία.

Η σύντομη απάντηση είναι γιατί είναι το ίδιο παλιοτόμαρα. Είναι του ιδίου συστήματος και της ίδιας συνομοταξίας των παχύδερμων, των παρασίτων, των αρπακτικών...

Ο Μακρόν πχ. Κάνει τα ίδια. Με αφορμή την Πανδημία προσπαθεί να επιβάλει δικτατορία με κοινοβουλευτικό μανδύα στην χώρα του και βλέπουμε τα αποτελέσματα.

Ο Τραμπάκουλας, ο Φασιστάρου στη Βραζιλία... Ούτε παραιτούνται, ούτε πρόκειται.

Χθες είχαμε 98 νέα θύματα του κορονοϊού  φτάνοντας τους 2.321 νεκρούς. Προχτές 121 σε μια μέρα. Περισσότεροι από όσους είχαμε στο Μάτι, όπου επενέβη εισαγγελέας για να βρει ευθύνες. Όμως με τόσους νεκρούς από τον ιό δεν υπάρχει ευθύνη; Ή μήπως πιάνονται για νεκροί μόνο αυτοί που χάθηκαν στο Μάτι;

Κάποια ζωντόβολα, βολεμένοι κηφήνες, μπουμπούκοι και εθνικοί ρουφιάνοι, πανηγυρίζουν για το τι γίνεται σε άλλες χώρες.

Ακόμα και έτσι όμως με τα επίσημα στοιχεία που δίνει η κυβέρνηση είμαστε πια πρωταθλητές: Έχουμε δυστυχώς τους περισσοτέρους θανάτους παγκοσμίως ανά εκατομμύριο τον τελευταίο μήνα!

***

Χτες ξέσπασε ένα τεράστιο σκάνδαλο.

Δυο εφημερίδες κάθε άλλο παρά Αριστερές καταγγέλλουν πως γίνεται μαγείρεμα στα νούμερα που λέει ο ΕΟΔΥ!

Αυτός δεν είναι απλά λόγος παραίτησης είναι λόγος για φυλάκιση. Τα εγκλήματα που καταγγέλλονται είναι πρωτοφανή!

Αν γίνονταν τέτοια καταγγελία επί ΣΥΡΙΖΑ, τι ακριβώς θα έγραφε ο συγκεκριμένος αναγνώστης; Είμαι περίεργος να ακούσω.

***

Κι επειδή μας αρέσει να μιλάμε για άλλες χώρες δεν άκουσα ποτέ τα κομματόσκυλα των καναλιών να μας συγκρίνουν με την Κούβα! Η οποία έχει ένα συνεχές εμπάργκο δεκαετίες.

Τα στοιχεία χθεσινά.

Ελλάδα: 103.034 κρούσματα 9.607 ανά εκατομμύριο, 2.223 νεκροί.

Κούβα: 8.173 κρούσματα, 729 ανά εκατομμύριο, 133 νεκροί.

Γιατί δεν έχουμε μέτρο σύγκρισης αυτή τη χώρα;

Θέλετε μέσο όρο; Παγκοσμίως 8.008 κρούσματα ανά εκατομμύριο. Άρα είμαστε χειρότερα από το μέσο όρο. Έχουμε αναλογικά περισσότερα κρούσματα από τις πιο πολλές χώρες.

Δε λέω για Βόρειο Κορέα γιατί κάποιοι θα στενοχωρηθούν πολύ. Δεν το αντέχουν να έχουν 0 κρούσματα οι κομμουνιστές και να μην κολλήσει ένα κομμούνι στις κινητοποιήσεις.

Τι να κάνουμε; Όπως λέω κάνοντας πλάκα στους δεξιούς “μη γλείφετε πισινούς κηφήνων, κολλάει κι έτσι”. Βασικά κουταλάκι γλείφουν. Ζήτα ρε από τον παπά αποστειρωμένη Θεία Ευχαριστία. Να αυξήσει λίγο το οινόπνευμα. Στο 80%.

***

Όμως μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις και τις αστείες κυβερνητικές δικαιολογίες που δεν πείθουν κανένα υπάρχει ένα σοβαρότατο θέμα αξιοπιστίας. Δίνουν τα σωστά νούμερα ή ότι τους βολεύει κάθε φορά; Αυτό το τεράστιο σκάνδαλο πρέπει να διερευνηθεί. Γιατί δεν μπορούμε καν να συγκρίνουμε, όταν οι αριθμοί μαγειρεύονται.

Έχουμε όμως μάτια και βλέπουμε. Άνθρωποι χάθηκαν γιατί άκουσαν τους παπάδες. Αυτούς που η κυβέρνηση όχι μόνο άφηνε να κάνουν ό,τι θέλουν παίρνοντας κόσμο στο λαιμό τους, αλλά τους φίλαγε και τα χέρια!

Οι ΜΕΘ τελειώσαν. Και δεν είναι 1200 που έλεγαν, αλλά οι μισές! Κόσμος πεθαίνει στους διαδρόμους, τα βλέπουμε αυτά όσοι πάμε Νοσοκομείο.

Οι γιατροί έκαναν μήνες προτάσεις και φώναζαν για ενίσχυση του ΕΣΥ αλλά οι μόνοι που ενισχύθηκαν ήταν οι μπάτσοι!

Άνοιξαν τον τουρισμό και τα σχολεία χωρίς προληπτικά μέτρα. Το αποτέλεσμα το είπαμε, το είδαμε το νιώσαμε στο πετσί μας.

Αν σε αυτά και τα μυριάδες σκάνδαλα που έγιναν αυτό τον καιρό (μεγάλοι περίπατοι, σκοιλ ελληκικού και πολλά άλλα), δε βλέπουν λόγο παραίτησης κάποιοι, τότε είναι νεοδημοκράτες και μπερδεύουν αυτοί τη βούρτσα της λεκάνης της τουαλέτας με την οδοντόβουρτσα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

30 Νοεμβρίου 2020 στις 8:00 π.μ.

Προφανώς και τα νούμερα που δίνουν για τα κρούσματα στην Ελλάδα είναι απολύτως "αξιόπιστα"! Μήτσο,δεν θέλω αμφισβητήσεις. Το επιβεβαιώνει σύμπας ο σημερινός Τύπος, κάθε απόχρωσης. Είναι μάλιστα τόσο αξιόπιστα τα νούμερά τους,όσο ακριβώς και όλες οι διαβεβαιώσεις των ανθρώπων της κυβερνησής τους και των ενσωματωμένων στο παιχνίδι "επιστημόνων" τους. Π.χ.δεν υπάρχει τίποτε πιο αξιόπιστο από τη διαβεβαίωση των νοσοκομειακών τους "μανατζεραίων" ότι δίνουν - λέει- τα ...ίδια ακριβώς φαρμακάκια στους τρανούς και δυνατούς, πλουσιους και ξακουστούς - της ..."ανωτέρας υποστάθμης"- (εφοπλιστές και δεσποτάδες,υπουργούς και βουλευτάδες,δερβισάδες και πασάδες...), αυτούς δηλ που όλως προληπτικώς τους νοσηλεύουν από την αρχή στις Μ.Α.Φ.,όπου ποτέ δε λείπει η ραμδεσιβίρη ή άλλες πρωτοπόρες by America θεραπείες, και στην υπόλοιπη κακορίζικη... πλέμπα! Αυτή δηλ. που την νοσηλεύουν επί ράντζου στο διάδρομο της τέως...ουρολογικής.Αυτής που τη μετέτρεψαν σε... κλινική covid και οπου το μέγα ζητούμενο είναι βέβαια το να εξασφαλιστεί καμιά μπουκάλα οξυγόνου, άμα παρασφίξει η δύσπνοια... Κι επειδή πάνω απ'όλα η ατομική ευθύνη,καλό είναι όσοι πρόκειται να νοσηλευτούν εκεί νάχουν ήδη αγοράσει κάνα-δυο μπουκάλες πριν μπουν εκεί μέσα, και αφού θαχουν κάνει τη διαθήκη τους... Είναι όπως πάντα οι "άριστοι" αυτής της κυβέρνησης και πλήρως αξιόπιστοι! Ποιος τολμά να τους αμφισβητήσει.Αλίμονό του, άλλωστε,αν τον περιλάβει ο Άδωνις ή ο Πορτοσάλτε. Πρώτοι σε αξιοπιστία και τέταρτοι στην Ευρώπη ως χθες το βράδυ σε... αποτελεσματικότητα ήταν οι κύριοι. Το επιβεβαιώνει όλος ο ντουνιάς. Κι εκείνοι οι σάκοι στο υπόγειο, γιατί δεν χωρούσαν στο ψυγείο. Πάνε ασφαλώς για την πρωτιά σε αποτελεσματικότητα... Να φαν κι οι κότες λοιπόν από την αξιοπιστία τους. Εμείς μονάχα να μην τη φάμε! Γιατί τα αποτελέσματα σε κάτι τέτοιους καιρούς μάλλον θα είναι μη αναστρέψιμα...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger