Home » , , » Κιμ θεέ, σε ζηλεύουν.

Κιμ θεέ, σε ζηλεύουν.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 | 8:29 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κι αναρωτιόμουν πότε θα πουν πάλι για τη Βόρειο Κορέα. Δεν μπορούν να το χωνέψουν οι ΗΠΑ και τα δουλάκια τους: Οι Κομμουνιστές αντιμετωπίζουν την επιδημία κορονοϊού καλύτερα από τους δήθεν παραδείσους του καπιταλισμού, που είναι η κόλαση επί της Γης. Κάτι πρέπει να πουν, έστω και σαχλαμάρες και ψέματα. Αθλιότητες και συκοφαντίες.

Μετά τη νίλα που έπαθαν με το δήθεν θάνατο του ηγέτη της Βορείου Κορέας, άρχισαν άλλο τροπάρι: Δεν έχουν Κορονοϊό γιατί “εκτελούν ψαράδες”! Τσιμπάνε τα ψάρια; Αν το δόλωμα είναι κουτόχορτο, το καταπίνουν αμάσητο.
Πουλημένα ΜΜΕ, σοβαρά τώρα, δε βαρεθήκατε να γελοιοποιήστε;

Να δούμε ποιοι έκαναν την “αποκάλυψη”; Οι μυστικές υπηρεσίες της Νοτίου Κορέας! Οι ίδιοι δηλαδή που έλεγαν πως ο ηγέτης της Βορείου Κορέας ήταν νεκρός από κορονοϊό, που έλεγαν πως στρατηγοί “τους έτρωγαν τα σκυλιά” ενώ την επομένη εμφανίζονταν ολοζώντανοι κλπ. Μιλάμε για τόση αξιοπιστία!

“Καλά” θα έλεγε κάποιος. “Οι μυστικές υπηρεσίες της Νοτίου Κορέας λένε απίστευτες βλακείες, γιατί εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία. Τα ΜΜΕ; Οι υποτίθεται έγκυροι δημοσιογράφοι”;
Κι αυτοί διατεταγμένη υπηρεσία κάνουν. Όλοι στην υπηρεσία των ιμπεριαλιστών, των κεφαλαιούχων και... της ηλιθιότητας.

Εδώ πρέπει να πούμε το εξής: Πολλοί πράκτορες της CIA προσπαθούν συνέχεια να μπουν κρυφά στη Βόρειο Κορέα, να κάνουν σαμποτάζ, ώστε μετά να κατηγορήσουν τη χώρα. Αν συνελάμβανε κάποιος σαν εμένα επίδοξους φονιάδες αθώων, θα τους παλούκωνε. Το λέω για να το πουν την επόμενη φορά.

Ισχύουν τα όσα έχουμε πει.

Δεν είναι πρώτη φορά που η CIA ασχολείται με τη Βόρειο Κορέα. Γιατί; Για πολλούς λόγους. Η χώρα μπόρεσε να αποκρούσει όλες τις απόπειρες εισβολής των Αμερικανών, όλα τα σαμποτάζ εναντίον της. Είναι από τις ελάχιστες χώρες που δεν κάνει τα χατίρια της Αμερικής...

Είναι πραγματικά ανεξάρτητη, κι αυτό για τις ΗΠΑ είναι “κακό παράδειγμα” για άλλες χώρες...

Με την πανδημία οι ΗΠΑ ... και η ΕΕ ήρθαν σε πολύ δύσκολη θέση.

Τα υποτιθέμενα ανεπτυγμένα κράτη έχουν εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς ενώ το σύστημα Υγείας τους είναι διαλυμένο αποτέλεσμα της νεοφιλελέ ανθρωποφαγίας”.

Τα είπαμε το Μάιο, τα λέμε και τώρα.

Ας κοιτάξουμε τα χαλιά μας, τους χιλιάδες νεκρούς, κι ας αφήσουμε τη Βόρειο Κορέα ήσυχη. Γιατί η χώρα αυτή παρά την πολιορκία και τις τρομερές πιέσεις που δέχεται από το πιο ισχυρό κράτος του πλανήτη, όχι μόνο αντέχει, άλλα τους έβαλε τα γυαλιά.

Όπως η Κούβα και μερικές άλλες χώρες, που δίνουν έμφαση στην προστασία των κατοίκων τους κι όχι στα κέρδη ελάχιστων παρασίτων.

Οι αθλιότητες που διαδίδονται δείχνουν πανικό. Οι καπιταλιστές δεν δέχονται πως οι Κομμουνιστές αντιμετωπίζουν καλύτερα τις επιδημίες. Γι' αυτό και συκοφαντούν. Η Βόρειος Κορέα δεν έχει κρούσματα, γιατί οι ίδιες οι ΗΠΑ φρόντισαν να την απομονώσουν εντελώς. Δεν μπορούν να δεχτούν πως το εμπάργκο γύρισε εναντίον τους.

Ούτε καταλαβαίνουν πως ένα κράτος, που δεν είναι ισχυρό σαν το δικό τους, θα κάνει τα πάντα για να προστατευθεί από τους ιμπεριαλιστές.

Κάποιοι “ψαράδες” των ΜΜΕ όντως έχουν πρόβλημα. Δεν υπάρχουν “ψάρια” να χάψουν το δόλωμα.

Εδώ να πούμε πως τα ΜΜΕ σε όλες τις μπανανίες δεν αναμασάν μόνο τα ψέματα της CIA, αλλά των υπηρεσιών των χωρών τους. Των μπάτσων, των ρουφιάνων της κάθε ΕΥΠ κλπ. Που φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Έτσι για παράδειγμα μια οικογένεια νεοδημοκρατών, που έφαγε βρομόξυλο μέσα στο σπίτι τους από τους μπάτσους, έγιναν “επικίνδυνοι Αναρχικοί καταληψίες”! Κι αν δεν έβγαιναν τα video με τον ξυλοδαρμό του Ινδαρέ, θα ήταν μια “μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής αστυνομίας”!

Μετά αναρωτιούνται γιατί δεν πιστεύουμε τίποτε από όσα λέμε. Γιατί ψάχνουμε την αλήθεια στο διαδίκτυο. Γιατί δεν υπάρχει στους βόθρους που λέγονται τηλεοπτικοί σταθμοί.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

8 Δεκεμβρίου 2020 στις 9:09 π.μ.

Το παρακάτω κειμενάκι, σύντροφοι, στείλτε το στον σ. Μήτσο 175, με πολλούς χαιρετισμούς. Είναι ένα στιχούργημα σατιρικό, που δημοσιεύτηκε σε πολιτική ιστοσελίδα της Σκιάθου, που δεν υπάρχει πια. Ένας σατιρικός στιχουργός, που υπέγραφε με το ψευδώνυμο "Ρήγας Τυρταίος", εμπνεύστηκε το στιχούργημα, όταν ανακοινώθηκε ότι η Βόρεια Κορέα δοκίμασε με επιτυχία πυραύλους, κάνοντας τους Αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους υποτακτικούς της να …παραληρούν. Ο σκιαθίτης στιχοπλόκος έγραφε: Δεν ξέρω, βρε παιδιά, τι λένε τα διεθνή βρωμοκάναλα ενάντια στη Βόρεια Κορέα, εγώ όμως, ακούγοντας απόψε στις ειδήσεις να αφρίζουν από μανία τα εγχώρια φερέφωνα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, από τον ΑΝΤΕΝΑ και τον ΣΚΑΪ, ως το ΜΕΓΚΑ και το ΣΤΑΡ, το μόνο που σκέφτηκα είναι μια παλιά ρούσικη παροιμία: «Τα σκυλιά γαβγίζουν, μα το καραβάνι συνεχίζει το δρόμο του στη στέπα». Αφιερώνω λοιπόν μέσα από τη sispirosi.gr στα δημοσιογραφικά φερέφωνα των διεθνών φαρισαίων-υποκριτών, των πάνοπλων ιμπεριαλιστών φονιάδων, το παρακάτω απλοϊκό, αλλά γνήσιο κι από καρδιάς σατιρικό μου στιχούργημα:
Φωτιά στα μπατζάκια τους!
Οι φονιάδες Γιάνκηδες κι όλα τα τσιράκια τους
πάθανε …ταράκουλο, φωτιά στα μπατζάκια τους!
Στέλνει ο Κιμ τον πύραυλο πάνω, ως το διάστημα
κι ως και τα δολλάρια έβγαλαν ...απόστημα!
Κιμ, λεβέντη, μάγκα μου, φτιάξε μπόμπες μπόλικες,
έτσι που να τρέμουνε οι δολλαριο-σκώληκες!
Κι άμ’ αποκοτήσουνε και ξανακινήσουνε
-μ’ άθλια τα τσιράκια τους κι όλα τα σκλαβάκια τους-
αν δεν σ’ απειλήσουν πια,
μα έρθουν να ...τολμήσουνε,
Κιμ, λεβέντη, βάρα τους,
«γάμα τους τη μάνα τους!»
Βάλε μες στον πύραυλο μπόμπες των μεγάτονων
που να καταλήξουνε μες στη μαύρη Ουάσιγκτον!
Γιάνκηδες βρικόλακες, τώρα να μαζέψετε
της Σεούλ τους κόλακες κι άιντε αλλού να …παίξετε.
Είναι ’δω απροσκύνητη η Κορέα η κόκκινη.
Διόλου δεν αστειεύεται,
δεν "διαπραγματεύεται"!
Κάτω τα βρωμόχερα, γιάνκικο ψοφάλογο
πάρε τους ραγιάδες σου κι άμετε στο διάβολο!
ΡΗΓΑΣ ΤΥΡΤΑΙΟΣ
Σκιάθος, 7 του Φλεβάρη 2016."

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger