Home » , » Τρέμε κορονοϊέ. Τώρα έχεις να αντιμετωπίσεις και τον στρατηγό Φλώρο

Τρέμε κορονοϊέ. Τώρα έχεις να αντιμετωπίσεις και τον στρατηγό Φλώρο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 | 9:39 μ.μ.


Τι να τις κάνουμε τις προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών καθώς και την θωράκιση του ΕΣΥ για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Τώρα που ανέλαβε ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος να καθοδηγήσει το στράτευμα του στην μάχη κατά του κορονοϊού, το μικρόβιο την έχει βάψει.

Ηταν να μην διαθέσει η κυβέρνηση τα "μεγάλα μέσα", που κρατούσε σε εφεδρεία. Τώρα που το έκανε δεν έχει νόημα πια να περιμένουν την κυκλοφορία, φαρμάκων και εμβολίων για να αναμένουμε την τιθάσευσει του εφιάλτη. 

Προφανώς θα θυμάστε την ξεκάθαρη δήλωση του εμπόλεμου και αποφασισμένου στρατηγού: “Όποιος πατήσει σε έδαφος, μας πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα πάμε να δούμε ποιος είναι”. Οπότε αφού ο ιός ήρθε απροσκάλεστος με την εμπλοκή του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας θα εξολοθρευθεί εν ριπή οφθαλμού.

Πέρα απ' την πλάκα τώρα. Μην έχοντας και τις καλύτερες εντυπώσεις για την παρέμβαση των "παλικαριών" του Χρυσοχουντίδη στην αντιμετώπιση της πανδημίας, μας δημιουργούνται ερωτηματικά για τους λόγους που επιβάλλουν την εμπλοκή, σ' αυτή την κατεύθυνση των ένοπλων δυνάμεων.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger