Home » , » Το πληκτρολόγιο .. παραδίδεται ... μπροστά στην μισανθρωπιά των μπάτσων

Το πληκτρολόγιο .. παραδίδεται ... μπροστά στην μισανθρωπιά των μπάτσων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 | 7:19 μ.μ.

Δεν είναι λίγες οι φορές, στην εποχή της "κανονικότητας" που ψάχνεις απεγνωσμένα να βρεις λέξεις να περιγράψεις ένα γεγονός. Και όπως έχουμε φτάσει στο σημείο, το τόσο πλούσιο ελληνικό λεξιλόγιο να δηλώνει αδυναμία και το ... πληκτρολόγιο να ,,, παραδίδεται.

Αλήθεια, τι άλλο θα μπορούσαμε να προσθέσουμε πέρα απ' αυτά που σχολιάζαμε χτες όταν μπάτσοι έβαλαν πρόστιμο σε μιας χαροκαμένη 80χρονη γριούλα στην Λαμία, για να αναφερθούμε στο περιστατικό που συνέβη τα ξημερώματα στην Πάτρα, Οι είδηση που κάνει το γύρω του διαδικτύου αναφέρει: "Οι οδηγοί του περιπολικού 593, βεβαίωσαν πρόστιμο σε γυναίκα που έψαχνε φαγητό στα σκουπίδια. Όσοι ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια, να μη το κάνουν μέσα στις ώρες απαγόρευσης" 

Δεν το χωράει το μυαλό μας πώς μπορεί να χωράει τόση απανθρωπιά και κτηνωδία μέσα στην εσωτερική σαπίλα κάποιων "παλικαριών" του Χρυσοχουντιδη. Δεν μπορεί καν  να διανοηθούμε ότι υπάρχουν ομιλούντα δίποδα, τόσο μισάνθρωπα -απ' αυτά που τα βλέπει ο κόσμος και τα χειροκροτεί, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του πολιτικού τους προϊστάμενου τους- που μεταμεσονύχτιες ώρες συναντούν μι φτωχή γυναίκα να προσπαθεί να αντιμετωπίσει την πείνα της, ψάχνοντας φαγητό στα σκουπίδια αι της επιβάλλουν πρόστιμο!

Αφού δεν  ντρέπονται οι  μπάτσοι, ντρέπονται οι λέξεις και δεν συνεχίζουν να παρουσιάζονται στο κείμενο μας. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger