Home » , » Το "όνειρο" του Τράγκα -Φράγκα

Το "όνειρο" του Τράγκα -Φράγκα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 | 6:38 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175  

Η ειδησεογραφία μας λέει ότι ο Τράγκας με υπαρχηγό τον Νικολόπουλο ανακοίνωσαν την δημιουργία ενός δεξιού-ακροδεξιού κόμματος αναζητώντας την κοινοβουλευτική του  επιβίωση στους ορφανούς ψηφοφόρους του Μιχαλολιάκου και στους ψεκασμένους δεξιούς.

Πολλοί ψηφοφόροι της ΝΔ βαράνε το κεφάλι τους με την πολιτική που κάνει ο νεοφιλελέ βρικόλακας και που είναι αιτία λουκέτων και οικονομικής καταστροφής. Ο Τράγκας - Φράγκας βρήκε λοιπόν ευκαιρία να απευθυνθεί στους δυσαρεστημένους νεοδημοκράτες που βλέπουν τα βαφτιστήρια του Κούλη να τρώνε ενώ αυτοί όχι και που είναι ουκ ολίγοι. Στην Αχαΐα επίσης ο Νικολόπουλος έχει αρκετούς δικούς του λόγω των ρουσφετιών που έκανε και μάλιστα ήταν ο κύριος λόγος που οι ΑΝΕΛ είχαν μπει στη Βουλή.

Το σκεπτικό του δεξιού έως ακροδεξιού Τράγκα είναι απλό. «Καλύτερος δηλαδή είναι ο Βελόπουλος, που είναι στην Βουλή»; Όχι βέβαια ο Βελόπουλος είναι μεγαλύτερος παραμυθάς: Επιστολές Ιησού, αλοιφές για τον κορονοϊό… είναι ακόμα πιο ψεκασμένος! Αλλά το γαλάζιο γίδι, το δεξιό πρόβατο, έχει δικό του τρόπο αντίδρασης. Δε σκέφτεται, λείπει το μυαλό. Τα πάντα είναι πιθανά από το να πατώσει το νέο κόμμα μέχρι να πάρει διψήφιο ποσοστό, ανάλογα.

Εκεί που απευθύνονται ΝΔ Τράγκας Βελόπουλος και άλλοι είναι στα ορφανά της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης. Που αυτοί κι αν το έχουν ακατοίκητο, οπότε δεν μπορεί να γίνουν σοβαρές προβλέψεις. Ο Τράγκας απευθύνεται και στους δεξιούς μικρομεσαίους που εξοργίστηκαν καθώς ρήμαξαν με το Μητσοτάκη.

Ο «σόουμαν» όπως ήδη των αποκαλούν τα ΜΜΕ της ΝΔ, έκανε αυτή την κίνηση και για ένα άλλο λόγο: Ο Μητσοτάκης τον έχει βάλει στο μάτι. Επίσης ο ίδιος ο Τράγκας έχει κάποιες παλιές και νέες αμαρτίες που ο Κούλης τις ξέρει και που σκοπεύει να τις χρησιμοποιήσει ώστε να τον καταστρέψει. Ο Τράγκας λοιπόν ως αρχηγός κόμματος (πολύ έξυπνα) θα πει κάθε φορά που η ΝΔ θα τον χτυπάει, πως το κάνουν γιατί φοβούνται το κόμμα του. Κι αντί να είναι κυνηγημένος από σταθμό σε σταθμό θα μπορεί να μιλά τουλάχιστο στην κρατική τηλεόραση εφόσον είναι αρχηγός κόμματος. Ξέρει καλά τη μεγάλη δύναμη της επικοινωνίας.

Είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιοι είναι πίσω. Πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. Αν πχ στηρίζουν στη ζούλα κάποιοι από τη ΝΔ, που δεν γουστάρουν τη μετατροπή της γαλάζιας στάνης σε τσιφλίκι του Μητσοτάκη. Σαμαράς, Καραμανλής κλπ. Τονίζω πως ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να αμφισβητηθεί φανερά από κανένα γαλάζιο βαρόνο όσο έχει την κουτάλα. Αυτό όμως δε σημαίνει πως κάποιοι τον γουστάρουν, κάθε άλλο.

Δεν μας αφορά τόσο τι γίνεται στη δεξιά πολυκατοικία, η ΝΔ θα καταποντιστεί όταν γίνουν εκλογές και θα φανεί πόσο μαγειρεμένα είναι τα γκάλοπ. Περισσότερο κι από τα ρεπορτάζ των τηλεοπτικών βόθρων για την Ικαρία, όπου λογόκριναν όχι μόνο το κορονοπάρτι αλλά και τις αποδοκιμασίες κατά του πρωθυπουργού της πλειοψηφίας των κατοίκων. Πάντως έχει ενδιαφέρον καθώς θα βγουν άπλυτα στη φόρα

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger