Home » , » Διευθυντής της Β' ΜΕΘ του νοσοκομείου "Γ .Παπανικολάου": "Οι 3 νεκροί που έχουμε την ώρα από τον κορονοϊό, μπορεί να γίνουν και 10" (Ηχητικό)

Διευθυντής της Β' ΜΕΘ του νοσοκομείου "Γ .Παπανικολάου": "Οι 3 νεκροί που έχουμε την ώρα από τον κορονοϊό, μπορεί να γίνουν και 10" (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 | 10:16 μ.μ.

Δυσκολευόμαστε να βρούμε τίτλο γι' αυτή μας την ανάρτηση ώστε να περιγράψουμε τα όσα συγκλονιστικά αναφέρει  ο διευθυντής της Β' ΜΕΘ του νοσοκομείου "Γ .Παπανικολάου" της Θεσσαλονίκης, Νίκος Καπραβέλος, στο ηχητικό που παραθέτουμε για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας, εξ' αιτίας της θανατηφόρας πανδημίας και της κυβερνητικής πολιτικής που εφαρμόζεται.

Να μην εστιαστούμε στην αναφορά του γιατρού για την γενικότερη δραματική κατάσταση που υπάρχει στο ΕΣΥ στην συμπρωτεύουσα, με την επέλαση του κορονοϊού να καθιστά ασθενείς από άλλες αρρώστιες να μην βρίσκουν κρεβάτι για χειρουργείο. 

Να αναφερθούμε μόνο στα όσα ανατριχιαστικά ακούσαμε να μας λέει ο κ. Καπραβέλος στην σημερινή  ραδιοφωνική εκπομπή των Μπογιόπουλου - Κοττάκη για την κατάσταση  που έχει δημιουργηθεί με τη νόσο Covid-19 και τον τρόπο που αντιμετωπίζει την διασπορά της η κυβέρνηση. 

Αφού τονίζει o γιατρός ότι "ο κορονοϊός είναι μπροστά μας χωρίς να βλέπω αποκλιμάκωση του τρίτου κύμματος" συμπληρώνει: "Σε λίγο θα είμαστε τόσο εξοικειωμένοι με τον θάνατο που δεν θα μας κάνει καμιά εντύπωση αν οι 3 νεκροί που συμβαίνουν στην χώρα μου αυτή την στιγμή την ώρα, γίνουν 10 νεκροί την ώρα. Μου είναι αδιανόητο πια να κατανοήσω πότε θα χτυπήσει καμπανάκι σε μια κοινωνία όταν βλέπει ότι της έχει ξεφύγει τελείως ο έλεγχος. και έχουμε τόσες απώλειες ζωών και μάλιστα σε νέες ηλικίες".
Η κυβερνητική στρατηγική στην αντιμετώπιση της πανδημίας είναι λάθος και δημιουργεί αυτά τα αποτελέσματα υπογραμμίζει ο ίδιος.  

"Το πρόγραμμα εμβολιασμών δεν φτάνει για το τρίτο κύμα. που αυτή την στιγμή είναι εν εξελίξει και δεν βλέπω ταβάνι, δεν βλέπω οροφή" προσθέτει και εκφράζει την έκπληξή του που  "σήμερα ανοίγει το λιανεμπόριο στην Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχει παγκόσμιο προηγούμενο την στιγμή που υπάρχει  αυτή η κρίση".

Και καταλήγει ο διευθυντής της Β' ΜΕΘ του νοσοκομείου "Γ .Παπανικολάου"

Ακούω τα ΜΜΕ να δίνουν μεγάλο μέρος στο άνοιγμα των δραστηριοτήτων, που προς θεού είμαστε φανατικά υπέρ. Τα πάντα μπορεί να γίνουν με αυστηρά πρωτόκολλα, αλλά την στιγμή που έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο κατάρρευσης του υγειονομικού μας συστήματος και κίνδυνο απωλειών ζωών είναι καμπανάκι ....

Δίνω κάποιες συνεντεύξεις στις οποίες φεύγουν τα κρίσιμα σημεία και προβάλλονται αυτά τα οποία βολεύουν μια κατάσταση που ουσιαστικά λέει εντάξει, περνάμε, τελειώσαμε, ήρθαν οι εμβολιασμοί  και αποκρύπτεται μια κατάσταση τραγική Αν επομένως έχουμε αποφασίσει ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα κρούσματα δεν μας ενδιαφέρουν τα νοσοκομεία δεν μας ενδιαφέρουν οι θάνατοι, αρκεί να ανοίξει η ανθρώπινη δραστηριότητα είναι μια πολύ λάθος τακτική και πολύ λυπάμαι γι' αυτή. Δεν μπορώ όμως να την αποδεκτώ.   


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

13 Απριλίου 2021 στις 1:26 π.μ.

Δεν μας λέει καλύτερα πόσοι ασθενείς του είναι με covid και πόσοι οι "βαπτισμένοι";
Θυμάστε φαντάζομαι τον "πολύ" Κο Τσιόδρα που παραδέχτηκε φόρα παρτίδα πως "όποιος ασθενής έρχονταν εμείς τον χαρακτηρίζαμε ως covid ακόμα και αν δεν είχε covid"!!!!!!!!!
Άντε γιατί πολύ τράβηξε το παιχνιδάκι στις πλάτες του λαού.

13 Απριλίου 2021 στις 7:04 μ.μ.

Συμφωνω με τον alupis γιατι αρκετσ κρατησε το:μεσα απο μια αληθεια(πανδημια γριπης) 100 ψεματα περνανε + τα 100 νομοσχεδια.

13 Απριλίου 2021 στις 7:12 μ.μ.

Ναι κυριοι επιστημονες ωραια ειναι οπως τα λετε. Μετα ο λογαριασμος θα ερθει στο ηλιθιο ποπολο οπως το 2010.εσας σας ηρθε τότε????
Ωραια λοιπόν αφηστε τη χωρα κλειστη με εισηγησεις και με επιστημονικα απαγορευτικα. Και οπως διαβασα θα συζητησεται παλι στις 21/4!!!!τυχαιο????? Ξεπερασμενα ειναι τα τανκς και οι ενοπλ. δυναμεις. Έχουμε νεα εργαλεια τωρα επιστημονικα!

13 Απριλίου 2021 στις 10:45 μ.μ.

Άι γεια σου.Πιο εργαλειοποίηση πεθαίνεις...

14 Απριλίου 2021 στις 7:48 μ.μ.

Πόσο βαλτοί είστε μερικοί. Ο άλλος μιλάει για χώρα κλειστή και έχει τόσο καιρό όλοι έξω είναι. Ποιο lockdown ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ LOCKDOWN. Δεν υπάρχει lockdown όσο οι χώροι δουλειάς λειτουργούν κανονικά, η παραγωγή είναι ανοιχτή, όσο τροφοδοτείται ο συνωστισμός στα ΜΜΜ λόγω του ότι όλοι πάνε στην δουλειά τους, όσο κάποιοι κάνουν πάρτυ, γάμους, πανηγύρια σαν να μην τρέχει τίποτα Δεν πάτε καλά είστε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. Κοινό μέτωπο με τους φασισταράδες εκεί καταντήσατε. Δεν πάτε να διαδηλώσετε και μαζί τους στην Ολλανδία, στην Ισπανία;

Τόσο καιρό μας έλεγαν ψέματα οι δήθεν επιστήμονες ότι είχαμε lockdown και τώρα μας τα γυρίζουν, μας λένε ότι αυτό δεν είναι lockdown άλλα πρέπει να ανοίξουμε γιατί πήραν γραμμή από την κυβέρνηση αυτό δεν το έχετε καταλάβει ακόμα;

Αυτά δυστυχώς τα λένε και γονείς γι'αυτό εμείς οι εκπαιδευτικοί βλέπουμε στα λύκεια τους μαθητές να μην φοράνε μάσκες ούτε μέσα στις τάξεις, να κάθονται δύο δύο ενώ υπάρχουν θρανία για να κάθονται ένας ένας, να συνωστίζονται έξω στα διαλείμματα χωρίς αποστάσεις, μάσκες τίποτα και φυσικά να αραδιάζουν τις ανοησίες που λέτε και εσείς. Η συνωμοσιολογία που προωθείται και προπαγανδίζεται από ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ βάζει τον λαό σε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.

Έχουμε φτάσει 9.135 νεκρούς. Πάμε να ξεπεράσουμε τους 10.000, τα νοσοκομεία έχουν καταρρεύσει, πεθαίνουν άνθρωποι εκτός ΜΕΘ και εσείς ένα χρόνο τώρα τα ίδια και τα ίδια.

Ο Τσιόδρας δεν είπε αυτό που ΨΕΥΔΩΣ ισχυρίζεται ο alupis. Είπε ότι αν κάποιος πεθάνει εξαιτίας πχ μίας εγκεφαλικής αιμορραγίας και νοσηλεύτηκε με covid τότε καταγράφεται σαν θάνατος από covid. Αυτό είναι απολύτως λογικό γιατί όταν κάποιος πεθαίνει από εγκεφαλική αιμορραγία αλλά έχει καταλήξει διασωληνωμένος εξαιτίας του covid δίνοντας μάχη για την ζωή του αυτό σημαίνει ότι επιδεινώθηκε η κατάσταση του οργανισμού τόσο πολύ εξαιτίας του κορονοϊού ώστε να καταλήξει από κάτι άλλο.

Έτσι λοιπόν μπορεί να πέθανε κάποιος από κάτι που αρχικά δεν μοιάζει να έχει σχέση με τον κορονοϊό αλλά ΕΞΑΙΤΙΑΣ του κορονοϊού κατέληξε ο άνθρωπος αυτό στο νοσοκομείο και ΕΞΑΙΤΙΑΣ του κορονοϊού χτυπήθηκε και αποδυναμώθηκε ο οργανισμός του τόσο πολύ ώστε να πάθει και κάτι το οποίο τελικά θα προκαλέσει το θάνατό του. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο covid όπως και η γρίπη προκαλούνε σοβαρές επιπλοκές στον οργανισμό του ανθρώπου και σε διάφορα μέρη του όπως ο εγκέφαλος. Και τελικά πολλοί άνθρωποι καταλήγουν από τέτοιες επιπλοκές. Αυτόι λοιπόν καταγράφονται σαν θάνατοι από covid και ΣΩΣΤΑ. Το ίδιο γίνεται και με την γρίπη παγκοσμίως καταγράφονται έτσι οι θάνατοι αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ ψεκασμένος συνωμοσιολόγος δεν μίλησε ποτέ γι'αυτό.

Ορίστε το επίμαχο βίντεο το εξηγεί από το 26 και μετά:

https://www.protagon.gr/epikairotita/tsiodras-riskaroume-na-katagrafoume-perissoterous-thanatous-44342048580

Για να μην αναπαράγετε και ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ μπούρδες ορισμένοι

V For Viva La Revolucion

15 Απριλίου 2021 στις 11:24 π.μ.

Leo κόψε να βλέπεις πολύ Ευαγγελάτο γιατί έχεις κάψει σκληρό.

15 Απριλίου 2021 στις 10:40 μ.μ.

ΛΕΟ : δεν με επεισες καθολου! Και τους χαρακτηρισμους που αναφερεις για εμενα και τον alupis σου τους επιστρεφω. Καλα κανεις και συμετεχεις στο διαλογο αλλα δεν γνωριζεις καθολου τους κανονες της ευπρεπειας!!!!!! 😊👎👎👎👎👎

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger