Home » , » "Πολιτικοί και δημοσιογραφικοί καργιόληδες"

"Πολιτικοί και δημοσιογραφικοί καργιόληδες"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 6 Μαΐου 2021 | 9:31 μ.μ.


Του Κώστα Μ.

Αν χρησιμοποιήσω τον νεολογισμό "πολιτικοί και δημοσιογραφικοί καργιόληδες" θα θεωρηθεί ποινικός κολάσιμος υβριστικός χαρακτηρισμός; 

Παρακολούθησα έναν "έγκριτο" δημοσιογράφο, παρουσιαστή τηλεοπτικής ενημερωτικής εκπομπής να μας λέει ότι τα 3421 κρούσματα που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ δεν είναι πολλά συγκριτικά με τα test.που έγιναν Αλλος δημοσιολόγος μας είπε ότι με τους 83 θανάτους και τους 754 που υπήρξαν το τελευταίο 24ωρο βρισκόμαστε σε ελεγχόμενη κατάσταση και υπάρχει σταθερή τροχιά αποκλιμάκωσης της  διάδοσης της πανδημίας αφού υπάρχει αισθητή μείωση του ιικού φορτίου στα αστικά απόβλητα της Αττικής.

Δεν θα σχολιάσω τον τρόπο που παρουσίασαν τα δελτία ειδήσεων το φιάσκο του Μητσοτάκη και της Ν.Δ σχετικά με την πατέντα των εμβολίων. Το έκανε προηγουμένως άλλος σύντροφος.

Αυτό που με έκανε να κατεβάζω καντήλια είναι το "φτύσιμο" που μας έριξε κατάμουτρα ο Μπουμπούκος θεωρώντας μας άτομα "δεύτερης κατηγορίας" σε σχέση με τους τουρίστες. 
"Ανοιχτό το ενδεχόμενο οι τουρίστες να μην στέλνουν μήνυμα στο 13033 αλλά να συνεχίσει για τους κατοίκους της Ελλάδας άφησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης", αναφέρει η είδηση.


Μας λένε, χωρίς να κρατούν ούτε καν τα προσχήματα ότι έβαλαν πλώρη για ξεκάθαρη φασιστικοπίηση της καθημερινής μας ζωής, τα εξουσιαστικά καθάρματα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

7 Μαΐου 2021 στις 1:23 π.μ.

Από το 1989 με την εμφάνιση των βοθροκάναλων υπάρχει "ξεκάθαρη φασιστικοποίηση της καθημερινής ζωής" σύντροφοι και όχι τώρα. Ο δύσμοιρος ελληνικός λαός εδώ και 32 χρόνια καταπίνει αμάσητα τα λύμματα του Παπαδάκη του ΑΝΤ1 του Χαντζηνικολάου του MEGA του Πρωκτοσάλτε, Μπάμπη του Σουγιά κ.α. φασιστοειδών του S-SKAI...ΔΥΣΤΥΧΩΣ για αυτόν το λαό...

7 Μαΐου 2021 στις 1:05 μ.μ.

Εγω νομιζα οτι ο τιτλος ήταν για την εφημεριδα των συντακτων που εχει πρωτοσελιδο γλυψιμο στον Αμερικανο προεδρο.Ο Αδωνις ειναι τοσο γλιτσα που λερωνεσαι κ να τον βριζεις...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger