Home » , » Για να μην ξεχνιόμαστε

Για να μην ξεχνιόμαστε

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 2 Μαΐου 2021 | 4:54 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Σε κάτι ναζίδια που δείχνουν εικόνες του προδότη Παπαδόπουλου από κάποιο Πάσχα της χούντας τους εύχομαι κακό και σύντομο ψόφο. Στους υπόλοιπους εύχομαι Υγεία και καλή Επανάσταση.

Μια και κάποια φασιστόμουτρα μας έδειξαν φωτογραφίες της χούντας, να πούμε δυο λογάκια εμείς οι νέοι που τα ζήσαμε.
Το παπαδαριό ήταν εκείνο που στήριξε από την αρχή τους πραξικοπηματίες όσο κανείς άλλος. Υπήρχαν ελάχιστες εξαιρέσεις που όμως επιβεβαίωναν τον κανόνα.

Ήταν ρουφιάνοι, ήταν τα καθίκια της ΕΣΑ με ράσα. Το «μην το πεις ούτε του παπά» είχε πραγματικό νόημα. Γιατί ό,τι έλεγες στον τράγο, τα μάθαιναν οι δήμιοι. Φυσικά οι προδότες χουντικοί πρόσεχαν τους παπάδες σαν τα μάτια τους. Έτσι έκαναν φιέστες να δείξουν πόσο μεγάλοι υποκριτές ήταν. Και να τα τσάμικα, τα καλαματιανά, οι σούβλες με τα αρνιά, που τις άλλες μέρες σούβλιζαν Κομμουνιστές, να τα τάματα, οι νέοι ναοί κοκ. Έφαγε καλά το σκυλολόι τότε.

Όμως σήμερα με την πανδημία τα πράγματα όσον αφορά το Ιερατείο άλλαξαν. Οι ιερείς συντρίφτηκαν από έναν ιό! Πάει το παραμύθι πως αρρωσταίνουμε, γιατί κάποιοι είναι αμαρτωλοί. Αυτό είχε αποτέλεσμα το κύρος των παπάδων να εξαφανιστεί.

Κι αφού δεν μπορούν να επηρεάσουν τον κόσμο, όπως τη δεκαετία του 1970, οι σύγχρονοι δικτάτορες τους έχουν χεσμένους. Έτσι άλλαξαν μέχρι και την ώρα της Ανάστασης και έφαγαν οι πιστοί πριν τις 12 τη μαγειρίτσα, πράγμα που παλιότερα θα ήταν μεγάλη αμαρτία!

Η ειρωνεία είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε όλα τα χατίρια των ρασοφόρων χουντόφρονων. Κι αυτοί στήριξαν τον αφορισμένο Κούλη με νύχια και δόντια. Ας πρόσεχαν και οι ηλίθιοι ρεφορμιστές και οι βλαμμένες θεούσες που έτρεχαν στα συλλαλητήρια παρέα με τους ναζί και τους βλάκες με τις περικεφαλαίες.

«Μην τη συνεχίζετε τη μαλακία, θα τον πιούμε κι απ’ την Τουρκία». Όσα δε φτάνει ο Δένδιας, τα κάνει κρεμαστάρια. Άκουσα πως δεν θα κάνουμε έρευνες για υδατάνθρακες στο Αιγαίο, ούτε για υδρογονάνθρακες, γιατί είμαστε οικολόγοι! Κι εγώ συμφωνώ, αν είναι έτσι. Να αφήσουμε και κάνα ψάρι ζωντανό.

Που λέτε οι παπάδες τώρα υπηρετούν το Μητσοτάκη, ενώ μέχρι χθες συγκυβερνούσαν. Καλά να πάθουν! Και που είστε ακόμα. Όταν θα γεμίσουν τα νοσοκομεία, θα πούνε δεν τηρήθηκαν τα μέτρα στους ναούς. Καλέ ελάχιστοι πήγαν. Βέβαια όσοι πήγαν στριμώχθηκαν όπως κάνουν κάθε χρόνο, αλλά είχαν μαζί το θαυματουργό άγιο φως, που φέτος ήταν ταπεινό!

Και νόμιζα πως παραμύθι ήταν αυτά που άκουγα μικρός πριν κοιμηθώ για Κοκκινοσκουφίτσες, Χιονάτες και Σταχτοπούτες. Που, εδώ που τα λέμε αυτό με λύκο, αληθινό είναι. Πολλοί παντρεμένοι λύκοι θέλουν να φάνε τις μικρούλες, αλλά τρώνε μόνο τη γιαγιά! Καλή Επανάσταση αγάπες, και κρεμάλα στους χουνταίους.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger