Home » , , » Κυβερνάν και κλέβουν. Κλέβουν, γιατί κυβερνάν.

Κυβερνάν και κλέβουν. Κλέβουν, γιατί κυβερνάν.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 18 Μαΐου 2021 | 7:02 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ούτε ένας ούτε δυο. 87 στο σκαμνί για την αρπαχτή άνω των 200.000.000 ευρώ! Αυτή είναι ληστεία, γατάκια. Αυτό είναι λεία, όχι μερικά χιλιάρικα. 

(Γνωστοί Πατρινοί στο εδώλιο! Μετά από 10 χρόνια για την Αχαϊκή τράπεζα    Είχε προηγηθεί το από 3.12.2015 ΑΠ:11919/2015 πολυσέλιδο πόρισμα του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος που πρότεινε την άσκηση ποινικών διώξεων για το αδίκημα της από κοινού και κατ’ εξακολούθηση κακουργηματικής απιστίας σε βάρος της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας, για ζημία άνω των 200 εκατ. ευρώ που προήλθε «από την καταχρηστική διαχείριση των μελών του ΔΣ της Τράπεζας, όπως –μεταξύ άλλων– μέσω της χρηματοδότησης εταιρειών και ομίλων που ανήκουν σε μέλη της διοίκησης ή συγγενικά τους πρόσωπα», αναφέρει η είδηση)

Να τους πυροβολήσουμε όλους αυτούς, όπως προτείνουν κάποιοι δεξιοί μαλάκες για τους κλέφτες; Μπορούμε; Όχι, γιατί οι περισσότεροι είναι κομματόσκυλα της γαλάζιας συμμορίας! Ένας κι ένας, όλοι νοικοκυραίοι!

Και τι νοικοκυραίοι! Από τους πρώτους. Στη μάσα. Δείτε ονόματα, να χύσετε, όπως εγώ, δάκρυα πολλά για τα γαλάζια καθικάκια.

Ευάγγελος Φλωράτος! Ποιος είναι αυτός ο αυτός ο αψηλός, ποιος είναι αυτός ο τύπος; Ο μόνος δήμαρχος της ΝΔ στην Πάτρα μετά το 1974! Είχε βγει μια φορά κι έπειτα δεν ξαναβγήκε. Μα γιατί;

Πάντως τους παραδέχομαι τους νεοδημοκράτες. Στους δημάρχους είναι πολύ πετυχημένοι. Οι μεγαλύτεροι πλιατσικολόγοι! Σοβαρά τώρα, ψάχνουν και τους βρίσκουν;

Παπαγεωργόπουλος, Ψωμιάδης, Τομπούλογλου... Ρε σκεπάρνια νεογιδοκράτες, όλοι αυτοί άριστοι είναι; Αμέ! Πρωτοκλέφτες!

Άλλα τεφαρίκια: Νικόλαος Δούρος, πρώην αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και στέλεχος της ΝΔ.

Κωνσταντίνος Αντζουλάτος, πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου. Μαντέψτε με την υποστήριξη ποιανού κόμματος. Μα της Νέας Διαφθοράς!

Ο νυν πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο οποίος παρά την παραπομπή του σε δίκη για κακούργημα, παραμένει ακόμη στη θέση του λέει το documento.

Και πολλοί άλλοι δεξιοί. Τόσοι που θα ανοίξουν τοπική στη φυλακή. Καλέ τι τοπική; ΝΟΔΕ κατευθείαν. Άλλωστε οι περισσότεροι της ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ είναι.

“Όλα τα χρόνια προοδευτικώς, οι διοικούντες την Τράπεζα ρήμαζαν την περιουσία της, αλλά οι ισολογισμοί της εμφανίζονταν ως πλεονασματικοί και ρόδινοι. Τα στοιχεία που έδιδαν προς δημοσίευση στους ισολογισμούς οι διοικούντες ήταν στο σύνολό τους ψευδή. Οι διαδικασίες των εσωτερικών ελέγχων ήσαν εξαιρετικά χαλαρές και, όπου υπήρχαν, δεν τηρούνταν στην πράξη”…  

Τα κλεμμένα τα πήραν από μας και τα πληρώσαμε πάλι εμείς.

Στο μεταξύ ακούσατε εσείς τίποτα στα κανάλια; Τίποτα ε; Μιλάνε για ένα Γεωργιανό (που παίζει να είναι και άσχετος) ενώ αφήνουν 87 αρχικλέφτες ασχολίαστους! Οι οποίοι έκλεψαν περισσότερα από όλους τους λούμπεν απατεώνες μαζί!

Αγάπες μου! Για να μας πουν τώρα κάποιοι, πρέπει να πάνε ισόβια οι τύποι ή όχι; Τι έγινε φασιστές; Γκαντεμιά, δε σας θέλει με τίποτα. Εμ εμείς τα ξέρουμε και τα έχουμε πει. Μεγαλύτεροι εγκληματίες από τους δεξιούς δεν υπάρχουν.

Ψηφίστε ρε Αλή μπαμπά, έχει μόνο 40 κλέφτες. Κι αυτούς στο τέλος τους ζεμάτισε. Σε μας ακόμα αλωνίζουν. Κυβερνάν και κλέβουν. Κλέβουν γιατί κυβερνάν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger