Home » , » Ποιοι είναι οι ψεκασμένοι; Σίγουρα όχι η Ακρίτα.

Ποιοι είναι οι ψεκασμένοι; Σίγουρα όχι η Ακρίτα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 18 Μαΐου 2021 | 5:36 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι ψεκασμένοι είναι κυρίως ακροδεξιοί. Άλλωστε όλοι οι ακροδεξιοί ψεκασμένοι είναι. Από τον αγιασμό του Αμβρόσιου, μέχρι τους αεροπορικούς ψεκασμούς του εντελώς Καμένου. Και βέβαια τα ναζίδια και οι νεογιδοκράτες (αυτοί πάνε σήμερα πακέτο), με τα αμέτρητα ψέματα που λένε.

Οι αρνητές του κορονοϊού της μάσκας και των εμβολίων έχουν πολιτική εκπροσώπηση μόνο από κόμματα της ακροδεξιάς. Κάποιοι περιμένουν τις αλοιφές του Βελόπουλου, κάποιοι άλλοι ακούνε Κασίδα κι άλλους βλαμμένους που λένε εντελώς απίθανα.

Όσοι διαβάζουν τα άρθρα μας ξέρουν πως είμαστε υπέρ του εμβολιασμού. Το έχουμε πει κατ’ επανάληψη. Όπως ήμασταν υπέρ της χρήσης μάσκας και των τεστ, όταν διάφοροι δεξιοί ψάλτες έλεγαν κουταμάρες για να δικαιολογήσουν την ΝΔ.

Δεν είμαστε όμως υπέρ των πολυεθνικών που εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να κερδίσουν, ούτε εκείνων των βλαμμένων κομματόσκυλων που μας λένε - λες κι είναι γιατροί - να κάνουμε ό,τι περίσσεψε από αυτά που πήρε ο Κούλης και του βγήκαν μάπα.

Γιατί συμβαίνουν κι αυτά στην Ιατρική. Κάποια εμβόλια ή φάρμακα να είναι καλά, κάποια να είναι καλύτερα και κάποια να αποδεικνύονται δυστυχώς πως έχουν επικίνδυνες παρενέργειες. Έχω δει πχ τις παρενέργειες της θαλιδομίδης, ενός φαρμάκου που κακώς χορηγήθηκε στις εγκύους για τις ναυτίες με τραγικές συνέπειες στα έμβρυα, ενώ είναι πρόσφατο το σκάνδαλο με τα πειραματικά εμβόλια Τσιόδρα - Αβραμόπουλου.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση με τη φωτογραφία του σκανδαλιάρη γιου της Ντόρας ο ψεκασμένος σίγουρα δεν είναι η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα. Είναι εκείνο το καθίκι που κάνει ουσιαστικά διαφήμιση σε μια πολυεθνική. Και στο κόμμα του φυσικά.

Γιατί κάποιες χώρες θεώρησαν μετά από εισήγηση των επιστημόνων τους επικίνδυνα τα εμβόλια της Άστρα Ζένεκα, ενώ η ΕΕ δεν τα προμηθεύεται πλέον. Έτσι υπάρχει ορατό το ενδεχόμενο κάποιοι να κάνουν α’ δόση με εμβόλιο της συγκεκριμένης εταιρείας και β’ με κάποιο άλλο! Ο δήμαρχος που σκέφτηκε το μεγάλο περίπατο, δεν μας είπε τι θα γίνει με όλους αυτούς.

Μπορεί το εμβόλιο να έχει παρενέργειες σε λίγους. Προσωπικά ξέρω άτομα που εμβολιάστηκαν με αυτό και οι παρενέργειες τους ήταν ασήμαντες έως ανύπαρκτες. Όμως υπάρχουν εμβόλια που δεν έχουν ούτε αυτές τις πιθανόν σπάνιες παρενέργειες. Η επιστήμη δεν είναι στατική, αυτό κάνει, προχωρά και εφευρίσκει συνεχώς καινούρια, καλύτερα φάρμακα. Η εμμονή σε κάτι, όταν υπάρχει κάτι καλύτερο, είναι επίσης ψεκασμός.

Υπάρχουν λοιπόν πολύ περισσότερα από μια φωτογραφία που άλλωστε χρησιμοποιείται για αισχρή προπαγάνδα από τη μεριά της γαλάζιας συμμορίας. Στο μεταξύ μείωσαν τα τεστ για να πουν λόγω τουριστικής περιόδου πως δήθεν μειώθηκαν τα κρούσματα. Ακόμα όμως κι αν μειώθηκαν πραγματικά πρέπει να πάνε φυλακή γιατί μας έκλεισαν μέσα άδικα ένα χρόνο, όπου και καταστραφήκαμε οικονομικά και κολλήσαμε!

Τα εγκλήματα της ΝΔ είναι ολοφάνερα και κανένας αποπροσανατολισμός δεν πρόκειται να τα διαγράψει. Οι ευθύνες θα αποδοθούν. Χθες είχαμε πάλι πρωτιά στους θανάτους ανά εκατομμύριο. Πάνω από 2,5 φορές ο μέσος όρος των υπολοίπων κρατών! Γι αυτό δε φταίει η Ακρίτα, αλλά η γαλάζια εγκληματική οργάνωση της ΝΔ.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

18 Μαΐου 2021 στις 7:41 μ.μ.

Φίλε Μήτσο, δεν ξέρω αν ο Μπακοτέτοιος πήγε να διαφημίσει ή όχι την άλφα ή βήτα φαρμακευτική πολυεθνική. Σε σχέση πάντως με αυτό το περιβόητο εμβόλιο της ΑΣΤΡΑ ΖΈΝΕΚΑ, επειδή και εγώ ο ίδιος έχω εμβολιαστεί με αυτό για πρώτη δόση, προ δύο εβδομάδων, φυσικό είναι να με έχει απασχολήσει το θέμα του σταματήματος της αγοράς του -ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΩΣ "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ"- από τα αφεντικά της ΕΟΚ. Συζητώντας λοιπόν το θέμα με γιατρούς και φαρμακοποιούς, φίλους μου, που σίγουρα είναι υπεράνω πάσης υποψίας για διαφήμιση του οιουδήποτε, πληροφορήθηκα τα εξής για το Ζένεκα:α) Ότι πρόκειται για ισχυρό εμβόλιο που ακόμη-ακόμη από την πρώτη δόση βγάζει στο εικοσαήμερο μια πρώτη καλή σε ποσοστό σχετική ανοσία, που θα συμπληρωθεί με τη δεύτερη δόση. β) Ότι παρόλα όσα διαδίδονται στην πιάτσα, οι παρενέργειες από άλλα εμβόλια ήταν σε αριθμό περισσότερες από ό,τι αυτoυνού για το οποίο τόσος ντόρος γίνεται. Γ) Ότι πρόκειται για κλασικού τύπου εμβόλιο, στηριγμένο στην παραδοσιακή φιλοσοφία και τεχνική των εμβολίων, εν αντιθέσει με τα "πρωτοποριακά" λεγόμενα που βασίζονται σε γενετική τεχνική και για τα οποία δεν υπάρχει ακόμη η πείρα των κλασικών εμβολίων.Και Δ) Ότι πράγματι στην παγκόσμια και ιδιαίτερα στην ΕΟΚική καπιταλιστική πιάτσα έγινε και γίνεται η σφαγή του Δράμαλη σχετικά με το ποια πολυεθνική θα φάει τη μερίδα του λέοντος από τα εμβόλια για την κορωνοπανούκλα. Σε αντίθεση με το Ζένεκα που κόστιζε περίπου τέσσερα ευρώ το κομμάτι,τα άλλα,τα tres modernes τεφαρίκια έχουν κόστος γύρω στο ...εικοσάρικο η δόση!Σκέψου λοιπόν, σύντροφε, τι επιδιώκουν να κερδίσουν όλοι αυτοί και κυρίως οι ακριβότερου τιμολογίου βιομηχανικοί παραγωγοί από όσα πληρώνουν τα καπιταλιστικά κράτη για την προμήθεια εμβολίων. Σκέψου και το πού θα κυμαίνεται το ποσό της σχετικής "προμήθειας", κοινώς τού "λαδιού" σε οσους παίρνουν τις αποφάσεις για την επιβολή του ενός ή του άλλου εμβολίου. (Πώς το έλεγε, Μήτσο, χιουμοριστικά ο αείμνηστος Χάρρυ Κλυνν; "Είναι άλλο πράγμα, μεγάλε, να σου το λένε με ύφος: Λαβατε, ημέτερε τα δέοντα προς λήψιν πρωτοβουλιών, κι άλλο: Τσάκωσε πεντακόσια, ρε μάγκα, και καν' τηνε στη ζούλα τη δουλειά!"). Εν ολίγοις εγώ από την κουβέντα που έκανα με ειδικούς, έβγαλα το συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να μας πιάνει ο φόβος για παρενέργειες, που άλλωστε είναι σπάνιες σε όλα τα εμβόλια,κι ότι πρέπει να κάνω και τη δεύτερη δόση του Ζένεκα, κι ας πάνε να βγάλουν τα λυσσιακά τους οι άλλες πολυεθνικές που βάλθηκαν με τη βοήθεια των Κομισιονάριων και του Μπερλίν, να βγάλουν από το παιχνίδι τους αγγλο-σουηδούς ανταγωνιστές τους, που τους χαλάνε και την πιάτσα ρίχνοντας την τιμή, διά να τα φάγωσιν ούλλα!! Ας αφήσουμε λοιπόν και την Ακρίτα και τον Μπακοτέτοιον, κι ας σκεφτούμε λογικά με το δικό μας το μυαλό!

21 Μαΐου 2021 στις 8:41 π.μ.

Νίκο ευχαριστώ. Είναι λογικές οι σκέψεις σου. Το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν θα διατίθεται πλέον στην ΕΕ. Να είναι αποτέλεσμα πολέμου μεταξύ εταιριών ή όντως δημιουργεί πρόβλημα; Μπορεί να ισχύουν μερικώς και τα δυο, δύσκολο να πω. Ο ανεψιός σίγουρα το έκανε για διαφήμιση κι αυτό κατακρίνω. Λέω πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις να ακούμε τον ειδικό, το γιατρό μας. Εμένα, που έχω σοβαρά προβλήματα υγείας και βεβαρυμένο ιστορικό, μου είπε, αφού έκανα εξετάσεις, να προσέχω ιδιαίτερα και να κάνω κάποιο άλλο. Αυτό δεν σημαίνει πως το συγκεκριμένο εμβόλιο θα πειράξει όποιον το κάνει. Οι μισοί από όσους ξέρω, αυτό έκαναν και είχαν ελάχιστα προβλήματα έως καθόλου. Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει αξιόπιστη κυβέρνηση, ΜΜΕ, κράτος. Είναι και το ακαταδίωκτο που αυξάνει την καχυποψία. Σε ευχαριστώ και πάλι. ΥΓ Τα άρθρα σου καταπληκτικά.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger