Home » , » Θα κλάψουν μανούλες δημοσκόπων.

Θα κλάψουν μανούλες δημοσκόπων.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 2 Μαΐου 2021 | 2:59 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι χειρότεροι αλήτες είναι πάντα οι κιναλήτες. Γιατί το λέω αυτό; Πρώτον γιατί είναι αλήθεια και δεύτερο γιατί ταιριάζει σε όλα. Δε μιλάω για το ΠΑΣΟΚ, που μετακόμισε όλο στο ΣΥΡΙΖΑ, μιλάω για κείνους τους απίστευτους υποκριτές που παλιά μας το έπαιζαν σοσιαλιστές, ενώ ήταν εθνικοσοσιαλιστές (ναζί δηλαδή) και οι χειρότεροι ληστές. Αυτοί είναι τα δουλάκια του κεφαλαίου, οι υποστηρικτές της ακροδεξιάς, το υποπόδιο του Μητσοτάκη, η τσόντα της ΝΔ.

Αυτοί κάνουν τα πασχαλινά δωράκια στους γαλάζιους απατεώνες. Νέο παραμύθι δήθεν πως αυξάνει τη διαφορά η Νέα Δικτατορία. Αυξήθηκαν οι νεκροί, πάμε για 11.000, αυξήθηκε η διαφορά, πολύ «λογικό». Βέβαια, όταν ο Κούλης τους χαρίζει εκατομμύρια ευχαριστημένοι είναι. Αυτοί, όχι εμείς. Γιατί τους περισσότερους μας κατέστρεψε, μας ρήμαξε.

Όμως κάθε φορά που στριμώχνεται η ΝΔ (δηλαδή συνέχεια), θα βγάζουν κι από ένα μαγειρεμένο σανό, να το προσφέρουν. Τι έφταιγαν τα φερέφωνα που όλες οι κοινωνικές ομάδες ήταν με το ΟΧΙ, αλλά αυτοί έλεγαν πως είναι υποτελείς του ΝΑΙ, δούλοι στους τοκογλύφους; Η βλακεία που δέρνει έφταιγε και φταίει. Που νομίζουν πως τα πιστεύουμε. Κι αν ασχολούμαστε, είναι γιατί κανένα ψέμα δε θα μείνει αναπάντητο.

Σε λίγες μέρες θα δοθεί απάντηση από τους εργαζόμενους για την επαναφορά της δουλείας. Θα φανεί, αν είμαστε μαζοχιστές, ραγιάδες, σκλάβοι, ή αν θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια. Όπου πάει ο «καταλληλότερος» τον φτύνουν κι όχι για μην τον ματιάσουμε. Γι αυτό έκανε πρώτος το εμβόλιο με τόσο κορονοϊό που κυκλοφορεί. Όταν ψηφίσουν όλοι στις εκλογές, τότε θα φανεί η αλήθεια και θα κλάψουν μανούλες δημοσκόπων. Έχει ξαναγίνει.

Το σοβαρό είναι η επιστροφή στο Μεσαίωνα και η θέσπιση των ανθρωποθυσιών που γίνεται με τα νομοσχέδια – λαιμητόμους της γαλάζιας λαίλαπας. Δίνουμε φράγκα σε κάτι απίθανους σαν τον φουρ – φουρ κι από την άλλη ο μισθός μειώνεται στο μισό, αφού διπλασιάζονται οι ώρες που θα δουλεύουμε. Γιατί από τον αφέντη εξαρτάται, αν και πότε θα πάρουμε την άδεια. Όταν βγούμε στη σύνταξη ή στην άλλη ζωή, αν δεν προλάβουμε. Κουράγιο, μετά το Γολγοθά ακολουθεί η Ανάσταση.

Μια και είπαμε όμως για το Μένιο: Τα φράγκα, που του έδωσαν, θα τα πάρουν πίσω; Είναι κάτι που πρέπει να γίνει οπωσδήποτε. Το μούτρο καθάρισε εκατομμύρια. Δε φτάνει να πάει φυλακή, που κι αυτό ακόμα παίζεται στη μπανανία μας. Πρέπει να πάρουμε πίσω τα κλεμμένα. Πόσα πήρε τελικά; Ούτε αυτοί που του τα έχωσαν ξέρουν. Γιατί δεν έδωσαν δικά τους, έδωσαν δικά μας. Κι όταν έρθει το νέο Μνημόνιο το 2023, θα πουν «μαζί τα φάγαμε και βάλτε πλάτη». Δηλαδή πισινό! Πάρτε πίσω όσα άρπαξε ο Μένιος και δώστε τα στους γιατρούς.

Στο μεταξύ οι κιναλήτες και τα γαλάζια τρολλ των ΜΜΕ βλέπουν κορονοϊό μόνο το βράδυ στις πλατείες. Όταν θα έρθει όμως ο μεθυσμένος ο τουρίστας θα τη βγάλει και θα σου κατουράει την εξώπορτα, θα τρέξεις να του την τινάξεις, άθλιε δούλε, τιποτένιε δεξιέ ραγιά! Γιατί για τον υποκριτή «χριστιανό νοικοκύρη» δεν έχει σημασία αν και που θα κάνει σεξ. Σημασία έχει να πληρώνεται. Έτσι είναι όλοι αυτοί. Απόγονοι δοσίλογων. Περιμένουμε τίποτα καλό από δαύτους;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger