Home » , » Αι στο διάολο Μεϊμαράκη κι εσύ και η ΕΕ!

Αι στο διάολο Μεϊμαράκη κι εσύ και η ΕΕ!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 7 Μαΐου 2021 | 7:34 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο Μεϊμαράκης εμφανίστηκε! Που είχε χαθεί; Δεν ξέρω, το έφερε βαρέως που έχασε από τον Κούλη. Και πως; Μέσα από τα στόμα του πήρε την αρχηγία. Βέβαια καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς και τούτο ισχύει για όλους τους δεξιούς.

Βγήκε να πει την κουταμάρα του. Πρώτα από όλα, άρχισε με διαψεύσεις. «Ουδέποτε υπήρξε πρόταση ή συμφωνία με τον κ. Τσίπρα για συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ»! Υπάρχει τώρα; Κρατήστε την ερώτηση, γιατί κάποιες φήμες ακούγονται.

Μετά άρχισε τα παλαβά. Αφού δήλωσε την υποταγή του στη Γερμανία, ΕΕ το ίδιο είναι, είπε. «Μας οδηγούσαν στο Νομισματοκοπείο για να κόψουν δραχμή, αλλά προς πείσμα όλων η ΝΔ πρωταγωνίστησε και η Ελλάδα έμεινε στο ευρώ»!

Αι στο διάολο, ρε Βαγγέλη, που θα μας δουλέψεις εσύ! 62% είπαμε «Φύγε»! Για να μην έχουμε Μνημόνιο, υποτέλεια κι άλλα μαρτύρια από τους τοκογλύφους, φύγε κι από Ευρώ κι από ΕΕ. Αλλά το κωλόπαιδο δε μας άκουσε, προκειμένου να μείνει στο Ευρώ! Αφού το λέει κι ο ίδιος ο Μεϊμαράκης. Η ΝΔ ψήφισε Μνημόνια για να μείνουμε την παγίδα της ΕΕ. Κι η πλειοψηφία; Χεσμένη κι από ΝΔ κι από ΣΥΡΙΖΑ!

Μην τα σκαλίζεις αγόρι μου, δε σε παίρνει. Άσε που πάτε για συγκυβέρνηση. Τα βλέπω τα σημάδια, αλλά ξέρω καλά πως υπάρχουν δυο τάσεις στους ρεφορμιστές, γι αυτό ακόμα δε σχολιάζω.

Η μια, του Τσίπρα, θέλει να κάτσει χωρίς να συνεργαστεί φανερά ακόμα με τη ΝΔ, ώστε να τους ξαναψηφίσουν αγανακτισμένοι με το νέο Μνημόνιο που θα φέρει ο Κούλης. Η άλλη τάση του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι άλλα λαμόγια, θέλουν μάσα εδώ και τώρα και συνεργασία με τη ΝΔ! Γι’ αυτό ο Αλέξης δεν τραβά στις δημοσκοπήσεις, τα αφεντικά θέλουν τους άλλους. Να γίνει πιο γρήγορα το συνοικέσιο. Που όταν γίνει αυτό, πάει κι ο ΣΥΡΙΖΑ να ’ταν κι άλλος! Στο μεταξύ όμως θα περάσουν το νέο Μνημόνιο μέχρι να συνέλθει ο κόσμος από το σοκ.

Κι αν πει κανείς δεν είναι έτσι, ρωτάω. Που είναι η αντιπολίτευση για ένα σορό σοβαρότατα θέματα; Θα σας διαβάσω κάτι από μιλιταριστικό περιοδικό που στηρίζει τη ΝΔ με νύχια και δόντια «Ανοιχτός Διεθνής Διαγωνισμός. Θα μπορούσε να γίνει, θεωρητικά». Οι λαγοί «προτείνουν» να μη γίνει ανοικτός διαγωνισμός όσον αφορά την προμήθεια νέων φρεγατών γιατί δήθεν επείγει. Μιλάμε για πολλά δις και μιλάμε για λεφτά του Δημοσίου όχι δικά τους. Το ενδιαφέρον είναι επίσης σε κάτι που λένε:

«Αγοράστηκαν τα Rafale με Διαγωνισμό; Όχι. Άνοιξε “ρουθούνι” ή ειπώθηκε το παραμικρό από κανέναν, αντιπολίτευση, για την επιλογή; όχι, πέρασε κανονικά από τη Βουλή, με αιτιολόγηση, και μετά από το Ελεγκτικό». Το ξαναλέμε, «ειπώθηκε το παραμικρό από κανέναν, αντιπολίτευση, για την επιλογή; Όχι!» Και είπαμε τι έγινε. Και πήραμε μεταχειρισμένα και πληρώσαμε παραπάνω από την Αίγυπτο που πήρε καινούρια!

Για να ένα τέτοιο σκάνδαλο, κι άλλα παρόμοια της ΝΔ, βγάζουν το σκασμό στο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί; Μπορούν να το εξηγήσουν; Όλοι τους πήρανε χαμπάρι. Γι αυτό άστο, ρε Βαγγέλη, όταν θα γλείφεστε μεταξύ σας, μας τα λες αυτά να κάνουμε καινούριο συκώτι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger