Home » , » Ο Μπαλάσκας να αποταχτεί από την αστυνομία; Αδύνατον!

Ο Μπαλάσκας να αποταχτεί από την αστυνομία; Αδύνατον!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 | 1:31 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Γίνεται λέει ΕΔΕ. Τώρα δέσαμε. Να αποταχθεί ο Μπαλάσκας από την αστυνομία. Είναι αδύνατον. Γιατί ο Μπαλάσκας είναι η αστυνομία. Να πούμε πάλι για το τι είναι μπάτσος τον ορισμό; Έδωσε οδηγίες σε υποψήφιους δολοφόνους; Τι περιμέναμε; Ακόμα κι αν αποταχθεί το πρόσωπο Μπαλάσκας, μένει η νοοτροπία που εκφράζει ο γαλάζιος μπάτσος.

Η Αλβανική κοινότητα ακόμα περιμένει συγνώμη από τα ΜΜΕ. Οι Αλβανοί, που χωρίς αυτούς θα είχαμε ακόμα λιγότερο πληθυσμό, ΑΕΠ, μεγαλύτερα προβλήματα στα ασφαλιστικά ταμεία, οι άνθρωποι που κυνηγηθήκαν, τους εκμεταλλευτήκαν, αλλά πρόκοψαν μόνοι τους, πρόσφεραν και προσφέρουν. Το ίδιο κι οι άλλοι μετανάστες.

Νομίζουν οι ρεφορμιστές πως ο Μπαλάσκας είναι ο καρκίνος; Τους πληροφορώ πως οι μεταστάσεις είναι χιλιάδες. Είναι όλοι αυτοί οι ναζί που αλυχτούσαν κατά των μεταναστών, έλεγαν λόγια παρηγορητικά στο φονιά, αλλά μόλις αποκαλύφθηκε η αλήθεια, έβγαλαν το σκασμό. Δεν κάνουν μια γαμημένη δήλωση κατά του δολοφόνου, που έγινε ξαφνικά «Μπάμπης»! Σουγιάς; Χειρότερος!

Καλά κάνει ο κόσμος και αγανακτεί κατά του μπάτσου και μακάρι να απαλλαγούμε τουλάχιστο από αυτόν. Ποιος όμως του δίνει βήμα να λέει μαλακίες; Με εντολή τίνος; Η ΝΔ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί, όχι την επιτυχία, αλλά την ολιγωρία την αποτυχία. Αν έφευγε στο εξωτερικό ο δολοφόνος, τι θα γίνονταν που τον είχαν ένα μήνα να κυκλοφορεί ανενόχλητος;

Ξέρετε γιατί δεν τον κατάλαβαν; Γιατί είχαν παρωπίδες. «Έλα μωρέ, πλούσιος είναι, τι λόγο είχε να τη σκοτώσει»; Τον προφανή! Δεν κοίταξαν καν τα στοιχεία που ήταν μπροστά τους. Γιατί ο υπουργός ήθελε ενόχους ξένους. Γιατί η κυβέρνηση έψαχνε αφορμή να περάσει ακόμα πιο χουντικά μέτρα. Μέτρα καταστολής, μπατσοκρατίας. Και να κάνει το χατίρι του φασίστα, που όνειρο του είναι να έχει ένα οπλοστάσιο στο σπίτι του. Για να σκοτώσει τον ξένο, το γείτονα, ακόμα και τους δικούς του!

Τα ΜΜΕ ξεπλένουν τη γυναικοκτονία. Οι φασίστες ενοχλούνται και μόνο από τον όρο, ο οποίος είναι επιστημονικά τεκμηριωμένος. Γιατί τους ξινίζει τη σούπα με το σανό. Οι δήθεν ανώτεροι παπάριοι είναι πρωτόγονοι που δέρνουν τα θηλυκά! Ούτε ζώα, χειρότεροι! Δεν τους νοιάζουν όμως τα θύματα, κρύβουν το πρόβλημα. «Έλα μωρέ, κι αυτή τον τσάντισε»! - Σώπα! Αυτός τη βίασε, αυτή τον προκάλεσε; Αν στο έκανε εσένα, ρε μαλάκα, κάποιος; Ο άλλος ο ανώμαλος με το πουλί έξω, «τι ήθελε η κοπέλα στο δρόμο και πως ήταν ντυμένη»!

Ήξεραν όλοι πως ο φονιάς έλεγε κουταμάρες. Ήταν τόσες πολλές οι αντιφάσεις, που χιλιάδες το έλεγαν εδώ κι ένα μήνα. «Το έκανε ο άντρας». Αλλά βόλευε το ψέμα, για τον «κακό ξένο». Βόλευε το κάθε δεξιό απόβρασμα, που μέσα του είναι Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Που δεν δέχεται το όχι, που θεωρεί την προσπάθεια απόδρασης του βασανισμένου θύματος, τη γυναίκας, απειλή, που πιστεύει πως θα κάνει έγκλημα και θα τη γλυτώσει! Τι να καταδικάσουν; Τον εαυτό τους; Τα πιστεύω τους;

Είμαστε βουτηγμένοι στα σκατά δυστυχώς. Τουλάχιστο προσπαθούμε να μη βουλιάξουμε στο βόθρο της υποκρισίας και της εκμετάλλευσης.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger