Home » , » Γαλάζια Αμοιβάδα: Εγώ πότε θα γίνω μάνα;

Γαλάζια Αμοιβάδα: Εγώ πότε θα γίνω μάνα;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 15 Ιουνίου 2021 | 2:58 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η ΝΔ είναι υπεύθυνη για την καταστροφή της Ελλάδας. Για τη χρεοκοπία, τα μνημόνια, την υποτέλεια και βέβαια την υπογεννητικότητα. Από το 2009 ως το 2019 το ποσοστό άνω των 65 αυξήθηκε κατά 3,2% στο σύνολο. Τι έγινε το 2009; Το μνημόνιο! Αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες, μειώθηκε το προσδόκιμο ζωής και βέβαια οι εργαζόμενοι σκέφτονται διπλά να κάνουν ένα παιδί.

Γιατί, αν και όλοι σχεδόν μπορούμε να τεκνοποιήσουμε κι οι περισσότεροι θέλουμε απογόνους, δεν έχουμε όλοι τις προϋποθέσεις για να μεγαλώσει ένα παιδί εξ αιτίας της λεηλασίας από γαλάζια συμμορία. Δεν έχουμε μισθούς. Παίρνομε ψίχουλα που δεν φτάνουν να ζήσουμε εμείς. Δεν έχουμε ελεύθερο χρόνο να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας όπως πρέπει. Με τα νέα νομοσχέδια επαναφοράς της δουλείας, θα έχουμε ακόμα λιγότερο. Δεν έχουμε σχολεία, νοσοκομεία, δεν έχουμε τίποτα που να μπορεί να βοηθήσει στο μεγάλωμα των παιδιών.

Γιατί πρέπει να πληρώνουμε συνέχεια, ενώ δεν έχουμε. Πρέπει να πληρώνουμε πχ τα φροντιστήρια για να πάρει το παιδί έστω ένα πτυχίο μπας και βρει κάποια δουλειά που θα του επιτρέψει απλά να επιβιώσει! Η ανεργία είναι 16,3%. Η ύφεση συνεχίζεται, το χρέος αυξάνεται, ενώ σε λίγο θα πετάξουν έξω από τα σπίτια τους όσους χρωστάνε πενταροδεκάρες, την ίδια στιγμή που η ΝΔ χρωστά εκατοντάδες εκατομμύρια. Θεωρείτε πως το να μείνεις στο δρόμο είναι παράγοντας να θες να κάνεις παιδί;

Μόνο χάρη στους μετανάστες δεν πέσαμε κάτω από τα 10.000.000. Το 2011 ήμασταν 10.815.197. Τα παιδιά ήταν το 15,2%. Η απογραφή του 2011 έδειξε πως ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε κατά 0,88% σε σύγκριση με αυτή του 2001. O πληθυσμός της Ελλάδας συρρικνώθηκε το 2020 με τη μεγαλύτερη ταχύτητα που έχει καταγράψει η ΕΛΣΤΑΤ από το 1932 με εξαίρεση τους πολέμους και την Κατοχή! Στα δυο χρόνια της ΝΔ είμαστε 89.509 λιγότεροι κάτοικοι! Ο πληθυσμός υπολογίζεται γύρω στα 10.375.000! Πρόκειται για καταστροφή, για την οποία είναι 100% υπεύθυνη η ΝΔ με τις άθλιες συνθήκες που δημιούργησε.

Όμως οι απατεώνες, οι εγκληματίες της Νέας Δικτατορίας, παρουσιάζονται ως υπέρμαχοι των γεννήσεων για να μην υποψιαστούμε όλοι τις βαρύτατες κυβερνητικές ευθύνες. Στην πραγματικότητα οι αμοιβάδες αυτές, τα παράσιτα, εξυπηρετούν διπλό σκοπό.

Κάνουν προπαγάνδα για το φασισμό και κατάργηση κάθε Ελευθερίας. Κάνουμε παιδιά, όχι για να θρέφουν κηφήνες να πληρώνουν χαράτσια, να βγάζει κέρδη το αφεντικό, ούτε για να σκοτωθούν σε κάποιο μελλοντικό ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Τα αγαπάμε! Φυσικά δεν θέλουμε να γίνουν σκλάβοι.

Ο άλλος σκοπός είναι όπως είπαμε, είναι ο αποπροσανατολισμός, η μετάθεση των ευθυνών. Έτσι, ενώ μπορούμε να πούμε πολλά για την ηλίθια που προφανώς δεν κάνει παιδιά για να μην κάνει ραγάδες, ή τον εθνικό ρουφιάνο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κάθε δικό τους παιδί είναι ένα μικρό παράσιτο που όταν μεγαλώσει, θα γίνει ένα μεγάλο παράσιτο, το οποίο θα φάει τα δικά μας παιδιά, όπως τρώνε αυτοί εμάς.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger