Home » , » "Σταματήστε την γη να γυρίζει για να κατέβω"!

"Σταματήστε την γη να γυρίζει για να κατέβω"!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Αυγούστου 2021 | 1:00 π.μ.

Συντρόφια δεν είναι τρολιά! Το διπλανό είναι ποστάρισμα που έκανε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον λογαριασμό που διατηρεί στο twitter!

Ο Αδωνης κατηγορεί την φυλλάδα "Εστία" για "λαϊκισμό" και "έλλειψη στοιχειώδους γνώσης" καθώς και για "πλήρη ταύτιση με την ουσία του ΣΥΡΙΖΑ".

Εδώ πια ο πρωτοκλασάτος υπουργός της κυβέρνησης των "αρίστων" απέδειξε περίτρανα ότι του αξίζει ο τίτλος του καθηγητή που διαθέτει στο εκπαιδευτήριο ιδιοκτησίας του "Ελληνική Αγωγή" και εμάς μας οδηγεί να αναφωνήσουμε την φράση του μεθυσμένου "σταματήστε την γη να γυρίζει για να κατέβω"!

Να αποδίδει ο Γεωργιάδης ότι ο γνωστός δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης που διευθύνει σήμερα την "Εστία" είναι παρακολούθημα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι κάτι που μας στέλνει εντελώς αδιάβαστους και επομένως δηλώνουμε την αδυναμία μας να το σχολιάσουμε! 

Δεν ξέρουμε αν ο Μ. Κοττάκης θα θεωρήσει την ανάγκη να δώσει μια απάντηση στον Αδωνη, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι απόλαυση να παρακολουθείς τα αλληλομαχαιρώματα που υπάρχουν στην δεξιά πολυκατοικία.

Υ.Γ: Υπάρχει άνθρωπος που θα διαβάσει ότι η "Εστία" υποστηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και δεν θα του δημιουργηθεί νευρικό γέλιο; 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger