Home » , » Σ. Τσιόδρας: "Άρχοντας Οφφικιάλιος"

Σ. Τσιόδρας: "Άρχοντας Οφφικιάλιος"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Αυγούστου 2021 | 1:54 π.μ.

Δεν μπορεί ... κάποιες υποχθόνιες δυνάμεις έχουν συνωμοτήσει - συμμαχήσει για να τραγουδάμε ομαδικά το άσμα του Στράτου "ζητώ ακρόαση θεού και αλλαγή πλανήτη" ... Ή έστω να επιδιώκουν να μας δίνουν ένα μειδίαμα στην καταθλιπτική καθημερινότητα που βιώνουν οι άνθρωποι της τάξης μας.

Είναι η μόνη λογική εξήγηση που μπορεί να δώσουμε στα όσα τρελά παρακολουθούμε και τα οποία υποτίθεται ότι εμπίπτουν στην τρέχουσα ειδησεογραφία.

Ερέθισμα για τα παραπάνω το "πάρτι" που έχει στηθεί στο twitter μετά την γνωστοποίηση της είδησης -η οποία ανακυκλώνεται από όλα τα λεγόμενα ενημερωτικά ΜΜΕ- ότι  "Κατά τον Μ. Εσπερινόν της παραμονής, Τρίτης, 31ης Αυγούστου, και ώραν 6:00 μ.μ., η Α. Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος θα χοροστατήσῃ εν τη Ι. Μονή Ζωοδόχου Πηγής Βαλουκλή, μετά το πέρας του οποίου θα χειροθετήσῃ τον Ελλογιμ. Καθηγητήν κ. Σωτήριον Τσιόδραν, εξ Αθηνών, εις Άρχοντα Οφφικιάλιον της Μ.τ.Χ.Ε".

Και επειδή όσο ζεις μαθαίνεις γίναμε κοινωνοί ότι ο εθνικός μας λοιμωξιολόγος αυτή την φορά θα αποκτήσει "έναν ιδιαίτερα σημαντικό εκκλησιαστικό τιμητικό τίτλο που απονέμεται από τον Πατριάρχη, σαν ειδικό παράσημο σε προσωπικότητες".

Με δεδομένο λοιπόν ότι εμείς δεν τα πάμε και τόσο καλά με τα εκκλησιαστικά δρόμενα και τα τιμητικά παράσημα που αποδίδονται στους πιστούς αφήνουμε τους χρήστες του twitter να σχολιάσουν την συγκεκριμένη είδηση: 













Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger