Home » , » Δώστε μας μια απάντηση και σ' αυτό το ερώτημα κ. Ιγνατίου

Δώστε μας μια απάντηση και σ' αυτό το ερώτημα κ. Ιγνατίου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 | 10:01 μ.μ.

"Ενοχλημένη", διαβάζουμε, ότι παρουσιάζεται η ελληνική κυβέρνηση με την συμπεριφορά του Αρχιπαπά που "ποιμένη" το ομογενειακό "χριστιανικό πλήρωμα" της ομογένειας στην Αμερική.

Ξένα τροπάρια αυτά που δεν μας αφορούν ιδιαίτερα.

Διαβάζοντας όμως το τουιταρισμα του δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου - στον οποίο μόνο για αντικυβερνητικές προθέσεις δεν μπορείς να του αποδώσεις- θυμηθήκαμε ένα άλλο "νταβατζιλίκι" που πληρώνουμε.

Και αυτό έχει σχέση με τα χρήματα που καταλήγουν από τους φόρους μας στο παπαδαριό της Αμερικής.  

Από περασμένη ανάρτησή μας αντιγράφουμε:

"Στην έκδοση της εφημερίδας ''Εθνικός Κήρυξ'' του πρ. υφυπουργού Εξωτερικών Αντ. Διαματάρη, δημοσιεύτηκε το ακόλουθο (9 Ιανουαρίου '20) «υπογραμμίζεται ότι τη χορηγία των δυο εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο την είχε εισηγηθεί, προωθήσει και επιτύχει ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού και Ορθόδοξων Εκκλησιών της Διασποράς, Αντώνης Διαματάρης», η υπόθεση ΒΡΩΜΑΕΙ.

Επειδή "Εθνικός Κήρυξ" (διαχρονικό ''παραμάγαζο'' οικογένειας Μητσοτάκη) και Αρχιεπισκοπή συνεργάζονται με στόχο το χρήμα και την αποβλάκωση της Ομογένειας". Το παραπάνω κείμενο το αναπαράγαμε από δημοσίευμα ιστοσελίδα που εδρεύει στην Αμερική. 

Δεν είναι ενδιαφέρον το ότι ένας απ' τους δυο "συνεργάτες" παρουσιάζεται "ενοχλημένος" από την συμπεριφορά του "συνεταίρου" του; 😘😘 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger