Home » , » Μικρά ψέματα κρύβουν μεγάλα εγκλήματα.

Μικρά ψέματα κρύβουν μεγάλα εγκλήματα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 | 12:39 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

ΕΟΔΥ 22/9/2021:

Θα αρχίσω από τη Συμπρωτεύουσα. Μέτρα γιοκ. Τον έβριζαν κι έτσι το ναζί, φανταστείτε να τους έλεγε “θα σας κλείσω μέσα”. Θα βλέπαμε κυνήγι υπουργού και λοιπών κηφήνων.

Ίσως βέβαια το έκανε γιατί άλλες περιοχές έχουν αναλογικά πολύ περισσότερα κρούσματα, οπότε ήξερε πως θα του την πούμε. Δράμα πχ πάνω από 60 στους 100.000. Κάστρο της ΝΔ. Τι έγινε Θάνο; Εσύ περπατάς στα Εξάρχεια, δεν πιστεύω να φοβάσαι;

Αλλά πάλι πρώτη η Μύκονος (ζήτω!) με 3,5% θετικότητα στα τεστ! Καλέ, εκεί δεν μπολιάστηκαν; Τι έγινε; Δεν πάει το μπόλι με σαμπάνια; Χαλάει το τσιπάκι με 3 εξάρια, που, αν τα δεις ανάποδα είναι 999, δηλαδή ο αριθμός της Αγίας Τριάδας. 888 του Χριστού, 666 του Διαόλου και αυτό με τα εφτάρια του κλειδαρά!

Προχωράμε στα σχολεία: +14% σε μια βδομάδα τα κρούσματα στα σχολεία. Αγάπες μου, όταν κάνετε προπαγάνδα, να ξέρετε πως θα ερμηνεύουμε τους αριθμούς, όπως θέλουμε εμείς, όχι εσείς. Άρα έχουμε δίκιο που ζητάμε εκπαιδευτικούς και νέες αίθουσες. Δεν φταίνε οι ανεμβολίαστοι μαθητές, φταίνε οι αδίστακτοι υπουργοί. Τα εγκλήματα των άλλων δε θα τα φορτώσετε στα αθώα παιδάκια.

Για πείτε μας όμως πόσα παιδιά αρρώστησαν; Την προηγούμενη βδομάδα ήταν στη ΜΕΘ ένα παιδάκι. Είπαμε ολόψυχα περαστικά, έπιασε η ευχή μας. Παιδιά στις ΜΕΘ σήμερα 0.

Θνητότητα στα παιδιά: 3 στα 81.979 δηλαδή λιγότερο από 0,004%. Το ξεκαθαρίσαμε κι αυτό.

Α! Να βάζετε τα καθημερινά κρούσματα των παιδιών. Πρώτον για να μην κάνω κάθε μέρα αφαίρεση τα χθεσινά, να βρω τη διαφορά, δεύτερο, γιατί δεν τρομάζουμε, τζάμπα κόπος να τα μαζεύετε, να φαίνονται περισσότερα.

Το καλό θα το πούμε: Στην προσπάθεια να μας τρομοκρατήσουν, κάνουν τουλάχιστο πολλά τεστ. Δηλαδή όσα έκαναν και κάνουν άλλες χώρες. 200.000 περίπου ο μέσος όρος της βδομάδας. Για να είμαστε ακριβείς ο Μ.Ο. Είναι 194.816, δεν είναι άσχημα. Πέρυσι ήταν κάπου 20 φορές λιγότερα. Το ρεκόρ του Σεπτεμβρίου του 2020 ήταν πολύ κάτω από 18.000 και τις περισσότερες φορές ήταν 6.000 με 10.000

Έτσι με τόσα τεστ έχουμε χτες 2.329 κρούσματα, 333 διασωληνωμένοι 26 θανάτους.

Πέρυσι 346 κρούσματα. Αυτό εξηγείται λόγω των τεστ. Όμως 77 ήταν στις ΜΕΘ και είχαμε 8 θανάτους. Μα δεν εμβολιαστήκαμε; Τι πήγε τόσο στραβά;

Δηλαδή και εμβολιαστήκαμε και αρρωστήσαμε; Και κλειστήκαμε μέσα και κολλήσαμε;

Δεν εμβολιάστηκε το 57,63%; Δε μας έσωσε ο “Μωυσής”; Βουλιάξαμε, αντί να περάσουμε απέναντι; Έπεσε η θάλασσα στο κεφάλι μας, κι αντί για την Έξοδο γυρίσαμε Τιτανικό;

Τα πάντα πήγαν στραβά για μας! Απλά όταν θέλουν να τρομάξουν κάνουν τεστ.

Κι οι νεκροί; Θα δείξει η νεκροψία, αν αφήσουν να γίνει, γιατί κάποιοι έχουν κλάσει μέντες... Όμως οι συγγενείς των συνολικά των 14.575 νεκρών ζητούν απαντήσεις. Θα τις πάρουν, όταν πέσει η χούντα.

Στο μεταξύ μόλις 192 νεκροί λιγότεροι από τη Σουηδία που ως γνωστό εφάρμοσε την ανοησία της αγέλης. Όμως οι Σουηδοί έχουν μόλις 42 στις ΜΕΘ τους.

Μητσοτάκη, δε σε σώζει το ακαταδίωκτο. Ας αγωνιστούμε για δημόσια δωρεάν υγεία για όλους.

Αυτά τα εγκληματικά που έγιναν τα σχεδόν δυο χρόνια ήταν για να περάσουν αντεργατικά και χουντικά μέτρα. Ήταν για να φάνε τον αγλέουρα.

Τώρα προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες αλλού. Δε φταίνε όμως τα θύματα κι οι θύτες θα πληρώσουν.

Μονοκλωνικά αποφάσισε να πάρει η Κομισιόν. Το ίδιο και η Ελλάδα! Αυτά που έκρυβαν και που είχαμε πει πως ήταν για λίγους εδώ κι ένα χρόνο; Αυτά που έλεγαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης να πάρουμε σε ποσότητες και σνόμπαραν οι νεογιδοκράτες; Αυτά; Άμα τα ρημάδια τα εμβόλια είναι για 6 μήνες, τι να κάνεις; Τούμπες!

Στο μεταξύ δε βλέπω από μας να καίγονται για την 3η με το συμπάθιο δόση. Εδώ έκανα δυο δε θα πάρω άλλη, ευχαριστώ. Πόσοι εμβολιάστηκαν; 17.779. Τι ποσοστό είναι; 0,17%; Τόσοι πολλοί; Μη συνωστίζεστε ρε! Θα κολλήσουμε, πριν εμβολιαστούμε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger