Home » , , » Γκεμπελισμός και αθλιότητα σε συσκευασία Σοφίας Γιαννακά.

Γκεμπελισμός και αθλιότητα σε συσκευασία Σοφίας Γιαννακά.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 | 11:31 μ.μ.


 "Γυναικούλα με βλέμμα συγκαμένο και γλώσσα φιδιού στάζοντας ξεθυμασμένο δηλητήριο", χαρακτηρίζαμε την Σοφία Γιαννακά, σε προηγούμενο κείμενο μας, στο οποίο σχολιάζαμε ένα κείμενο της παλιάς αντικομμουνιστικής κοπής, παρόμοιο μ' αυτά που έγραφε ο θεωρητικός της Απριλιανής χούντας Γ. Γεωργαλάς.  

Να πούμε αρχικά ότι ο όμιλος ΜΜΕ στον οποίο αρθρογραφεί και έχει μετοχές η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και η οποία σήμερα έχει καταντήσει Μητσοτακικότερη του Κούλη είναι απ' τους ποιο ευνοημένους της Πέτσινης λίστας έχοντας λάβει 400.000 ευρώ. 

Στο άθλιο γκεμπελίστικο σημερινό της πόνημα η Γιαννακά, κάνει ένα χαρμάνι ψεμάτων και  πρωτόγονου αντικομμουνισμού προσπαθώντας να επαναλάβει την επικίνδυνη ανιστόρητη θεωρία των δυο άκρων και να τσουβαλιάσει κοινωνικούς αγωνιστές με τους εγκληματίες μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής. 
Κάνοντας μια αναφορά στα γνωστά γεγονότα που έγιναν στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης χωρίς να εντοπίζει θύτες και θύματα καταλήγει: "Η ΕΛ.ΑΣ. μάζεψε πιστόλια, σουγιάδες, γκλοπ, σφαίρες και μαζί 40 ανήλικους". 

Η δημοσιογραφική της όραση δεν τις επιτρέπει να μας πει τον πολιτικό χώρο που ανήκουν οι κάτοχοι των οπλοστασίων
Εχει όμως την "διορατικότητα" να εντοπίσει το "σοβαρό" ερώτημα: "Γιατί οι ακροαριστεροί ή τα μέλη της ΚΝΕ πάνε στα σχολεία, με κοντάρια και πανό, για να μοιράσουν κομματικά φυλλάδια; Γιατί κάνουν πορείες σαν τάγματα εφόδου, με κράνη και Full Face, με συντονισμένο βηματισμό, φωνάζοντας συνθήματα, κρατώντας ρόπαλα και πέτρες στα χέρια; Τι σόι «φοιτητικοί σύλλογοι» είναι αυτοί που μαζεύονται έξω από σχολεία ανηλίκων, με κράνη και στυλιάρια"; 

Ο γκεμελισμός στο αποκορύφωμά του. Αλλά αν η "κυρία" δημοσιολόγος δεν "ανακάλυπτε" ότι οι συμμετέχοντας σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις ήταν με  "ρόπαλα και πέτρες στα χέρια",  πώς θα κατέληγε στο συμπέρασμα ότι " η ελληνική κοινωνία, δικαιούται να ανησυχεί" για τους διαδηλωτές "με τα κράνη και τα στυλιάρια"; 

Πώς θα δικαιολογούσε την εκδήλωση του κομματικού της πατριωτισμού, -που γίνεται φυσικά με το αζημίωτο- και συνοψίζεται στην πρόταση της: "για το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ η ύπαρξη χρυσαυγιτών είναι μια ευκαιρία να επιτεθούν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, που δήθεν κλείνει τα μάτια και κρατάει ίσες αποστάσεις";.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

4 Οκτωβρίου 2021 στις 12:02 π.μ.

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΔΕΞΙΟ ΦΑΣΙΣΤΟΣΙΧΑΜΑ, είναι γνωστό στο χωριό μου στην Παραβόλα του Δήμου Αγρινίου...Δυστυχώς φέρει το ίδιο επώνυμο με μένα και πόσους ΓΙΑΝΝΑΚΑΙΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΈΜΗΣΑΝ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ - ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ...Όπως πολύ σοφά λέει ο λαός: θα το φέρει ο βλάχος το τυρί και σε σένα "σοφία" και στους υπόλοιπους απΟλογητές του ναζισμού - φασισμού...η μόνη τύχη που σας αρμόζει είναι η ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ...ΑΝΤΩΝΗΣ.

4 Οκτωβρίου 2021 στις 6:48 π.μ.

Tριζουν τα κοκαλα το μπαρμπα Μητσου που αγωνιστηκε ηρωικα και παλεψε μια
ζωη στο μεγερικο με δεξι του χερι την κυρα Μαρια προκειμενου να μεγαλωσει
αυτο το σιχαμα που αναδειχτηκε στους κολπους της κλεπτοσυμμοριας του Πασοκ
και σημερα εχει εξελειχθει σε μια θλιβερη αντικομμουνιστρια αρθρογραφο
Αν κανεις το λαθος και πας καμια φορα κατα την Παραβολα να ξερεις οτι η
υποδοχη που θαχεις εκει θα ειναι πολυ δυσαρεστη

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger