Home » , , » Υπόκλιση στον Χριστόφορο Ζαραλίκο

Υπόκλιση στον Χριστόφορο Ζαραλίκο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 | 3:00 μ.μ.


Η συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Documento, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος είναι για ... υπόκλιση. Λόγος μεστός, ατόφιος, και με καθόλου ίχνος διεθνιάς και προσποιητού καθωσπρεπισμού. 

Αναφερόμενος στο γνωστό περιστατικό κατά το οποίο η τηλεπερσόνα Σάσα Σταμάτη (μέχρι χτες αγνοούσαμε την ύπαρξη της, και τώρα με μια αναζήτηση στο blog μας είδαμε ότι έχει ... προϋπηρεσία στις αθλιότητες) μαζί με κάποιους μπράβους προσπάθησαν να διακόψουν την σατιρική θεατρική παράσταση, λέει τα πράγματα με το όνομά τους.  

Αυτό που κρατήσαμε εμείς  από την συνέντευξη του Χρ. Ζαραλίκου, πέρα απ' τα λεγόμενα του ότι συνειδητά έχει επιλέξει να μην εργαστεί σε κανένα καθεστωτικό ΜΜΕ είναι η απάντηση που δίνει αν σκέπτεται να μηνύσει αυτούς που προσπάθησαν να διακόψουν την παράσταση: "Δεν έχω κινηθεί νομικά ποτέ στην ζωή μου. Δεν το έκανα όταν με λογόκριναν στεγνά και μου έφαγαν τα μεροκάματα. Δεν μου αρέσουν τα δικαστήρια καθώς δεν τα σέβομαι καν", ήταν επί λέξη η απάντηση του καλλιτέχνη. 

Και μόνο που ο Χρ. Ζαραλίκος δηλώνει δημόσια ότι δεν σέβεται την αστική δικαιοσύνη μας κάνει να τον αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο.

Υ.Γ: Η τηλεπερσόνα Σάσα Σταμάτη δηλώνει δημοσιογράφος του αχυρανθρώπου του Μαρινάκη, Γιάννη Κουρτάκη, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μας λέει δημόσια ότι στον πιο πιστό υποστηριχτή του τον Β. Μαρινάκη, βλέπει την διαπλοκή προσωποποιημένη!  Τόμπολα 😋

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger