Home » , » Ο τέως μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, γλεντάει την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο τέως μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, γλεντάει την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 | 11:20 μ.μ.


Ο καλύτερος σεναριογράφος κωμικών παραστάσεων, δεν θα μπορούσε να περιγράψει το σκηνικό που ζούμε και έχει πρωταγωνιστή έναν ανεκδιήγητο τύπο που μόνο σκωπτικά μπορείς να αναφερθείς στο ποιόν του, όπως κάναμε στην ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε: "Αποφυλακίζεται ο κ. Φουρθιώτης με πληροφορίες να αναφέρουν ότι στον επόμενο κυβερνητικό ανασχηματισμό αναλαμβάνει υπουργικό θώκο η κ. Τζούλη Αλεξανδράτου".

Μπροστά σε όσα διαδραματίζονται σήμερα, το ερώτημα που απευθύνει, -παραθέτουμε το τουίτ-, ο Κώστας Βεξεβάνης, αποκτάει μεγαλύτερες διαστάσεις μετά τις αποκαλύψεις -εντός ή εκτός εισαγωγικών- που κάνει για τους δικούς του λόγους ο υπόδικος "δημοσιογράφος".

Προφανώς είναι παρακινδυνευμένη κάθε δική μας απάντηση που θα βασίζεται μόνο σε υποθέσεις. Γι' αυτό και αποφεύγουμε κάθε σχολιασμό.
Επίσης θεωρώντας ότι θα υπάρξουν εξελίξεις σ' αυτό το θέμα, πιθανόν να επανέλθουμε.

Αν δεχθούμε σαν γεγονότα τα όσα αναφέρει σε tweet ο Μένιος Φουρθιώτης, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εκφράσουμε την έκπληξη μας, που ένα γραφικό περιθωριακό άτομο, είχε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με μια σειρά πρωτοκλασάτα κυβερνητικά στελέχη.
Ανάμεσα τους ο Γιώργος Γεραπετρίτης, υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησης, -(μιλάμε για ένα άτομο που από  "κηπουρός" του Γ. Παπανδρέου, πήρε μεταγραφή και υπουργικό θώκο στην κυβέρνηση της δεξιάς και ο οποίος  εκμεταλλευόμενος το πόστο του έχει θησαυρίσει- , o Νίκος Ρωμανός, ο τύπος που κατόρθωσε να γίνει από παρατράγουδο της Πάνια  διευθυντής του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας. και ο Νίκος Σιγάλας, ένας “πολιτικός επιστήμονας”, και “σύμβουλο επικοινωνίας”, ο οποίος διατηρεί ιδιαίτερες σχέσεις με τον υπουργό Εργασίας Κ. Χατζηδάκη. 

Και όλα αυτά που έρχονται τώρα στην επιφάνεια, δεν μπορείς να τα προσπεράσεις και να μην τα σχολιάσεις. Δυστυχώς, μας λείπει και ο Χάρρυ Κλύνν, ο μόνος που θα μπορούσε να προσεγγίσει με τον σωστό τρόπο τέτοιες εξελίξεις.   

Εκτός των άλλων προκύπτει και ένα θέμα ηθικής τάξης, όπως την εννοούν αυτή οι αστοί. Ο Γεραπετρίτης ισχυρίζεται ότι "Ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Φουρθιώτη. Απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του. Αν από αυτό συνάγει οποιαδήποτε ευθύνη, έχει απλά παραιτηθεί από τη λογική". 

Το κυβερνητικό στέλεχος συλλαμβάνεται ψευδόμενο μετά το "κάρφωμα" που του κάνει ο Φουρθιώτης. Αν ισχύουν αυτά που γράφει ο τέως μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου ότι δηλαδή ο Γεραπετρίτης επικοινώνησε μαζί του για να τον ευχαριστήσει για την προβολή που το έκανε από την φυλλάδα του, τότε ο υπουργός Επικρατείας βρίσκεται σοβαρά εκτεθειμένος. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

24 Ιανουαρίου 2022 στις 12:30 μ.μ.

Απο που τους κραταει η Τσατσα; Προφανως οχι απο τα @α@αρια. Διοτι άλλο να εισαι και άλλο να τα εχεις. Αρα η Τσατσα κραταει στα χερια της δυο @α@αρια. Λυθηκε η απορια!!! Φερτε μου κι άλλες...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger