Home » » Μια φωτογραφία υπουργού εν μέσω πανδημίας

Μια φωτογραφία υπουργού εν μέσω πανδημίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 | 12:30 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μια φωτογραφία του ακροδεξιού υπουργού υπονόμευσης του ΕΣΥ να έχει βγει βόλτα με την οικογένεια χωρίς μάσκα έκανε τον κόσμο να αγανακτήσει. Δεν είναι η πρώτη φορά, μην ξεχνάμε το Λιάπη και τόσους άλλους.

Ο Πλεύρης απάντησε πως η φωτογραφία είναι από τις 15/12/2021 από το Hello. Άρα η φωτογραφία είναι αληθινή. Στις 15/12 είχαμε 77 νεκρούς από τον κορωνοϊό. Οπότε δεν είναι δικαιολογία πως δεν είναι χθεσινή η φωτογραφία. Είναι μέσω πανδημίας κι ο υπουργός φορά μάσκα μόνο μπροστά στις κάμερες. Αυτή η υποκρισία τι μήνυμα δίνει στους πολίτες;

Όμως ο Πλεύρης προτιμά να ασχοληθούμε με το δικό του σκάνδαλο. Γιατί; Γιατί στο ίδιο περιοδικό, υπάρχει άρθρο που λέει πως και κάποιος άλλος δε φορεί μάσκα αν και θα έπρεπε, έστω και για να δώσει το καλό παράδειγμα.

«Κυριάκος Μητσοτάκης Οικογενειακή εξόρμηση στο κέντρο της Αθήνας». Στη φωτογραφία φαίνονται όλοι χωρίς μάσκα εκτός της Μαρέβας που η εξέχει η μύτη.

Άσχετο; Ο γιος του Μητσοτάκη αποκαλύφθηκε πως ήταν άρρωστος στις 29/12. Από πότε το ήξεραν όμως; Όποτε αυτοί που έλεγαν βγήκε με το γιο αντί να μείνουν καραντίνα δεν είπαν ψέματα. Μετά βέβαια πήγε στην Ήπειρο διακοπές. Μισό λεπτό να μετρήσω τα πρόστιμα: Μη χρήση μάσκας, μη σωστή χρήση μάσκας, παραβίαση καραντίνας…

Μετά την Ικαρία, την Πεντέλη, ας βάλουμε κι αυτό. Βέβαια το έγκλημα του Μητσοτάκη και του Πλεύρη δεν είναι η βόλτα χωρίς μάσκα. Είναι η συστηματική υποβάθμιση του ΕΣΥ, ότι έχουμε με τέτοια κατάσταση 10.000 γιατρούς λιγότερους από πέρυσι, είναι η μαύρη αγορά που υπάρχει στα τεστ, είναι το ότι δε δίνουν φάρμακα σε όλους όσους τα χρειάζονται.

Οι 21.328 νεκροί ως τώρα πέθαναν από την πολιτική του δικτάτορα, κι όχι επειδή βγήκε χωρίς μάσκα. Άλλωστε πάντα μάσκα φοράνε οι υποκριτές.

Σήμερα μοιραζόμαστε την έκτη θέση μαζί με τη Λιθουανία σε ημερήσιους θανάτους ανά εκατομμύριο. 65 εμείς, 16 η Λιθουανία, αλλά έχουν λιγότερο πληθυσμό. Αναλογικά περάσαμε και την ενδέκατη Ρωσία που είχε σήμερα 796 θανάτους.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger