Home » , » Ίδιοι ο συχωρεμένος

Ίδιοι ο συχωρεμένος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 | 5:31 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο Φράγκας μας άφησε χρόνους και μια περιουσία νααα! με το συμπάθιο. Ο πλούτος, καρδιά μου, τα πάρα πολλά λεφτά εννοώ, δεν γίνονται ποτέ έντιμα, κι αυτό ακριβώς λέμε εμείς οι Κομμουνιστές. Όταν ο άλλος σου λέει πως πλούτισε ρώτα τον «εκμεταλλευόμενος τον ιδρώτα και την αξία πόσων και ποιών;»

Τα γαλάζια σκουλήκια λένε εναντίον του μακαρίτη, ο οποίος πράγματι είχε πλάκα, όταν τα έχωνε στο Μητσοτάκη. Φυσικά πολύ καλά έκανε και πήρε την παράνομη περιουσία το κράτος, αλλά δυστυχώς θα την ξεκοκαλίσουν κι αυτή οι αετονύχηδες της ΝΔ, που κάνουν πλιάτσικο στο Δημόσιο Χρήμα.

Ο Τράγκας έχει καιρό που πέθανε. Ασχολούνται όμως τώρα, για να μην ασχοληθούν με το Λοβέρδο, τον Άδωνη και τα άλλα παιδάκια της Novartis. Να τα δουν οι ρεφόρμες, που άφηναν τα κομματόσκυλα της ΝΔ και δεν τους έπαιρναν πίσω τα κλεμμένα. Με κάτι αδιευκρίνιστα ποσά και μίζες νεοδημοκρατών και κιναλητών τι θα γίνει γαλάζια καθικάκια; Μπορούν να τα χαίρονται τουλάχιστο όσο ζουν.

Που ήταν όμως ο Φράγκας για χρόνια ολόκληρα; Στη γαλάζια εγκληματική οργάνωση της ΝΔ! Πράγματι έφυγε στα στερνά του, αλλά δεν πήγε και πολύ μακριά. Στο βόθρο της δεξιάς παρέμεινε κι έφυγε μόνο και μόνο επειδή είχε κόντρα με τη φαμίλια του Δον Κουλεόνε. Γίνονται συνέχεια τέτοια στη μαφία. «Ξεκαθάρισμα λογαριασμών» λέγεται.

Που αλλού ήταν ο Τράγκας; Στο χαμαιτυπείο του Αφραγκούζου! Εκεί υποψιάζομαι πως έκανε την πρώτη του μπάζα. Όμως, όσο ήταν ζωντανός, δεν τον πείραζε κανείς. Δηλαδή ήταν τόσο δύσκολο να ελέγξουν τα περιουσιακά στοιχεία; Ή μήπως τόσο καιρό που υπηρετούσε τη γαλάζια συμμορία, είχε το ακαταδίωκτο;

Αγάπες, για να γίνει κάποιος πλούσιος, να βγάλει δεκάδες εκατομμύρια, πρέπει να μπει μες τα σκατά. Να εκμεταλλευτεί, να πατήσει επί πτωμάτων, να παρανομήσει. Αυτό ισχύει και για την περιουσία του Μητσοτάκη, της Μαρέβας, του Άδωνη, του Λοβέρδου και κάθε ενός κηφήνα που μας πίνει το αίμα.

Το σπίτι του Βολταίρου πχ στο Παρίσι ο Μητσοτάκης το πήρε γιατί έκανε δουλειές του ποδαρού από όταν ήταν πολιτικός πρόσφυγας 6 μηνών; Ο λόγος που τους έβριζε ο συχωρεμένος, ήταν γιατί ήταν ίδιοι και ακόμα χειρότεροι από αυτόν.

Έρχομαι τώρα πάλι και ρωτώ: Ποιος θα πιάσει τα λαμόγια, ποιος θα επιστρέψει το πλιάτσικο; Μην μου πείτε ο ΣΥΡΙΖΑ, θα με πεθάνετε από τα γέλια. Μόνο ο λαός, όταν με το καλό ξυπνήσει, δει τις άδειες τσέπες του, κι αρχίσει να ψάχνει ποιος του βούτηξε τα φράγκα.

Για πείτε μας πάλι, γιατί έχουμε την ακριβότερη βενζίνη, πιο ακριβή ακόμα και από την Ουκρανία; Που πάνε όσα πληρώνουμε; Τα τρώνε τα όρνεα. Μήπως ήρθε η ώρα να βάλουμε μυαλό, να σταματήσουμε να τα ταΐζουμε;

Α ρε Φράγκα, τελικά είναι αλήθεια. Κανείς δε τα παίρνει μαζί του. Υπάρχουν όμως όρνεα ίδια με το συχωρεμένο, που συνεχίζουν να τρώνε τον αγλέουρα και (που και που) άλλα όρνεα…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger