Home » , » Ο Μητσοτάκης προτιμάται από το Σουλτάνο μέχρι τους ντόπιους ολιγάρχες – κρυφοπουτινάκια.

Ο Μητσοτάκης προτιμάται από το Σουλτάνο μέχρι τους ντόπιους ολιγάρχες – κρυφοπουτινάκια.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 | 7:53 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο κύριος λόγος που ο Ερντογάν γουστάρει τόσο και βοηθά το Μητσοτάκη είναι η στάση του όσον αφορά τους Κούρδους. Η ΝΔ χρησιμοποίησε τη ρητορική της Τουρκίας, χαρακτήρισε τον ηρωικό λαό «τρομοκράτες» στο ΝΑΤΟ, πράγμα που δεν θα έκανε καμία άλλη αστική συμμορία. Γι αυτό η βοήθεια του Τούρκου Μακιαβέλι προς τον δικό μας δικτάτορα. Δήθεν δεν τον θέλει μπας και πάρει κάνα ψήφο από τους βλάκες με περικεφαλαία.

Ο Μητσοτάκης κόβει σήμερα το ρεύμα στους φτωχότερους. Τους πλούσιους τους πέτσωσε δηλαδή τους χρύσωσε με λεφτά του δημοσίου. Εκτός των άλλων τιμολογίων μειώνονται οι επιδοτήσεις στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο και το Τιμολόγιο Υπηρεσιών Αλληλεγγύης σε 195 ευρώ ανά κιλοβατώρα. «Οι τιμές ανά κιλοβατώρα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αγοράς θα είναι σημαντικά αυξημένες» οπότε οι θεόφτωχοι θα πληρώσουμε περισσότερα. Δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε ο τελευταίο μέτρο εξαθλιώνει ακόμα περισσότερο. Μαύρη αγορά, καταπάτηση εργασιακών κι ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ψέματα, καταστολή, διαφθορά κλπ.

Είναι επίσης γεγονός το μεγαλύτερο των σκανδάλων όσον αφορά τα εμβόλια. 30.276 ήταν μέχρι χθες τα θύματα της απαξίωσης του ΕΣΥ και της καπηλείας της Επιστήμης. Τα μέτρα είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια μιας πόλης μεγαλύτερης από την Κόρινθο! Τα εμβόλια είναι άχρηστα στις νέες μεταλλάξεις, πράγμα που έπρεπε να το περιμένουμε, αφού οι μεταλλάξεις είναι προσπάθεια του ιού να επιβιώσει κυρίως από τα εμβόλια ή τα φάρμακα.

Ο Μητσοτάκης καταστρέφει την Ελλάδα είναι όμως ο Τσίπρας η απάντηση; Οι Κομμουνιστές ξέρουμε καλά πως όχι. Γιατί οι ρεφορμιστές έφεραν τους φασίστες της ΝΔ. Αν ήταν ο Τσίπρας κυβέρνηση μας, λένε κάποιοι, θα γίνονταν χαμός, αν έκανε αυτά που κάνει ο Μητσοτάκης. Άρα ο σωστός τίτλος είναι αν ήταν ο Μητσοτάκης αντιπολίτευση κι όχι αν ήταν ο Τσίπρας κυβέρνηση.

Ο Τσίπρας ήταν κυβέρνηση. Κι έφερε το Μητσοτάκη με την πολιτική του. Αναμφισβήτητα τα αστικά κόμματα μπορεί να κάνουν άγριες μονομαχίες για την απόκτηση της κουτάλας. Μπορεί να χτυπήσουν πιο δυνατά τους αντιπάλους ακόμα και κάτω από τη ζώνη. Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα δεν το κάνει. Ας αναρωτηθούν γιατί. Η δική μου υπόθεση είναι πως αυτές είναι οι εντολές από τα συμφέροντα που είναι πίσω από κάθε αστό πολιτικό λακέ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, που τώρα κοιμάται όρθιος, θα αγριέψει όταν ο κόσμος ξεσηκωθεί κατά της διαφθοράς, του πλιάτσικου, της καταστροφής που προξενεί η ΝΔ. Τότε θα βγει ξανά για να οδηγήσει μακριά από Επαναστάσεις και Ριζικές Αλλαγές. Γιατί αυτός είναι ο ρόλος του.

Τα συμφέροντα βλέπουν πως η ΝΔ τους εξυπηρετεί μια χαρά ως τώρα. Στύβει τους φτωχούς, καταπιέζει εξαθλιώνει, ξεπουλά. Αν ο κόσμος αγανακτήσει, τότε θα ξυπνήσουν τους ρεφορμιστές για να συνεχίσουν την ίδια πολιτική τηρώντας ίσως κάποια προσχήματα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger