Home » , » Η παγίδα του καλού και κακού παπά.

Η παγίδα του καλού και κακού παπά.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 | 8:29 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η Εκκλησία ΑΕ είναι ένας σκοταδιστικός οργανισμός, ομοφοβικός, σοβινιστικός κλπ. Εξακολουθεί να είναι και θα είναι, ανεξάρτητα αν βαφτίζονται παιδιά από ομοφυλόφιλους γονείς. Τέτοιο βάπτισμα είναι θεολογικά κατοχυρωμένο και Παράδοση της Εκκλησίας, είναι δε ανεξάρτητο εντελώς από το γάμο. Ο λόγος είναι απλός και ξεκινάει από τότε που εμφανίστηκε ο Χριστιανισμός.

Οι πρώτοι Χριστιανοί ήταν ενήλικες Εθνικοί, Ειδωλολάτρες, Έλληνες, όπως τους έλεγαν οι Χριστιανοί δίνοντας θρησκευτική και όχι εθνική σημασία στη λέξη. Χριστιανός λοιπόν μπορούσε να βαφτιστεί οποιοσδήποτε ανεξάρτητα τι πίστευε πριν ή τι πίστευαν οι γονείς του. Ο πατέρας της Αγίας Βαρβάρας πχ ήταν ειδωλολάτρης και μάλιστα τόσο φανατικός που αποκεφάλισε το ίδιο του το παιδί! Επομένως δεν έχουν καμία σημασία οι γονείς του νηπίου, εφόσον αποφασίσουν να βαφτίσουν το παιδί, βιολογικό ή υιοθετημένο. Τόσο απλό.

Αυτή η κίνηση της Εκκλησίας λοιπόν δεν δείχνει καμία απολύτως Πρόοδο. Η Εκκλησία καταδικάζει την ομοφυλοφιλία αλλά δε θα πει ποτέ «δεν βαφτίζω το παιδί γιατί οι γονείς του είναι αλλόθρησκοι, ομοφυλόφιλοι, διαζευγμένοι κλπ».

Υπάρχουν βέβαια δυο ειδών δήθεν Χριστιανών που αντιδρούν.

Οι πρώτοι είναι οι ηλίθιοι θρησκόληπτοι. Οι θεούσες, οι φανατικοί, τα Ταλιμπανιστήρια, ο Μεσαίωνας. Είναι τόσο άσχετοι και ταυτόχρονα τόσο καθίκια που δεν καταλαβαίνουν πόσο γελοιοποιούνται οι ίδιοι, κάνοντας τους δικούς τους κανόνες που θυμίζουν τους Φαρισαίους και τη Ιερά Εξέταση.

Οι δεύτεροι είναι οι σατανιστές ναζί. Για ευνόητους λόγους δεν θέλουν να βαφτίζονται Χριστιανοί. Είναι αντίθετοι με το Χριστό, αλλά παρουσιάζονται σαν πιστοί, γιατί αυτό τους εξυπηρετεί. Είναι οι ίδιοι που, ενώ είναι προδότες και πούλησαν την Κύπρο, μας παρουσιάζονται ως Τουρκοφάγοι! Τα παιδιά του Παπαδόπουλου και τα εγγόνια των γερμανοτσολιάδων.

Γιατί όμως η Εκκλησία ΑΕ όχι μόνο ανέχεται τους σατανιστές και τους βλάκες, αλλά έχει και στενές σχέσεις μαζί τους; Υπάρχει ο κύριος λόγος του αντικομμουνισμού. Σατανάδες και παπάδες έχουν κοινό εχθρό, τον Κομμουνισμό. Ο άλλος λόγος είναι γιατί οι θρησκόληπτοι και οι σατανιστές παίζουν το ρόλο του κακού, του φανατικού, για να κάνουν τον καλό κάποιοι άλλοι, ρασοφόροι ασφαλώς, που παρουσιάζονται δήθεν μετριοπαθείς και προοδευτικοί, ενώ είναι κι αυτοί οπισθοδρομικοί και κολλημένοι.

Ο παπάς που θα βαφτίσει παιδί που οι γονείς του είναι gay, δεν παίρνει θέση υπέρ των ομοφυλόφιλων, κάνει αυτό που κάνουν οι παπάδες εδώ και χιλιάδες χρόνια. Γιατί το βάφτισμα αφορά το παιδί, όχι τους γονείς ή το σόι του. Το επαναλαμβάνουμε για να εμπεδωθεί.

Η παγίδα λοιπόν είναι ολοφάνερη. Για να σιγουρευτούμε μπορούμε να ρωτήσουμε και το συγκεκριμένο υποκριτή παπά και την Εκκλησία, αν θα πάντρευε ποτέ ομοφυλόφιλα ζευγάρια, ή αν άλλαξαν τα δόγματα της Εκκλησίας. Μην πατάτε παγίδες. Ο Ελπιδοφόρος δεν είναι καθόλου «ανοιχτόμυαλος», έκανε επίτηδες το σόου για δική του διαφήμιση, γιατί είναι χωμένος στα σκάνδαλα. Ούτε θα βάφτισε παιδιά φτωχομπινέδων. Είναι φαρισαίος υποκριτής. Σήμερα τους λένε και σόουμαν στις ΗΠΑ.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger