Home » , » Η "ασέβεια" κάποιου κόσμου στο αποκορύφωμά της! Μετέτρεψαν μανουάλι σε ψησταριά!

Η "ασέβεια" κάποιου κόσμου στο αποκορύφωμά της! Μετέτρεψαν μανουάλι σε ψησταριά!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 | 12:32 π.μ.

Νομίζουμε ότι κι αυτή την είδηση που μας ήρθε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο αξίζει να την αναπαράγουμε. Γιατί εδώ δεν έχουμε απλώς την διαπίστωση ότι όσο πάει το "χριστεπώνυμο πλήρωμα" αρχίζει να λιγοστεύει, σε βαθμό μάλιστα  ώστε να έχουμε "Δραματική μείωση της πνευματικής επιρροής της Εκκλησίας μας στο ποίμνιο της" που αυτό εκτός των άλλων είχε και σαν συνέπεια "οικονομικά προβλήματα στην Εκκλησία εξ' αιτίας της δραματικής μείωσης της προσέλευσης των πιστών στους ναούς", όπως έγραφε πριν μερικές μέρες ο θεοσεβούμενος δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης, αλλά η "ασέβεια" κάποιου κόσμου έφτασε στο αποκορύφωμά της!

 Καταλήγουμε σ' αυτό το συμπέρασμα γιατί μόλις πριν λίγες μέρες είχαμε την ανάρτηση με τίτλο "Ιερόσυλοι VS Malakes", απ' την οποία μαθαίναμε ότι κάποια γατόνια απαλλοτρίωσαν από ένα εκκλησιαστικό μαγαζί "κοσμήματα, ρολόγια, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα αξίας, τα οποία είχαν προσφέρει οι πιστοί ως τάματα, σε μια εκκλησία στην Ηλεία".

Τώρα μαθαίνουμε για "απολωλότα πρόβατα", που λέει και η ευαγγελική παραβολή, τα οποία ήταν πιο ευρηματικά, πέρα από καλοφαγάδες και "ασεβείς". Οι συγκεκριμένοι τύποι "δεν σεβάστηκαν  την ιερότητα του χώρου" και ένα μανουάλι που βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο κάποιας εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στο Ρουμάνι της Φαρκαδόνας, το μετέτρεψαν σε αυτοσχέδια ψησταριά!     

 Αυτά είναι. Αν έχεις έμπνευση και τις πιο άχρηστες κατασκευές, μπορείς να τις μετατρέψεις εύκολα σε κάτι χρήσιμο και αποδοτικό. 😂😂😂

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger