Home » , , » Μήπως έγιναν κομμουνιστές οι συντάκτες του "Πρώτου Θέματος";

Μήπως έγιναν κομμουνιστές οι συντάκτες του "Πρώτου Θέματος";

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 | 9:00 π.μ.

Κοίτα να δεις πώς αλλάζουν τα φεγγάρια! Αυτοί -οι κυβερνώντες δηλαδή- που τόσο καιρό και με κάθε ευκαιρία μας τα είχαν κάνει τούμπανο με το τροπάρι μερί "ανεξάρτητης, αντικειμενικής και αδέσμευτης δικαιοσύνης", τώρα άλλαξαν εντελώς την κασέτα. Ισχυρίζονται τα εντελώς αντίθετα! Πάνε κουβά τα όσα ακούγαμε επανειλημμένος και μονίμως  για την ανεπηρέαστη από προσωπικές και πολιτικές σκοπιμότητες δικανική κρίση, και λίγο ακόμα θα ακούγαμε για κατευθυνόμενες δικαστικές αποφάσεις. Και δεν κάνουμε πλάκα. Είναι αυτό που έγραφε ο Ν. Καζαντζάκης "τα ύστερα του κόσμου".

Αφορμή γι' αυτή την εξέλιξη ήταν το γνωστό βούλευμα του πενταµελούς ∆ικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού ∆ικαστηρίου για τους δημοσιογράφους και τα πολιτικά πρόσωπα σε σχέση με το σκάνδαλο της Nonartis.

Ισως με κάποια υπερβολή, θα λέγαμε ότι αυτή η εξέλιξη έχει φέρει σε απόγνωση τα κυβερνητικά στελέχη. Αυτό, λοιπόν, που μέχρι τώρα ψιθύριζαν στις ιδιωτικές τους συζητήσεις, σήμερα ανέθεσαν στην φυλλάδα "Πρώτο Θέμα" να το δημοσιοποιήσει, όσο πιο "στρογγυλεμένα" γίνεται. χωρίς όμως να χάνεται το νόημα του. και αυτό δεν είναι άλλο απ' το συμπέρασμα ότι οι δικαστικές αποφάσεις που έχουν πολιτικό "χρώμα", όπως η συγκεκριμένη, λαμβάνονται κατόπιν πολιτικών σκοπιμοτήτων. 

Αντιγράφουμε επί λέξη: "Ωστόσο, στο Ειδικό ∆ικαστήριο ο κ. Παπαγγελόπουλος και η κυρία Τουλουπάκη δεν παραπέμπονται να δικαστούν για τη σκευωρία της Novartis, αλλά για παρελκόμενα αδικήματα, εκ των οποίων άλλα σχετίζονται µε την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας και άλλα όχι,,

Νομικοί, οι οποίοι για ευνόητους λόγους δεν θέλουν να γνωστοποιήσουν την ταυτότητά τους, εκφράζουν την έντονη απορία τους για το πώς οδηγήθηκαν τα µέλη του ∆ικαστικού Συμβουλίου στην έκδοση του επίμαχου βουλεύματος, ανεξάρτητα από την πίεση του χρόνου λόγω της λήξης του δικαστικού έτους. Θεωρούν, επίσης, ότι στην κρίση τους εμφιλοχώρησαν άλλες σκέψεις εκτός της νομικής επιστήμης".

Καλά, ρε τζιμάνια, του "Πρώτου Θέματος", τι είναι αυτά που γράφατε; Μήπως γίνατε κομμουνιστές, για να θυμηθούμε την ατάκα του Βασίλη Διαμαντόπουλου; "Εμφιλοχωρούν και άλλες σκέψεις εκτός της νομικής επιστήμης", στον τρόπο που λαμβάνονται οι δικαστικές αποφάσεις; Ελα, ρε .. δεν το πιστεύουμε ...😅😅😅

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger