Home » , » Το μυστικό του Παραδείσου.

Το μυστικό του Παραδείσου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 | 6:22 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

- Διαβολάκι;! Ποιος σου μαύρισε το μάτι;

- «Αυτό το παλιοκομμούνι ο Αρχίδαμος, ο βασιλιάς της Σπάρτης, στον Παράδεισο!»

- Όπα σ’ έχασα! Βασιλιάς και Κομμουνιστής δε γίνεται. Και τι δουλειά είχες εσύ στον Παράδεισο;

- «Μήτσο είσαι άσχετος! Πρώτα από όλα στον Παράδεισο είναι όλοι Κομμουνιστές. Στην Κόλαση έχουμε καπιταλισμό, φασισμό κλπ. Γι αυτό είμαστε Κόλαση».

- Γιατί στις έβρεξε ο σύντροφος Αρχίδαμος;

- «Ε, μπορεί να τον πείραξα κι εγώ λιγάκι. Τον κορόιδευα για τον Πελοποννησιακό Πόλεμο και για το ότι η Αθήνα έγινε τελικά πρωτεύουσα. Ο Σπαρτιάτης αυτός δεν καταδικάζει τη βία».

- Κάποτε θα καταλάβουμε πως είμαστε όλοι άνθρωποι. Πως ο πόλεμος μεταξύ κρατών είναι το ίδιο ανόητος όπως εκείνος μεταξύ των πόλεων. Κάποτε θα επικρατήσει ειρήνη, μόλις λογικευτούμε.

- «Αυτά δεν μπορώ να ακούω ο διάολος».

- Γιατί είπαμε σ’ άφησαν να μπεις στον Παράδεισο;

- «Άδεια! Πήγα για παραθέριση. Στο ξανάπα, μόνο οι κολασμένοι δεν έχουν εργατικά δικαιώματα. Λογοκρισία κι απαγορεύσεις δεν χωρούν στον Παράδεισο. Αλλιώς τι Παράδεισος θα ήταν χωρίς Ελευθερία;»

- Σωστό. Κι εμένα με τσατίζουν οι διαταγές και οι περιορισμοί. Να μας λένε τι θα κάνουμε λες και είμαστε στρατιωτάκια. Ελευθερία παντού! Να υποθέσω πως αντίθετα στην Κόλαση…

- «Είναι σαν να κυβερνά ο Μητσοτάκης. Η μόνη ελευθερία είναι τα βασανιστήρια που επιλέγουμε να κάνουμε στους πελάτες».

- Πελάτες;

- «Κολασμένοι! Μόνο που σκοτιστήκαμε αν δεν μείνουν ικανοποιημένοι. Ο πελάτης μας δεν έχει ποτέ δίκιο. Άλλωστε που θα πάνε; Έχουμε το μονοπώλιο στην τιμωρία».

- Αν δραπετεύσουν για τον Παράδεισο;

- «Σιγά μην τους αφήσουμε! Για να κάνουν Κόλαση τον Παράδεισο; Μήτσο, θα σου πω το μεγάλο μυστικό: Ο Παράδεισος και η Κόλαση εξαρτώνται από τους ανθρώπους. Βάλε καλούς ανθρώπους μαζί, που σέβονται ο ένας τον άλλο, που συνεργάζονται να λύσουν τα προβλήματα, κι έχεις Παράδεισο. Βάλε τώρα δεξιούς, φασίστες, εγκληματίες και θα έχεις μια Κόλαση. Πολέμους, εγκλήματα, καταστροφές με πρώτη αυτή του Περιβάλλοντος κλπ».

- Σ’ ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

- «Πάω τώρα να διασκεδάσω. Θα ακούσω την 50η συμφωνία του Μπετόβεν. Εξελίχθηκε, είναι πιο ροκ τώρα. Θα χορέψω και με την ωραία Ελένη. Πολύ όμορφη. Δεν της φαίνεται καθόλου πως είναι 3.380 χρόνων. Άμα κάνεις σεξ με πολλούς, κρατιέσαι καλά».

- Καλή διασκέδαση. Πάω κι εγώ για ύπνο να ονειρευτώ τον Παράδεισο. Μια Ελλάδα δηλαδή χωρίς καθίκια.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger