Home » , , » "Μάγκες μου συμμορφωθείτε", που λέει και το ρεμπέτικο άσμα. Ηρθε θείο προειδοποιητικό ΟΥΡΑΝΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

"Μάγκες μου συμμορφωθείτε", που λέει και το ρεμπέτικο άσμα. Ηρθε θείο προειδοποιητικό ΟΥΡΑΝΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 | 2:00 μ.μ.

Ηταν αστοχία και παράβλεψη μας που τόσες μέρες δεν σας έχουμε ενημερώσει για τα  δρώμενα από τις άυλες οντότητες του που κατοικούν στο υπερπέραν. Μας απορρόφησαν βλέπετε τα πεπραγμένα του γήινου νέου Μωυσή, που προφανώς αυτός δεν είχε το θείο χάρισμα να ακούει τι λέμε για να κάνει τα σχετικά κουμάντα. Ετσι κατέφυγε στην ΕΥΠατζίδικη τεχνολογία τεχνολογία. Το λέμε αυτό γιατί μπορεί να είναι αμφίβολο αν εισακούουν τις προσευχές μας οι άγιοι, αλλά είναι δεδομένο ότι τα τζιμάνια της ΕΥΠ όχι μόνο τις ακούνε, αλλά τις καταγράφουν και τις αποθηκεύουν

(Είναι να μην γελάσεις με την χθεσινή είδηση που διέρρευσε η Κουμουνδούρου και έλεγε ότι το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ από κοινού με το Προεδρείο της ΚΟ υπό την Προεδρία του Αλέξη Τσίπρα. συνεδρίασε με τα κινητά τηλέφωνα εκτός της αίθουσας, υπό τον φόβο των παρακολουθήσεων; Αυτό το κάνουν από τις αρχές της δεκαετίας του '20 όλα τα μέλη που συμμετέχουν σε αναρχικές και αντιεξουσιαστικές συλλογικότητες όταν έχουν κάποια συνεδρίαση, ή ακόμα αν πρόκειται αναμεταξύ τους να συζητήσουν ένα κινηματικό θέμα).

Να μην ξεφεύγουμε όμως από την θρησκευτική ειδησεογραφία. Και το μαντάτο που μας μεταδίδει σήμερα μέσα από την έγκυρη Ελληνοχριστιανική εφημερίδα ¨Ελεύθερη Ωρα" ο Νομικός, Συγγραφέας και αρθρογράφος κ, Μιλτιάδης Βιτάλης, είναι πάρα πολύ σημαντικό για να μην το χαρακτηρίσουμε ανατριχιαστικό.

Επειδή ένα τέτοιο κείμενο με Ουράνιο μήνυμα μας προσπερνά ως προς την δυνατότητα σχολιασμού, παραθέτουμε αυτούσιο τον πυρήνα του κειμένου:

 "Η Τιμία Κάρα του Αγίου Δημητρίου ευωδιάζει και αναβλύζει μύρο, τόσο πολύ μύρο, που οι πολίτες, οι προσκυνητές το μαζεύουν με τα βαμβάκια!!!. Το σπάνιο και αξιοθαύμαστο αυτό γεγονός προκαλεί αίσθηση θαυμασμού ... αλλά και προβληματισμό. Πολλοί μιλούν για ΟΥΡΑΝΙΟ ΜΗΝΥΜΑ προς όλους τους Ελληνες, για μετάνοια και πνευματική αφύπνιση. Πνευματικοί άνθρωποι που μίλησα θεωρούν ότι είναι προειδοποίηση του Ουρανού για τα επερχόμενα δεινά για τον Ελληνισμό και την ανθρωπότητα".  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger